zanskou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Η μέχρι στιγμής ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία της Google με την LG καρπός της οποίας υπήρξαν το Nexus 4 και το Nexus 5, πρόκειται σύντομα να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι δύο εταιρείες έχουν στα σκαριά, μετά τα smartphones, το πρώτο έξυπνο ρολόι.Αν και το πιθανότερο είναι πως η επίσημη ανακοίνωσή του θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο στο συνέδριο της Google, μαζί με τα φημολογούμενα Nexus 6 και Nexus 8, κάποια από τα πρώτα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν δείχνουν πως η εν λόγω συσκευή θα είναι παρόμοια με την αντίστοιχη πρόταση της Samsung, το Galaxy Gear. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το smartwatch θα διαθέτει οθόνη IPS LCD 1.65 ιντσών ανάλυσης 280 x 280 pixels, 512 MB RAM αλλά και 4Gb αποθηκευτικού χώρου, ενώ πολύ πιθανή θεωρείται και η ενσωμάτωση του Google Now για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τον καιρό κλπ. Δυστυχώς για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιηθεί, η αυτονομία του, ή η τιμή του κάτι που πιθανόν θα μάθουμε την πρώτη ημέρα του συνεδρίου Google I/O στις 25 Ιουνίου. Site: VR-Zone Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2014 από zanskou
theofanis20 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Για μένα η αυτονομία είναι ο κυριότερος παράγοντας που θα καθορίσει την εμπορική επιτυχία αυτού του είδους συσκευών ή όχι 4
Sapadak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Για μένα η αυτονομία είναι ο κυριότερος παράγοντας που θα καθορίσει την εμπορική επιτυχία αυτού του είδους συσκευών ή όχι Για όλες τις φορητές συσκευές ειναι καθοριστικός παράγοντας αυτό 2
The Ace Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Αυτονομία, αυτονομία, αυτονομία. Αν είναι όπως του Gear, θα πάει άπατο και άκλαυτο (ή τεςπα θα το πάρουν μόνο οι πολύ πωρωμένοι). Αν όμως πλησιάζει του SW2 ή ακόμα καλύτερα του Pebble, τότε μάλιστα να μιλήσουμε περισσότερο για αυτό..... 1
Black Demis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 το σημαντικότερο αυτονομία....... αυτό να δούμε αν βγαζει ενα 4 ήμερο και καλός αν είναι σαν το gear αντε για
tsakonass Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Οταν σε αυτα τα specs προστεθεί 3.5mm socket και sim tray μαζι με αυτονομία φυσικά, θα έχουν όχι μονο το ενδιαφέρον αλλα και την προσοχή μου.
BadIronTree Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 To Pebble steel που έχω σαν απλό ρολόι κρατά 7-8 μέρες ... με απλή χρήση 6-7... με βαριά 5-6 μέρες
mourouzis2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Είναι απίστευτο πώς αυτές οι εταιρείες δημιουργούν "ανάγκες" σε έμάς, τους καταναλωτές.. Πρώτα έφτιαξαν τα phablets και στη συνέχεια πλασάρουν εφαρμογές για την "Υγεία" ώστε να μας ψήσουν να πάρουν μηχανήματα με οθόνες 1.5" !!! Δεν θέλω να είμαι κάθετος αλλά αν τα smartphone ήταν μια επανάσταση, τα gadgets χειρός δεν είναι.. Είναι μια καταναλωτική μανία που ελπίζω να μην επιβληθεί σαν mainstream.. 6
damoclesword Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μάλιστα. Βρέθηκε άλλη τεχνολογική συσκευή για την οποία ξεκινάμε τα specs από την αρχή. 512ΜΒ RAM, 4 giga αποθηκευτικού χώρου, κ.ο.κ. Του χρόνου (και επειδή τα πρωτοποριακά του σήμερα, αύριο είναι παρωχημένα) 1 GB RAM, 8 GB χώρο με micro SD θύρα... Κι όλο πάλι απ' την αρχή. Επειδή τερματίσαμε τα specs σε κινητά και υπολογιστές, βρήκαμε πάλι κάτι να έχουμε να περιμένουμε και να μετράμε. 3
efstratios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Με συνεχές streaming διαφημίσεων, να υποθέσω;
iodna2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Λογικά, κάποια στιγμή η αρχική θα γεμίσει με "έξυπνα ρολόγια".
hakunamatata Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 καλα εγω πιστευω πως θα πανε απατα...δε τα βλεπω να προχωρανε...ολα ξεκινησαν οταν αρχισαν οι φημες απο την αππλε για το iwatch...και τοτε πλακωσαν ολοι να βγαλουν ρολογια για να την προλαβουν...τελικα απ οτι φαινεται η αππλε δε θα τα βγαλει καν, και οσοι τα εβγαλαν στην αγορα θα τα σταματησουν συντομα χαχαχα 1
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Σε λίγο θα βλέπουμε τον άλλο να βγάζει από την τσάντα του ένα 5ιντσο πράμα, να το φοράει στο χέρι του και να χαίρεται κιόλας για το πόσο εξελιγμένο ρολόι έχει... Θα καταντήσουμε όλοι να μιλάμε στα χέρια μας σα τους χαζούς... 1
Vegasmaster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εντάξει πολύ καλό έχω να πω... τουλάχιστον έτσι φαίνεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα