scullyist Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 έναν 4 ψηφίο τον έβαλα πρώτη φορά όταν πρόσθεσα την πρώτη κάρτα Αυτόν λέει κι ο ΟP και οι υπόλοιποι.
Kingster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Τι συνδεοντας το λογαριασμο κατευθειαν; Αφου στο PayPal περνας την καρτα και μετα πληρωνεις με το PayPal. Εγω ειχα κανει αγορες απο eBay πριν κανω verify. Στην ουσια αυτο σου αμεβαζει το οριο στην κινηση των € που σου δινει το PayPal νομιζω και απλα καποιοι πωλητες λενε πως δε στελνουν τα πραγματα σε μη verified. Αλλα σπανια το εχω δει αυτο να το λενε στο eBay. Τωρα αν μιλας για αλλο site δε ξερω τι ζητανε. Δε το διατυπωσα σωστα. Υπαρχει και η δυνατοτητα να κανεις καταθεση απο το λογαριασμο της τραπεζας στο λογαριασμο του paypal και απο κει το paypal να πληρωσει. Αλλα δεν εινα ιακι οτι πιο θεμιτο. Τελικα ναι γινεται να κανεις αγορες με paypal πριν το verify. Ηταν λαθος του paypal με ενημερωσαν ακ ιτο διορθωσαν. Πληρωσα seller στο ebay και νομιζω ολα κομπλε. Τωρα οσο για το 4ψηφιο πηρα τηλ στο νουμερο που μου εδωσε ο φιλος και μου ειπαν πως δεν εχει γινει καμια χρεωση 1.50 Ε απο το paypal. Το paypal ωστοσο μου λεει πως εχει γινει. Χυμα στο κυμα δηλαδη... Αμα βρεθει λυση θα ενημερωσω και το thread. Παντως τωρα αν το αφησω unverified γενικα τι γινεται? Μπορει να φτασω σε κανενα οριο αγορων ή αν πληρωσω καποιο συνολο χρηματων μεσω paypal μετα θα μου το κλειδωσουν και δε θα μπορω να αγορασω ή τι αλλο μπορει να γινει? Στο e-banking της winbank εμφανίζει κανονικά τον κωδικό στη περιγραφή, δίπλα από το ποσό που αφαιρέθηκε Το ρωτησα και ναι ισχυει. Τάμπλετ πήρες; Οχι γιατι?
Kingster Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εν τελει μου ηρθε και η χρεωση μαζι με τον κωδικο στο winbank μετα απο μια εβδομαδα.... Για γερα νευρα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα