marduc812 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Έχω ένα θέμα παιδιά.Έχω εναν calculator τον Aurora SC220.Ψάχνω παντού να βρώ το manual αλλά δεν υπάρχει πουθενά.Θέλω να δω τα κουμπιά για να κάνω μετατροπή από polar σε rectangular και το αντίστροφο.Ξέρει κάποιος να βοηθήσει κάτι;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 έψαξα και εγώ λιγάκι και δεν βρήκα τίποτα. μήπως η λειτουργία που ψάχνεις είναι ίδια με άλλο μοντέλο της εταιρίας, για να το δεις σε άλλο manual; ως τελική λύση θα προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους, με απευθείας ερώτηση για τη λειτουργία και για το αν υπάρχει το manual http://www.aurora-europe.co.uk/contact_us.html
nvel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 τα κουμπιά είναι τα shift+0, shift+. το πως ακριβώς θέλει την εισαγωγή πχ (x,y) κάνε δόκιμες
marduc812 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 έψαξα και εγώ λιγάκι και δεν βρήκα τίποτα. μήπως η λειτουργία που ψάχνεις είναι ίδια με άλλο μοντέλο της εταιρίας, για να το δεις σε άλλο manual; ως τελική λύση θα προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους, με απευθείας ερώτηση για τη λειτουργία και για το αν υπάρχει το manual http://www.aurora-europe.co.uk/contact_us.html Έστειλα mail να δούμε τι θα πούνε. τα κουμπιά είναι τα shift+0, shift+. το πως ακριβώς θέλει την εισαγωγή πχ (x,y) κάνε δόκιμες Το δοκίμασα και εγώ πριν δεν κάνει με το shift+0. Και δοκίμασα και σε όλα τα modes.
marduc812 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά μου απάντησαν αλλά με το manual δεν έβγαλα άκρη.Δείτε λίγο τι παίζει αν μπορεί αν βοηθήσει κάποιος. Ορίστε το link. Στην σελίδα 9 κάτω κάτω λέει αλλά πραγματικά με αυτά που λέει δεν βγάζω άκρη. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2014 από marduc812
Calimancil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 καλημερα! δεν ξερω αν το βρηκες ποτε αλλα η λυση ειναι η εξης: Απο καρτεσιανη σε πολικη κανεις: Νουμερο μετα Alpha+0 για το κομμα μετα δευτερο νουμερο και πατας Shift +0 Απο πολικη σε καρτεσιανη κανεις: Νουμερο μετα Alpha+0 για το κομμα μετα βαζεις το νουμερο τις γωνιας και πατας Shift+ Τελεια ελπιζω να βοηθησα αν και χρονια μετα :P το εψαχνα και εγω οποτε ευχαριστω για το manual
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα