Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά τι κάνει ο γάτος? καλά είναι ? τον πήγες σε κτηνίατρο ?

εμένα χάθηκε αυτές τις μέρες η ξανθιά η γάτα που ειχα σώσει ετοιμοθάνατη πέρσι που ηταν μωρό (ζύγιζε κάτι γραμμάρια, είχα βάλει φωτογραφίες και στο thread με τα pet) και απο τότε ηταν παχουλή,! Της είχε μείνει ψυχολογικό επειδή κόντεψε να ψοφήσει απ την πείνα κ έτρωγε ότι της έδινες. Δρόμους δεν πέρναγε , πουθενά δεν πήγαινε , ήταν όλη μέρα παρέα με ενα άλλο μικρό στον κήπο μου και άραζε με τα υπόλοιπα ζώα. 

Ε και μαθαίνω χθες απο τη γειτόνισσα οτι βρήκε της γάτες της όλες (είχε 15+ σε χωράφι) dead και οτι ο διπλανός της είπε οτι έριξε ποντικοφάρμακο για τους ποντικούς και μόνο.

κ σκέφτομαι οτι μάλλον έτσι την έπαθε , γιατι να φύγει δεν υπήρχε περίπτωση , ούτε πήγε απο αυτοκίνητο .

γαμώ τον παπάρα , επίτηδες θα το έκανε γιατι δε παίζει να χρειαζόταν ποντικοφάρμακο με τόσες γάτες , ποντίκια έχουμε να δούμε χρόνια στη γειτονιά μας. :mad: 

Ψήσου να τον σαπίσεις στο ξύλο. Το αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

πριν λίγα χρόνια πέθανε ο γιος του σε ατύχημα απο δική του μαλακία και γιαυτό τον παράτησε η γυναίκα του , η κόρη του ειναι άντε γεια , πέθαναν οι γονείς του απο καρκίνο σε διάστημα μηνών κ άλλα πολλά.
τον σαπίζει η ζωή για τις μαλακίες του. Να πάω να τον σαπίσω να μου τραβήξει μήνυση κ χωρίς να έχω αποδείξεις δε παίζει , ίσως ενα δυο χρόνια πριν που δε σκεφτόμουν να το έκανα. 

Δημοσ.

πριν λίγα χρόνια πέθανε ο γιος του σε ατύχημα απο δική του μαλακία και γιαυτό τον παράτησε η γυναίκα του , η κόρη του ειναι άντε γεια , πέθαναν οι γονείς του απο καρκίνο σε διάστημα μηνών κ άλλα πολλά.

τον σαπίζει η ζωή για τις μαλακίες του. Να πάω να τον σαπίσω να μου τραβήξει μήνυση κ χωρίς να έχω αποδείξεις δε παίζει , ίσως ενα δυο χρόνια πριν που δε σκεφτόμουν να το έκανα. 

Και το δικό μου γατί είναι πολύ λαίμαργο και τρώει πάρα πολύ αλλά παρολαυτά έχει γίνει πολύ απαιτητικό ,ξέχασε πως ήταν ένα καχεκτικό γατί που αν δεν το έσωζα θα χε πεθάνει από την πείνα και συνέχεια μας κάνει κακορέξια !!!

αν μπορείτε παιδιά πείτε μου ποιες τροφές αρέσουν στα γατιά σας να τις δοκιμάσει ο γάτος μπας και του αρέσει καμιά γιατί συνέχεια καλούμε μουσαφίρηδες για να το τρώνε και να του κάνουν παρέα !!

Δημοσ.

Και το δικό μου γατί είναι πολύ λαίμαργο και τρώει πάρα πολύ αλλά παρολαυτά έχει γίνει πολύ απαιτητικό ,ξέχασε πως ήταν ένα καχεκτικό γατί που αν δεν το έσωζα θα χε πεθάνει από την πείνα και συνέχεια μας κάνει κακορέξια !!!

αν μπορείτε παιδιά πείτε μου ποιες τροφές αρέσουν στα γατιά σας να τις δοκιμάσει ο γάτος μπας και του αρέσει καμιά γιατί συνέχεια καλούμε μουσαφίρηδες για να το τρώνε και να του κάνουν παρέα !!

χμμμμ κάθε γάτα ειναι διαφορετική . Η συγκεκριμένη έτρωγε ότι έβρισκε. Μια καλή λύση που δεν τρώει ειναι να πάρεις απο φαρμακείο ζώων μια αλοιφή σε σωληνάριο που τις κάνει turbo και τους ανοίγει την όρεξη. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έχει μέσα αλλα είναι τόσο δυνατή που μια ενήλικη χρειάζεται λίγη , όσο ειναι ενα φασόλι . Είναι λιγο ακριβή αλλα αξίζει με χίλια. 

Το βασικό βέβαια πρώτα απόλα ειναι να συμβουλευτείς κάποιο κτηνίατρο γιατι οι γάτες/σκύλοι καμια φορά δεν τρώνε επειδή τα πονάει κάποιο δόντι/αμυγδαλές κ πολλά άλλα. 

Δημοσ.

Φυσικά και δεν τον σαπίζεις, αλλά πηγαίνεις στην αστυνομία και τον καταγγέλεις .

Θα το φυσάει και δε θα κρυώνει.

Είναι παράνομος για πολλούς λόγους.

1. Απαγορεύεται να βάλεις οποιοδήποτε δηλητήριο . Μόνο επαγγελματίες με άδεια μπορούν να ψεκάζουν για απεντομώσεις και να βάζουν δολώματα για μυοκτονίες, τα οποία είναι προστατευμένα σε δοχεία για να μην τα φάνε άλλα ζώα.

Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο .

2. Η θανάτωση ζώων είναι βασανισμός και κακοποίηση και πλεόν τιμωρείται πολύ αυστηρά. Πρόσφατα έφαγε κάποιος τρία χρόνια φυλακή και 5000 ευρώ πρόστιμο επειδή σκότωσε το σκύλο του σέρνοντας τον με το αμάξι..

Σε εξωτερικούς χώρους απαγορεύονται τα δηλητήρια, μόνο σε κλειστό μέσα μπορεί να βάλει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και υπάρχουν και βαριές ποινές για κακοποίηση ζώων.

Πέραν του ποινικού μέρους, μπορείς να του κάνεις και αγωγή για ηθική βλάβη επειδή σκότωσε το ζώο σου και να του ζητάς κουλά λεφτά.

Έτσι για το γαμώτο..

Δημοσ.

δεν ξέρω σίγουρα αν δηλητηριάστηκε γιατι δεν το βρήκα, δεν περνούσε ποτέ να πάει στο χωράφι του, απλά υποθέτω πως έγινε έτσι. Αποδείξεις δεν έχω γιατι κανονικά θα έπρεπε η γειτόνισσα να έχει καλέσει κτηνίατρο να πιστοποιήσει την αιτία θανάτου των γατιών της όταν τα βρήκε. Τώρα μετά απο τόσες μέρες μπορει κ αυτός να πει α εγώ δεν έβαλα τίποτα δεν ξέρω τι μου λέτε.

Πιάσε το αυγό και κούρευτο   

Δημοσ.

εγώ ένα πράγμα λέω αυτοί οι άνθρωποι θέλουν εξόντωση με φόλα για να δουν και την γλύκα της !!!!

Δημοσ.

Ψυχή δεν έχουν ήθελα να ξερα; Οκ δεν είναι υποχρεωτικό να γουστάρεις τα ζώα ρε φίλε, αλλά πόσο κόπανος είσαι για να ρίξεις φόλα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...