Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4485_eu301.jpg

<<Μία πολύ πιο απλή και εντυπωσιακά πιο οικονομική λύση, είναι η χρήση ενός επιτηρητή τάσης ο οποίος κάνει …αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του. Επιτηρεί την τάση.

Τοποθετείται στην αρχή της συνδεσμολογίας (μετά το κεντρικό ρελέ) και πριν το ρεύμα φτάσει στις πρίζες του σπιτιού σας και τις συσκευές σας, αν διαπιστώσει μεγάλη άνοδο ή πτώση ρίχνει ένα δευτερεύον ρελέ ασφαλείας στον κεντρικό πίνακα προκειμένου να σώσει τις συσκευές σας από το επερχόμενο κάψιμο…>>
κοστος 20-200ε !!!
δουλευει αυτο?αξιζει η ιστορια?
τα ups για συσκευες εχουν πολλαπλασια τιμη...οι μπαταριες πλεον δεν ειναι ακριβες.

μηπως η διαφορα στο παραπανω ειναι οτι το ups δουλευει σαν σταθεροποιητης κατι που δεν το κανει το παραπανω?

εδιτ¨http://www.insomnia.gr/topic/478355-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84/

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

δουλεύει αλλά όπως το περιγράφεις διακόπτει την παροχή όταν η επιτηρούμενη παράμετρος (ή παράμετροι) βγει εκτός των ορίων που έχεις επιλέξει και συνδέει όταν επανέρθει εκτός ορίων. Η σύγκριση με ups ή με σταθεροποιητή δεν έχει σχέση γιατί δεν κάνουν την ίδια δουλειά με έναν επιτηρητή δεν θα έχεις παροχή στην διάρκεια των διαταραχών

Δημοσ.

υπαρχει και κεντρικος σταθεροποιητης τασης?

αν ναι τοτε δεν ειναι περιττη η εγκατασταση επιτηρητη τασης κτλ?

τι ειναι προτιμοτερο να ανοιγοκλεινουν χ φορες την μερα βδομαδα μηνα ή να "πρεσαρετε"το τροφοδοτικο τους πιο πολυ λογω υποταση-υπερτασης?

θεωρω οτι οποιος παρει ups το θελει κυριως για σταθεροποιητη τασης ,το να μενει ανοιχτη η συσκευη που χεις συνδεδεμενη για 5-10λεπτα μπαινει σε 2η μοιρα.

Δημοσ.

Αμα δεις την διπλοεκθετικη της κρουστικης θα αλλαξεις γνωμη για το τι ειναι καλυτερο. Κατα τα αλλα ο καθενας πορευεται οπως θελει.

Δημοσ.

θεωρω οτι οποιος παρει ups το θελει κυριως για σταθεροποιητη τασης

...αν υποθέσουμε πως τα UPS που αγοράζουμε δεν είναι ΓΤΠ καβάλα. Δε νομίζω πως η ποιότητα των ups που αγοράζουμε εμείς οι κοινοί θνητοί είναι τέτοια ώστε η σταθερή/«ποιοτική» τάση εξόδου τους να αποτελεί καταναλωτικό στόχο κιόλας. Προσωπικά δεν έχω UPS ακριβώς γι αυτό το λόγο, διότι δεν εμπιστεύομαι τις συσκευές μου πίσω από μια σκατιά των 50-100€ και δεν έχω παραπάνω να δώσω.

Μπορεί να σφάλλω, απλά μεταφέρω τη δική μου εντύπωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...