Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, ψάχνω δουλειά στο Ελλάδα και προσπαθώ να μεταφράσω το CVR μου. αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.. ευχαριστώ πολύ.

(αυτά με δυσκολεύουν τα άλλα τα έκανα μόνος μου)

* Respected and selfmotivated professional with more than 6 years of experience managing multiple 

projects simultaneously. Extensive experience managing largescale projects from the requirements 

gathering phase to completion. Open vision and creative minded, specialized in innovative designs. 

Highly skilled in tracking details, communicating deadlines, and followingup with internal and external partners to 

ensure ontime completion within budget. 

Ability and interest in learning and incorporating new technology. Consistently receive positive feedback from 

managers, coworkers and clients.

* I am a young and energetic young man that always wants to do something new and keep on learning. Although I like to stay at the places where I feel well, such as Greece. My interests are design and interior development, but also nature and gadgets. I love the ocean for sailing and swimming. I am also a great fan of Auto sport and like to get my hands dirty on some sparkplugs.

In my free time, I spend a lot of my time with friends and relatives or traveling around, finding new whereabouts. People call me a positive person who can be firm and clear as well.

My motto is; “I don’t believe you have to be better than everybody else, but you have to be better than you ever thought you could be.”

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκινάω, και πιστεύω θα συνεχίσουνε κι άλλοι.

Αξιόπιστος και αυτοπαρακεινούμενος - αποφασιστικός επαγγελματίας με περισσότερα από 6 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση πολλαπλών έργων ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Εκτενής εμπειρία στη διαχείριση μεγάλου επιπέδου έργων ανάλογων απαιτήσεων, με αποτέλεσμα της εμπειρίας τη σταδιακή και μεθοδική τους αποπεράτωση. Οραματιστής και με δημιουργικό μυαλό , με ειδίκευση στα καινοτόμα σχέδια .

Υψηλά ικανός σε λεπτομερή παρακολούθηση και επικοινωνία προθεσμιών αποπεράτωσης , και σε συνέχεια επικοινωνία με εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες για την εξασφάλιση της έγκαιρης ολοκλήρωση εντός του προϋπολογισμού .

Ικανότητα και ενδιαφέρον για την εκμάθηση και την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών . Σταθερά θετική ανταπόκριση από τους προϊστάμενους , τους συναδέλφους και τους πελάτες .
* Είμαι ένας ενεργητικός νεαρός άνδρας που θέλει πάντα να κάνει  κάτι νέο και να συνεχίζει την εκμάθηση .Παρόλα αυτά μου αρέσει να μένω σε μέρη όπου νιώθω καλά , όπως η Ελλάδα . Τα ενδιαφέροντά μου είναι το σχέδιο και ο εσωτερικός σχεδιασμός αλλά επίσης η φύση και οι μικροεφαρμογές - gadgets . Λατρεύω τον ωκεανό για ιστιοπλοΐα και κολύμβηση . Επίσης, είμαι μεγάλος οπαδός των Auto-sports και θα μου άρεσε να καταπιαστώ με την επισκευή και μηχανισμό τους.

Τον ελεύθερο χρόνο μου τον ξοδεύω με τους φίλους μου και τους συγγενείς ή κάνω βόλτες, εξερευνώντας νέα μέρη.

Η εντύπωση που έχει ο κόσμος για εμένα είναι ότι είμαι θετικό άτομο με σταθερότητα και ειλικρινής.

Το σύνθημά μου είναι : " Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαι καλύτερη από όλους τους άλλους , αλλά θα πρέπει να είμαι όσο καλύτερος γίνεται."

Δημοσ.

* Είμαι ένας ενεργητικός νεαρός άνδρας που θέλει πάντα να κάνει  κάτι νέο και να συνεχίζει την εκμάθηση .Παρόλα αυτά μου αρέσει να μένω σε μέρη όπου νιώθω καλά , όπως η Ελλάδα .

δραστήριος would be better :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...