Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απόκτησα πρόσφατα το πρώτο μου SSD. Είναι ένα Kingston HyperX 3K 120GB. Παραθέτω στη συνέχεια ένα benchmark που έτρεξα και θα ήθελα τη γνώμη σας για την απόδοσή του και τρόπους να τη βελτιώσω ενδεχομένως.

Ευχαριστώ

Screenshot_1_zps5f6f34df.png

tZbJpFp_zps211bd13c.png

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτές είναι οι επιδόσεις που πιάνει σε incompressible data, για compressible data testάρεις με ΑΤΤΟ και βλέπεις τα νούμερα του κατασκευαστή...

• Super Moderators
Δημοσ.

από ότι βλέπω τον έχεις πράγματι σε sata3 port, μιας και το crystaldiskinfo γράφει sata600...

η μητρική έχει 2 μόνο ports (0 & 1) κι είναι από Intel Controller, άρα ούτε εκεί πρόβλημα...

έχεις γυρίσει σε AHCI διότι βλέπω "msahci" στο AS SSD...

έχεις περάσει τους latest Intel Chipset drivers και το latest Intel RST?

• Like 1
Δημοσ.

Εγκατέστησα μόλις τη νεότερη έκδοση Intel chipset driver και intel rapid storage technology και πλέον παίρνω τα παρακάτω αποτελέσματα :

Screenshot_1_zps0c6a403a.png

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι λες και τρέχει σε SATA2...

τι άλλες συσκευές έχεις συνδεδεμένες πάνω στα sata ports και σε ποια?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω συνδεδεμένο ακόμα ένα σκληρό δίσκο και ένα dvd-rw. Τώρα, σε ποιες θύρες...από που το βλέπω αυτό; Αν του αλλάξω θύρα, υπάρχει ενδεχόμενο να έχω πρόβλημα με το boot; Χρειάζεται να αλλάξω τίποτα στο bios;

edit :

Είχες δίκιο. Όντως είχα συνδέσει το SSD σε κάποια από τις sata2 θύρες (δε θυμόμουν ότι είχε και sata2 η μητρική αυτή). Έκανα αλλαγή σε sata3 και ορίστε τα αποτελέσματα.

Screenshot_1_zpscb65cf45.png

Επεξ/σία από Occultist

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...