Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αν το βλέπει κανένας επείγον το γατάκι μου έφαγε ναυθαλίνη ,ποιος είναι ο τρόπος να την αποβάλλει ή να τον θεραπεύσω?

Τελικά έφαγε καμφορά σε μορφή ναυθαλίνης !!

Δημοσ.

θα την ξεράσει λογικά.

Μην του δώσεις τίποτα ανθρώπινο, πχ. γάλα και μαλακίες!!

Τι εννοεις?Γαλα απο γυναικα που θηλαζει?

Δημοσ.

Παιδιά αν το βλέπει κανένας επείγον το γατάκι μου έφαγε ναυθαλίνη ,ποιος είναι ο τρόπος να την αποβάλλει ή να τον θεραπεύσω?

Τελικά έφαγε καμφορά σε μορφή ναυθαλίνης !!

Επικοινώνησε άμεσα με κτηνίατρο και πάρε ιατρική συμβουλή.

Επειδή σου φαίνεται καλά το γατί, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα είναι εντάξει.

Οι νεφροί των γατιών είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι.

• Like 2
Δημοσ.

οκ παιδιά θα επικοινωνήσω με την κτηνίατρο αν και σήμερα πάλι μια χαρά τον βλέπω !!!!

Του έφερα και παρέα αλλά αυτός τον χαβά του μόνο την φοβερίζει ,τίποτα άλλο ο μουρόχαυλος !!!!!

• Like 1
Δημοσ.

οκ παιδιά θα επικοινωνήσω με την κτηνίατρο αν και σήμερα πάλι μια χαρά τον βλέπω !!!!

Του έφερα και παρέα αλλά αυτός τον χαβά του μόνο την φοβερίζει ,τίποτα άλλο ο μουρόχαυλος !!!!!

Μηπως την ειδε ´´αλλιως´´ απο τη ναφθαλινη?
  • Like 1
Δημοσ.

Με αφορμη το φιλο θελω να πω οτι ειναι απαραδεκτο οι εφημεριες των κτηνιατρων να μην ειναι υποχρεωτικες.

Πριν 3 μηνες χρειαστηκα γιατρο και δεν βρηκα κανεναν, οταν πηρα για παραπονα στον κτηνιατρικο συλλογο μου ειπε οτι αμα θελει ο γιατρος εφημερευει.

Δημοσ.

τελικά τι κάνει ο γάτος? καλά είναι ? τον πήγες σε κτηνίατρο ?

εμένα χάθηκε αυτές τις μέρες η ξανθιά η γάτα που ειχα σώσει ετοιμοθάνατη πέρσι που ηταν μωρό (ζύγιζε κάτι γραμμάρια, είχα βάλει φωτογραφίες και στο thread με τα pet) και απο τότε ηταν παχουλή,! Της είχε μείνει ψυχολογικό επειδή κόντεψε να ψοφήσει απ την πείνα κ έτρωγε ότι της έδινες. Δρόμους δεν πέρναγε , πουθενά δεν πήγαινε , ήταν όλη μέρα παρέα με ενα άλλο μικρό στον κήπο μου και άραζε με τα υπόλοιπα ζώα. 

Ε και μαθαίνω χθες απο τη γειτόνισσα οτι βρήκε της γάτες της όλες (είχε 15+ σε χωράφι) dead και οτι ο διπλανός της είπε οτι έριξε ποντικοφάρμακο για τους ποντικούς και μόνο.

κ σκέφτομαι οτι μάλλον έτσι την έπαθε , γιατι να φύγει δεν υπήρχε περίπτωση , ούτε πήγε απο αυτοκίνητο .
γαμώ τον παπάρα , επίτηδες θα το έκανε γιατι δε παίζει να χρειαζόταν ποντικοφάρμακο με τόσες γάτες , ποντίκια έχουμε να δούμε χρόνια στη γειτονιά μας. :mad: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...