Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto G. Σύντομα στη χώρα μας, αποκλειστικά από τη Wind


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπαρχει συγχρονο κινητο που να μην βγαζει καλες φωτο με ηλιο και φως. Εδω και 4 χρονια, την ημερα ολα εξαιρετικες βγαζουν. Τα δυσκολα ερχονται οταν πεφτει το φως...εκει φαινεται η καλη καμερα. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δεν υπαρχει συγχρονο κινητο που να μην βγαζει καλες φωτο με ηλιο και φως. Εδω και 4 χρονια, την ημερα ολα εξαιρετικες βγαζουν. Τα δυσκολα ερχονται οταν πεφτει το φως...εκει φαινεται η καλη καμερα. 

 

Δεν υπάρχει σύγχρονο κινητό που να βγάζει καλές φώτο το βράδυ. Εδώ και 4 χρόνια, το βράδυ όλα μάπα βγάζουν. Τα δύσκολα έρχονται όταν πέφτει το φως...εκεί φαίνεται η μάπα κάμερα των κινητών.

 

Τα κινητά τηλέφωνα βγάζουν Οκ φωτογραφίες για χρήση στο ίντερνετ, άντε και καμιά snapshot για εκτύπωση σε 15Χ10. Οι τραγικές τους ελλείψεις φαίνονται όταν τα συγκρίνει κανείς με μια φτηνή Canon Ixus.

 

Μπορεί ακριβά κινητά να βγάζουν πολύ καλύτερες φωτογραφίες από τα φτηνά αλλά αυτό δεν μου επιτρέπει να χαρακτηρίσω την απόδοσή τους το βράδυ ως ικανοποιητική.

 

Από την άλλη το τι είναι αρκετό για να δημιουργήσεις μια όμορφη φωτογραφία είναι σχετικό. Ακόμη και με μια pinhole τσέπης μπορείς να δημιουργήσεις  όμορφες φωτογραφίες όταν έχεις δημιουργική φωτογραφική ματιά. Καθώς όμως όλοι μας το στερούμαστε αυτό, κοιτάμε την ευκρίνεια και όχι το περιεχόμενο μιας φωτογραφίες και εστιάζοντας μόνο στην ευκρίνεια όλα τα κινητά το βράδυ βγάζουν μάπα φωτογραφίες.

 

Αν αγνοήσουμε την ευκρίνεια και εξετάσουμε το περιεχόμενο ακόμη και μια κάμερα σαν αυτήν του Moto G είναι υπέρ αρκετή για όμορφες εικόνες, την φλομώνεις και στα φίλτρα που μετατρέπουν τα ελαττώματα σε δημιουργικά προτερήματα και είσαι μια χαρά.

 

 

 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήρα το Moto G 16GB από το amazon στα 207 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών.

 

Πιστεύω Ελλάδα που θα έρθει να είναι λίγο πιό κάτω η τιμή του, αλλιώς για ποιό λόγο να το πάρεις από την ντόπια αγορά?

 

Όσον αφορά το κινητό το ίδιο, καταπληκτική συσκευή για τα λεφτά της. Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη συσκευή σε αυτή τη τιμή.

 

Πάρα πολύ smooth εμπειρία Android.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

199 θα το φερει σταντε να ακουγεται καλα και στο καταναλωτη

στα ιδια χρηματα απλα δεν βρισκεις 4πυρινο, 1gb, αψογη hd οθονη , δυνατο ηχειο και να ειναι εν μερη water resistance.Υπαρχει και βιντεακι με μια που το βαζει 30 λεπτα στο νερο και το κινητο δεν εχει παθει τιποτα.

στα 200 ευρω τι  καμερα περιμενατε  ας πουμε?και οχι τιποτα αλλο αλλα μια χαρα ειναι για τα λεφτα που σου ζηταει.. ψαχτειτε λιγο στο ιντερνετ,στην αμερικη το κιν κυκλοφορει αρκετο καιρο κ οσοι reviewers το εχουν πιασει λενε τα καλυτερα.

και ειδικα αν το φερει σε αυτη  τη τιμη με τα 16gb μια χαρα με καλυπτουν τα 10 που θα ειναι διαθεσιμα ,τα 8 ειναι λιγα οντως γιατι καταληγεις με 4 περιπου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο χωρητικότητα, το κινητό σου δίνει διαθέσιμα κάπου στα 13 από τα 16 αν θυμάμαι καλά.

 

Επίσης είναι πολύ κοντά στην pure Android εμπειρία, με μόνο κάτι Motorola services να τρέχουν από πίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και χρησιμοποιω το τηλεφωνο ενα μηνα περιπου, ας πω την εμπειρια μου.

Χρηστης αρκετα πανω απ το μ.ο. , προηγουμενες συσκευες galaxy s2, galaxy s3, lumia 925, nexus 7....κλπ. Επισης κατα καιρους περνανε απ τα χερια μου διαφορες συσκευες.

  Λοιπον,εχω το 8αρι το οποιο αγορασα απο αμαζον για 169 ευρω. Εχω περιπου 2gb εφαρμογες και υπαρχει ακομα διαθεσιμος χωρος 3gb. Επειδη δεν ακουω μουσικη απ το κινητο ,τα 8 μου ειναι σιγουρα αρκετα. Οποιος ακουει μουσικη και βλεπει ταινιες, πρεπει να σκεφτει το 16αρι.

   Η εμπειρια χρησης ειναι εξαιρετικη. Δεν εχει κολλησει ποτε, δε σκαλωνει, δεν καθυστερει. Θυμιζει πολυ νεξους συσκευη. Βασικα το λειτουργικο ειναι πολυ καθαρο και κοντα σε pure android. Τωρα τρεχει 4.4.2.

  Η ποιοτητα κατασκευης ειναι ανωτερη απο σ3 για παραδειγμα. Πισω εχει ενα ελαστικο υλικο που εχει ωραια αισθηση οταν το αγγιζεις. Συνολικα θα το ελεγα ομορφουλικο.Επισης ειναι συμπαγες,δεν εχει τριγμους και δινει εντυπωση ακριβοτερου κιητου. 

  Η μπαταρια ειναι παρα πολυ καλη και με σκισιμο βγαζει για πλακα μια μερα. Με νορμαλ χρηση μαλλον παει για 2 μερες.

  Η καμερα ειναι μετρια. Μπορει να βγαλει αξιοπρεπεις φωτογραφιες κινητου. Δεν εχει σχεση με λουμια 925 αλλα ουτε κ σχεση με  κινητα των 120 ευρω.

  Η οθονη ειναι πολυ καλη και συγκρινεται με ναυαρχιδες που ειχαν αναλυση 1280*720. Ειναι φωτεινη,με καλη ευκρινεια και συμπαθητικες γωνιες θεασης. Επισης ειναι καλα προστατευμενη και δεν τραυματιζεται ευκολα.

   Συμπερασματικα, 8α ελεγα οτι ειναι μια εξαιρετικη συσκευη που αξιζει αρκετα περισσοτερο απο τα 169 ευρω που δαπανησα. Ειναι πολυ ανωτερο απο τα κινητα των samsung,lg,sony,htc κλπ στην αντιστοιχη τιμη.

  Αν καποιος ετοιμαζεται να δωσει 150 ευρω να παρει ενα φτηνο android, αξιζει να δωσει λιγο παραπανω για το συγκεκριμενο τηλεφωνο.  Προσωπικα δε θα εδινα ουτε ενα παραπανω 1 ευρω για ν αγοραζα οποιαδηποτε mid-range συσκευη. Το πραγματικο ερωτημα ειναι αν καποιος αξιζει να δωσει 100+ ευρω περισσοτερα για να παρει μια ναυαρχιδα της προηγουμενης σεζον. Η απαντηση ειναι μαλλον...οχι.

 Ααα το κουτι δεν εχει φορτιστη και ακουστικα. Συνοδευεται μονο απο usb καλωδιο.

  Ελπιζω να βοηθησα. Καλο απογευμα σε ολους.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τις ειρωνίες στους συμμαθητές σου στο γυμνάσιο!! ;)

Αν το πανεπιστημιο στο χωριο σου το αποκαλειτε γυμνασιο, θα κρατησω τις ειρωνιες μου για τους συμαθητες μου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...