Προς το περιεχόμενο

Microsoft Digital Media Keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!
Το προβλημα μου ειναι σχετικα απλο... Εχω το Digital Media Keyboard 3000 της Microsoft και ενω το εχω πολλα χρονια (2009) και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο την λειτουργεια του εχω καμια βδομαδα τωρα που με την εκηνιση του υπολογιστη το πληκρολογιο δεν δουλευει... Ενω μπορει να μπει bios και ολα τα σχετικα μολις ανοιγουν τα windows δεν μπορω να πληκρολογισω. Παω στις συσκευες και εκτυπωτες και εχει το πληκτρολιγιο με ενα κιτρινο θαυμαστικο. Κανω δεξι κλικ και αναγνωριση προβληματος και λεει πως το προγραμμα οδηγισης ειναι κατεστραμενο η δεν υπαρχει. Κανω ελεγχος για λυσεις εκγαθηστα το driver κανονικα και για ολη την ημερα παιζει κανονικα αλλα μολις κλεισω το pc και το ξανανοιξω παλι το ιδιο. Ειναι δυνατον να αντιμετοπιζει καθε μερα προβληματα ο driver; Αμα γνωριζετε καμια λυση του προβληματος σας παρακαλω πειτε και σε μενα μπας και βρω ακρη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δημοσ.

βαζεις τα windows να σου βρουν drivers? Αν ναι δοκιμασε να τα κατεβασεις μονος σου απο την σελιδα και καντα manually install.

Δημοσ.

βαζεις τα windows να σου βρουν drivers? Αν ναι δοκιμασε να τα κατεβασεις μονος σου απο την σελιδα και καντα manually install.

Ενταξει φιλε το βρηκα κατεβασα το icon_file_exe.pngIntelliType 8.2 64 bit για Windows 7 απο εδω http://www.microsoft.com/hardware/el-gr/p/digital-media-keyboard-3000#support και απο σημερα δεν μου το ξαναεκανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...