Backpacker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 όντας εισοδηματίας, νομίζω κανένα από τα δυο! Respect... 2
Liverpool89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εγω θελω να δουλευω για να μπορω να ζησω ανετα... Αλλα οταν ο πιο πανω απο σενα ζει για να δουλευει, απαιτει και απο σενα το ιδιο... Κατι που δεν θα κανω ποτε.... Στην δουλεια πανω δεν κολωνω, αλλα εχω και μια ζωη που πρεπει να την κανω για να ζησω ανετα, οχι πλουσια... Οταν ομως ο αλλος μου λεει εδω θα κανεις το σκ@το σου παξιμαδι, με συγχωρεις αλλα θα παρεις τα @@ μου... Αν ηταν να δωσω το 100% για την δουλεια μονο απο την συμπεριφορα σου παρε το 60 και καλα εισαι... Πειτε το αλλαζονικο, δεν με νοιαζει αν με διωξουν, θα παω να κανω κατι αλλο, με νοιαζει οταν ο αλλος με μιλαει να ξερει οτι ειμαι ανθρωπος και οχι ζωο που ζητιανευει ενα κομματι ψωμι.... Λεγοντας την ατακα να λετε παλι καλα που εχει δουλεια και δουλευετε.... 5
De@th L0rd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δουλεύω για να μπορώ να επιβιώσω, nothing more nothing less. 3
doryforika2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ειχα βρει μια δουλεια σε ενα εργοστασιο.ωραια και καλα ξεκιναω ενα πρωινο 6 η ωρα να παω.επιασα κατευθειαν δουλεια,σταματησαμε κατα τις 12 φαγαμε κατι και συνεχισαμε,και συνεχισαμε...και συνεχισαμε και μας πηρε 6 η ωρα.λεω ε ειναι η μερα.ελα που ετσι ηταν ολες.1-2-3-4-5 μια βδομαδα τα ιδια και χειροτερα.πηγαινα 6 γυρνουσα σπιτι 7.και μια μερα πηγαμε 9 το πρωι και γυρισα 10 και στο σπιτι.και απο λεφτα,αντε κανα εξακοσαρι.εννοειται εφυγα και εγω και αλλοι 3-4.και λεω ειναι δυνατον?ειπαμε δουλεια θελουμε αλλαοχι και να χαθουμε απο τη ζωη.αν πας καθε μερα στις 9 και γυρνας 9 το βραδυ τι ζεις? αντε το μπουλο ολοι οι εργοστασιαρχες που πινουν το αιμα του κοσμακη.που εκμεταλευονται τη κριση και μας κανουν οτι θελουν.που ειναι τα κωλοσυνδικατα?που ειναι η επιθεωρηση εργασιας?που ειναι το κρατος?
Sova Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Σφίγγεται η καρδιά μου να διαβάζω τέτοια. Είναι όντως τόσο άσχημα τα πράγματα τώρα; Γιατί δε δοκιμάζεις την τύχη σου στο εξωτερικό για παράδειγμα; Υπάρχουν λύσεις ακόμα.
gigisoni Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μόλις πάει εργάτης στο εξωτερικό θα μαλώνουν τα εργοστάσια για το ποιος θα τον προσλάβει. 6
Sova Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Είναι αποθαρρυντικό το μήνυμά σου για όποιον σκέφτεται να το τολμήσει.
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μόλις πάει εργάτης στο εξωτερικό θα μαλώνουν τα εργοστάσια για το ποιος θα τον προσλάβει. τετοιο κελεπουρι...
aledjo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 στη πραγματικοτητα ισχυουν 3 πραγματα Κλασικος Ελληνας εργοδοτης: δουλευουν οι αλλοι για μενα Κλασικος Ελληνας εργαζομενος: ΜΟΝΟ εγω δουλευω (πεθαινω στη δουλεια) σε αυτη τη χωρα, ολοι οι αλλοι καθονται Κλασικος Ελληνας ανεργος: Σιγα μη παω να γινω θυμα 4
doryforika2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 στη πραγματικοτητα ισχυουν 3 πραγματα Κλασικος Ελληνας εργοδοτης: δουλευουν οι αλλοι για μενα Κλασικος Ελληνας εργαζομενος: ΜΟΝΟ εγω δουλευω (πεθαινω στη δουλεια) σε αυτη τη χωρα, ολοι οι αλλοι καθονται Κλασικος Ελληνας ανεργος: Σιγα μη παω να γινω θυμα δεν ισχυει αυτο που λες.ειπαμε να εχουμε δουλεια οχι ομως και δουλεία.δεν θα γινω δουλος κανενος.και ναι αν δουλευω 11 και 12 ωρες τη μερα σαν το σκυλι για 500 ευρω ειμαι θυμα. εγω εχω και αλλες ακρες για δουλεια.απλα ετυχε μου ειπε ενας γνωστος αν θελω να παω και πηγα.δεν εχω τοσο σοβαρο προβλημα δουλειας.εχω και δικη μου.απλα λεω πως ειναι τα πραγματα.
gigisoni Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Είναι αποθαρρυντικό το μήνυμά σου για όποιον σκέφτεται να το τολμήσει. Είναι καλύτερα να τάζουμε λαγούς με πετραχείλια ή να λέμε την αλήθεια; Εκτός και αν μπορεί κάποιος να γυρίσει τον χρόνο πίσω να πάει στη μεταπολεμική Γερμανία. Εκεί θα βρει σίγουρη δουλειά ως εργάτης. Και στα ανθρακωρυχεία του Βελγίου, πάλι μεταπολεμικά, γιατί τώρα έχουν κλείσει.
militarist Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 εγώ πάλι την δουλειά μου την γουστάρω, αλλά έχω και τις κατάλληλες απολαβές.......
Sova Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Είναι καλύτερα να τάζουμε λαγούς με πετραχείλια ή να λέμε την αλήθεια; Εκτός και αν μπορεί κάποιος να γυρίσει τον χρόνο πίσω να πάει στη μεταπολεμική Γερμανία. Εκεί θα βρει σίγουρη δουλειά ως εργάτης. Και στα ανθρακωρυχεία του Βελγίου, πάλι μεταπολεμικά, γιατί τώρα έχουν κλείσει. Έχεις δίκιο. Προτιμάμε την αλήθεια φυσικά και η οποία φυσικά είναι αυτή που παρουσιάζεις. Γιατί ως γνωστό υπάρχει μόνο η Γερμανία και το Βέλγιο ως επιλογή. Καμία άλλη χώρα, καμία άλλη ευκαιρία πουθενά. Όποιος έφυγε μεταπολεμικά ευτυχώς πρόλαβε.
gigisoni Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Έχεις δίκιο. Προτιμάμε την αλήθεια φυσικά και η οποία φυσικά είναι αυτή που παρουσιάζεις. Γιατί ως γνωστό υπάρχει μόνο η Γερμανία και το Βέλγιο ως επιλογή. Καμία άλλη χώρα, καμία άλλη ευκαιρία πουθενά. Όποιος έφυγε μεταπολεμικά ευτυχώς πρόλαβε. Σώπα...για πες εσύ χώρα που θα βγει εργάτης έξω και θα βρει δουλειά. Όχι πως δεν μπορεί να γίνει, αλλά μια εξαίρεση δεν είναι ο κανόνας. Αν δεν ξέρεις την γλώσσα, αν δεν έχεις γαμάτη εξειδίκευση σε τομέα, αν δεν έχεις πτυχία και γνώσεις, αν δεν έχεις συγγενείς/φίλους να σε στηρίξουν και να σε μπάσουν στα κόλπα της χώρας που θες να πας και αν δεν έχεις 5-6 χιλιάρικα για σκότωμα στην άκρη που να το έχεις πάρει απόφαση ότι δεν θα τα ξαναδείς ίσως ποτέ σου πάλι, κάτσε στ'αυγά σου. Όσα περισσότερα από τα παραπάνω που ονόμασα έχεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες να στεριώσεις σε ξένη χώρα. Για έναν απλό εργάτη για να βγει έξω, σίγουρα θέλει λεφτά να έχει στην άκρη και γνωστούς να βοηθήσουν. Έτσι στα τυφλά αν του κάτσει, θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα