Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ινσομνιακς

Το PC (Νεα Συνθεση 1 μηνος) 2 στις 5 φορες που θα το ανοιξω δεν δινει σημα στην οθονη.

Ακουγοντε κανονικα τα windows να loadαρουν αλλα η οθονη παραμενει μαυρη

Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικες οθονες και 2 διαφορετικα καλωδια (dvi και hdmi) .

Οταν ανοιγει κανονικα δεν εχω προβλημα στα games ουτε πουθενα. Τα drivers της καρτας ειναι ολα ενημερωμενα .

Η προσωρινη λυση που εχω βρει ειναι οτι πριν ανοιξω το pc κλεινω και ανοιγω το ρευμα στο τροφοδοτικο και ανοιγει κανονικα.

Ευχαριστω για τον χρονο σας !

η καρτα 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.514536

το build

post-264209-0-43525700-1394719985_thumb.jpgpost-264209-0-43525700-1394719985_thumb.jpg

η μονη διαφορα ειναι οτι εχω τον 8320 και οχι τον 6300

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/520054-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7/

Φιλε μου,ειχα το ιδιο προβλημα,για πολυ καιρο,σε 2 διαφορετικες καινουριες καρτες.Το ιδιο προβλημα νομιζω οτι εχεις,οπως του τοπικ που σου παρεθεσα.

Μεχρι τωρα προσωπικα δεν μπορεσα να καταλαβω τι γινεται.Το ειχα παθει και σε amd προσφατα,και σε nvidia,λιγο παλιοτερα.(καρτα γραφικων).

Δεν ειναι προβλημα της καρτας,ουτε της μητρικης,ουτε κατι τετοιο.Πρεπει να εχει να κανει,με θεμα συμβατοτητας(μητρικης με καρτα γραφικων υποθετω μεχρι σημερα).

Να ρωτησω με την σειρα μου.Τι οθονη εχεις;

Δημοσ.

ευχαριστω για το λινκ, εχω μια asus m201, και σε μια philips εβγαζε το ιδιο προβλημα παντως.

ΑΡΑ,με τα οσα εχω διαβασει μεχρι σημερα,και απο δικη μου εμπειρια,μαλλον(μην σε παρω στον λαιμο μου),καταληγω σε ασυμβατοτητα καρτας με μητρικη.

Θα μπορουσες π.χ να το επιβεβαιωσεις,βαζοντας την καρτα γραφικων σε αλλη μητρικη ΜΕ την οθονη σου,αυτην που εχεις.

ΑΝ δεν σου το κανει,τοτε το θεμα νομιζω οτι ειναι η μητρικη(chipset).Οχι οτι ειναι χαλασμενη η μητρικη,απλα τιθεται θεμα συμβατοτητας.

Αν σου δινεται αυτη η δυνατοτητα,θα μου ελυνες την απορια και μενα μετα απο τοσον καιρο,οπως και πολλων αλλων φανταζομαι.

Αν καποιος αλλος μπορει να φανταστει κατι αλλο,ευχαριστως να το διαβασω,διοτι το συναντω και συναντησα και σε φιλους.

Δημοσ.

bios update ειχα κανει και δεν αλλαξε τιποτα, τωρα σε αλλη μητρικη δεν μπορω να την δοκιμασω γιατι και ο αδερφος μου εχει την ιδια μητρικη... προχθεσ για πρωτη φορα ενω επαιζα bf4 η οθονη εχασε σημα ενω ο υπολογιστης δεν ειχε κλεισει. Ειχα παρει τηλεφωνο στο eshop και μου ειπαν οτι μπορω να τουσ το παω να το κοιταξουν , θα το παω σημερα και ελπιζω να λυθει το μυστηριο

Δημοσ.

παρόλο που ο αδερφός σου έχει ίδια μητρική , δοκίμασε την εκεί.

όσο και αν φαίνεται απίθανο μπορεί το τροφοδοτικό να "ρεταρει" λίγο σε κάποια volt

μην ξεχνάμε ότι στα Watt είσαι "καλός" .... αλλά το σύστημα σου αν έχεις 2 δίσκους μπορεί να πλησιάσει τα όρια του τροφοδοτικου σου.

Δημοσ.

λοιπον παιδες μολισ  πηρα τo pc απο το e-shop και μου ειπανε οτι εφταιγε η μητρικη και μου την αντικαταστησανε, τωρα δουλευει τελεια . Επειδη ειχα εγγυηση ειπα να αποφυγω να δοκιμαζω σε αλλα pc καθε κομματι hardware να δω τι φταει

Δημοσ.

Ναι οταν εχουμε εγγύηση καλύτερα να πηγαίνεις για έλεγχο οπως και καλα έκανες , τελος καλο ολα καλα λοιπον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...