Προς το περιεχόμενο

Οθόνη 5.5 ιντσών, Quad HD ανάλυση και εξατομικευμένα χαρακτηριστικά στο LG G3


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ρε παιδιά ας βγει με το καλό και μετά σφαζομαστε.

Όσον αφορά τις φήμες για μένα η οθόνη 4Κ είναι ανούσια από τη στιγμή που Διαφορα θα καταλάβει κάποιος σε τηλεοράσεις άνω των 60" μόνο.

Άρα μόνο σαν κόλπο μάρκετινγκ μπορώ να το εκλαβω.

Όσον αφορά την οθόνη οι 5.5" είναι οριακές για μένα και το δικό μου χέρι. Από την άλλη όμως ας βγει με το καλό και μετά το κρίνουμε.

Όσον αφορά των επεξεργαστή ή Διαφορα 801-805 είναι πολύ μικρότερη από όση περίμενα. Από την άλλη όμως ήδη οι υπάρχοντες επεξεργαστές είναι πολύ δυνατοί.

Από εδώ κ πέρα έχω την εντύπωση ότι οι εταιρείες θα ξεκινησουν να κάνουν τη Διαφορα όχι τόσο σε specs αλλά σε software.

Εγώ το μόνο που θα ήθελα από την LG είναι να μην παρατήσει τις αναβαθμίσεις των κινητών της όπως έχει κάνει στο παρελθόν πολλάκις. Δεν αρκεί μόνο ένα κινητό για να κάνει το άλμα. Αν δεν έχει υποστήριξη σε βάθος χρόνου ότι κ αν κανει είναι καταδικασμένη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να χεις ενα κινητο παντοφλα 5 ιντσες και πανω(γνωμη μου) δεν ειναι μονο κακο για τα ματια ειναι και μουφα, δυσχρηστο και φορητοτητα μηδεν και επισης χρειαζεσαι και τα 2 χερια για να κανεις καθημερινα πραγματα(τωρα οσοι λενε για αναλυση σιγα τα οα υπαρχουν κινητα με μικρη αναλυση που ειναι καλυτερα απο τα ''1080π'')..βλεπω να μενω με το 5 αρι χρονια ακομα ελπιζω η apple  να κρατησει αυτα που χε πει και να βγαλει μεχρι 4.5 ιντσες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τωρα οσοι λενε για αναλυση σιγα τα οα υπαρχουν κινητα με μικρη αναλυση που ειναι καλυτερα απο τα ''1080p''

 

Ποια ειναι αυτα ακριβως?

 

καλα τα υπόλοιπα που τα ανέφερες δεν τα σχολιάζω καν,ακυρώνονται απο μόνα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το G2 ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε απο μπαταρια και οθονη ...

 

και εχω αλλαξει πανω απο 6 συσκευες τα τελευταια 4 χρονια ....

 

μακαρι να ειναι και το g3  ιδια επιπεδα και εαν ειδικα βαλουν και   sd card slot θα ειναι μαλλον τρελο gadget ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ασχετοσύνη βλέπω εδώ μέσα, αλλά ευτυχώς μερικά παιδιά τα είπαν όπως έχουν τα πράγματα. 45+ ώρες με full χρήση (τα πάντα όλα ανοιχτά και περιστασιακό LTE κιόλας), και κοντά στις 100 ώρες με χρήση τηλεφώνου (είδα ένα παιδί πόσταρε και screenshot). Απλά το καλύτερο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, μπορεί καλύτερο και από τις καινούριες ναυαρχίδες που βγήκαν.

 

Για το μοναδικό που θα δώσω το G2 μου θα είναι για το G3, αν και εφόσον βελτιώσει -στα σημεία, γιατί γενικά είναι κοντά στο 10/10 σε όλα τα specs- το ήδη κορυφαίο G2 και έρθει σε σωστή τιμή. Αν ναι, προβλέπω μάζεμα σωβράκων από την LG από όλους τους υπόλοιπους ;)

 

Και όπως ήδη είπαν και άλλα παιδιά, το G2 είναι σχεδόν το ίδιο σε μέγεθος με τα περσινά ναυαρχοκινητά, αλλά χώρεσε 5,2" οθόνη στο ίδιο σασί. Αν καταφέρει κάτι παρόμοιο η LG με 5,5", μιλάμε ήδη πλέον για το κορυφαίο κινητό του 2014 :)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο 5.5" κινητό 2560 x 1440 και στην 50" tv 1920x1080 !!!

Δεν πάμε καλά λέμεεε.

και στον σινεμά είναι συνήθως 2K(άντε και 4Κ). Ποιό είναι το point? Στις 50 ίντσες να γυρίσουμε σε 1280x720?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον παιδες ακουστε την εμπειρια μου γιατι βλεπω λετε διαφορα

ειχα κινητο 4" και τωρα εχω 5.7" (νοτε 3)

σας ενημερωνω οτι χωραει σε ολες τις τσεπες σακακιου και παντελονιου που εχω αλλα οντως μεγαλο οχι ομως απαγορευτικο

επισης η μπαταρια και του νοτε κραταει 2 μερες με λογικη χρηση αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να δυναμωνουν κι αλλο τα κινητα χωρις να δυναμωσουν "δραματικα" τις μπαταριες γιατι και παλι ειναι λιγο κατα τη γνωμη μου

το g2 δεν το σκεφτηκα καν γιατι εχει 2 χαρακτηριστικα κατα τη γνωμη μου υποτιμητικα δλδ ενσωματωμενη μπαταρια και κυριως δεν παιρνει καρτα μνημης και αν ειναι ετσι και το 3 δεν θα το παρω ουτε αυτο. ηδη στο νοτε εχω χρησιμοποιησει περιπου 30gb σε 1 μηνα

η δε επισημη Lg φερνει μονο το 16ρι απαραδεκτο

τελος η αναλυση ηδη ειναι μεγαλη η 1080P δεν θα μπορεις να διακρινεις καλα λεπτομερειες σε πιο μεγαλη αναλυση σε τοσο μικρη οθονη εγγυημενα

αυτα ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο 5.5" κινητό 2560 x 1440 και στην 50" tv 1920x1080 !!!

Δεν πάμε καλά λέμεεε.

http://carltonbale.com/1080p-does-matter/ Για 50αρα, την διαφορα απο 1080p σε 720p ξεκινας να τη βλεπεις στα 3μ και την βλεπεις "καθαρα" στα 2μ αποσταση απο την οθονη. 

 

καμία καινούργια ναυαρχίδα υπάρχει?  όχι..... με sd801 και πανω κάνα υπάρχει ? μάλλον όχι και ούτε θα υπάρξει ... με 3 gb ram υπάρχει ? μάλλον όχι κλπ.... όλα τα καλά τα βάζουν στης ναυαρχίδες και ναυαρχίδες έγιναν phablet

sd801?!!? 3gb RAM!!?? Φιλε, καπου εχεις μπερδευτει. To S5 εχει sd801 και 2gb Ram και ακομα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!!!! Αρα απο Samsung δεν περιμενουμε κατι.

Το Ζ2 εχει sd801 και 3gb Ram, ουτε αυτο εχει κυκλοφορησει ακομα και το Ζ2 mini δεν εχει ανακοινωθει καν!! Και το Ζ1 mini ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ Ζ1!!!

Το One2, ειναι ακομα στο σταδιο των διαρροων αλλα και αυτο θα εχει 2gb Ram. Οποτε και το one2mini δυσκολα θα εχει αυτα που θες.

Μηπως πρεπει να αναθεωρησεις αυτα που ζητας? Καλα κανεις και εχεις εξωπραγματικες απαιτησεις, γιατι ετσι ερχεται η προοδος, αλλα... ξανασκεψου το λιγο το θεμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά την οθόνη τη διαφορά μεταξύ Full HD και UHD θα την δει κάποιος μόνο αν βάλει τις οθόνες στο μικροσκόπιο.

Όσον αφορά τη μπαταρία και την απόδοση της να υπενθυμίσω ότι πολλάκις στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί διαφορά στη ζωή μιας μπαταρίας μετά από ένα upgrade ή μιας αλλαγής ROM. Όσοι ασχολούνται με τα παραπάνω μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το πόσο μεγάλη είναι η μπαταρία( βασικά είναι αλλά όχι σε τόσο βαθμό) όσο το πόσο καλά έχει επιτευχθεί το "πάντρεμα" μεταξύ hardware και software. Αν μια ROM είναι καλογραμμένη τόσο περισσότερο θα διαρκεί η μπαταρία του κινητού. Αν όμως δεν έχει βελτιστοποιηθεί τότε όσο μεγάλη και αν είναι μια μπαταρία το κινητό θα την εξαντλεί πολύ γρήγορα. Τέλος παίζει ρόλο και ο τύπος μπαταρίας. Μια lipo σαφώς και διαρκεί περισσότερο από μια lion.

Τέλος, να ξεκαθαρίσουμε ότι ρόλο δεν παίζει μόνο η ποσότητα της ram αλλά και οι χρονισμοί της που συμβάλουν στη ζωή της μπαταρίας. Επίσης το μέγεθος της RAM πολλές φορές μπορεί να λειτουργεί ευεργετικά και άλλοτε κατά της μπαταρίας. 2gb νομίζω είναι υπέρ αρκετά για high end τηλέφωνο. Τα 3 νομίζω είναι υπερβολή. Για του λόγου το αληθές όποιος έχει τύχει και έχει δοκιμάσει κάποιο από τα παρακάτω τηλέφωνα θα με καταλάβει: Nexus 4,Nexus 5,HTC One,LG G2,Oppo Find 5

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άχρηστες αναλύσεις... να δούμε πότε θα ασχοληθούν σοβαρά με την βελτίωση των μπαταριών.Κάτι στο οποίο πάσχουν όλα τα νέα μοντέλα ,αντί για αυτό αφήνουν ίδιες μπαταρίες με πιο εξελιγμένο ενεργοβόρο hardware.

υπαρχουν μπαταριες 6000mah με μεγαλυτερα καπακια για να μην εχεις προβλημα (για s4 και note 3 σιγουρα),

 

Μετα για το οτι τα phablet κυριαρχουν στην αγορα, νομιζω οτι ειναι λογικο γιατι size matters και με την μεγαλη οθονη μπορεις να κανεις πολυ περισοτερα πραγματα, στην ουσια εχει ενα μικρο pc στην τσεπη σου, αν σενδιαφερει το κινιτο για να μιλας και να στελνεις sms παρτε iphone που ειναι και πολυ γρηγορα και μικρα που ταιρειαζουν απολυτα στο χερι. ουτως η αλλως στην τιμη δεν εχουν διαφορα οι ναυαρχιδες των LG, Samsung, Nokia και iphone

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...