παπι Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ασχετο αλλα... Δοκτοραιοι, παντα ειχα μια απορια. Γιατι αρρωσταινουμε οταν εχει κρυο; 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ασχετο αλλα... Δοκτοραιοι, παντα ειχα μια απορια. Γιατι αρρωσταινουμε οταν εχει κρυο; το κρύο ρίχνει τις άμυνες και είσαι ευάλωτος . Αν έχεις οργανισμό με ισχυρές άμυνες δεν αρρωσταίνεις έτσι εύκολα. Γιαυτό κάποιοι αρρωσταίνουν με το παραμικρό κ άλλοι μια φορά στα 5 χρόνια και αν . 1
doctorkostis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 http://secretmust.gr/%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CF%85%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82/To CDC αφαίρεσε τη σελίδα όπου παραδέχεται ότι πάνω από 98 εκατομμύρια Αμερικανοί και 2 εκατομμύρια Έλληνες, έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου, κατά της πολιομυελίτιδας μέσα στα προηγούμενα 8 χρόνια.τι εννοουν οτι εκαναν εμβολιο για πολιομυελιτιδα αλλα ταυτοχρονα... τα μεταλλαγμένα γονίδια συμβάλουν στον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό(καρκινο) Επειδη ανοιξα και διαβασα το λινκ, αυτα που γραφει ειναι τραβηγμενα απο τα μαλλια (οπως και καθε αλλο κινδυνολογικο site). Ο ιός SV40 δεν προκαλει απο μονος του μεσοθηλιωμα, δεν εχει αποδειχθει κατι τετοιο. Μελεταται προς το παρον ο ρολος του ως συν-καρκινογονο μαζι με τον αμιαντο. Αλλα ουτε καν αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο. Αιτια του μεσοθηλιωματος ειναι η εκθεση στον αμιαντο, σε τεραστια αποσταση δευτερο ειναι η θεραπευτικη ακτινοβοληση του θωρακα (πχ για λεμφωμα). Πρακτικα, δεν υπαρχει μεσοθηλιωμα χωρις εκθεση σε αμιαντο.Το μεσοθηλιωμα εκδηλωνεται 20 ως 60 χρονια μετα την εκθεση στον αμιαντο.Αναμενεται να αυξηθει η επιπτωση του τα επομενα 10-20 χρονια λογω σημαντικης εκθεσης εργαζομενων τις δεκαετιες 70-80. Το να δημοσιευεις (το site βεβαια, οχι εσυ) κινδυνολογικο αρθρο για το εμβολιο της πολυομυελιτιδας που εχει προλαβει χιλιαδες θανατους και εκατομμυρια αναπηριες αναφεροντας ως δικαιολογια εναν ιο που προς το παρον εχει μη καθορισμενη δραση ειναι τραγικο. Δυστυχως, στο επαγγελματικο μου περιβαλλον εχει τυχει να ακουσω για ανθρωπους που δε θελουν να εμβολιασουν τα παιδια τους (ακομα και εναντι της πολυομυελιτιδας) γιατι διαβασαν στο ιντερνετ οτι τα εμβολια προκαλουν αυτισμο (η οτι αλλο μπορεις να φανταστεις). Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ακολουθουν αυτη την πρακτικη. Ειναι τυχεροι, γιατι βασιζονται στο herd immunity(ανοσοποιηση της κοινοτητας), αλλα δε φανταζονται ποσο επικινδυνη ειναι αυτη η τακτικη. 1
kage Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 σε καμμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ οτι τα εμβολια τα φτιαξαν για να σκοτωνουν αλλα για την συγκεκριμενη περιπτωση OFFICIAL το ειχαν αναφερει μεσω cdc Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Τελος για οικονομικους λογους ΠΟΤΕ δεν θα βγει αναφορα για καποια μλκ που καναν οι φαρμακοβιομηχανιες https://www.google.gr/search?q=CDC&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=ctrl&ei=XmUoU5alBIbi_AbOmICgDg&gws_rd=cr#channel=rcs&q=CDC+SV40&rls=org.mozilla:en-GB:official
azuli Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 <p>Καλησπέρα.</p> <p> </p> <p>Παραθέτω το <a data-ipb='nomediaparse' href='http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ygeia/toys_94_eftasan_oi_nekroi_apo_thn_griph_4_neoi_thanatoi_to_teleytaio_24wro.2693657.html'>κείμενο</a> για όσους δεν το έχουν δει. </p> <p> </p> <p>Τι καινούρια γρίπη είναι πάλι αυτή; Μήπως είναι άλλη μια φτιαχτή ασθένεια για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες;;; </p> <p> </p> <p>Είμαι σίγουρος πως όπου να ναι θα σκάσει και κανα εμβόλιο το οποίο πρέπει να κάνουμε "για την ασφάλεια όλων μας"</p> <p> </p> <p>Περιμένω τις απαντήσεις σας,</p> μεσα εισαι
nickolas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Τα τελευταία χρόνια το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται περισσότερο από 1 μήνα κάθε χρόνο. Οπότε κάτι σωστό πρέπει να γίνεται. Όπως είπε και ο doctorkostis όσοι δεν εμβολιάζονται προστατεύονται από την ανοσοποίηση της κοινότητας χωρίς να συμβάλουν σε αυτήν, παρασιτούν δηλαδή εις βάρος όλων των άλλων. Τα εμβόλια δεν είναι τελείως ακίνδυνα, ο κίνδυνος όμως από τον μη εμβολιασμό είναι ακόμη μεγαλύτερος.
akpe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ασχετο αλλα... Δοκτοραιοι, παντα ειχα μια απορια. Γιατι αρρωσταινουμε οταν εχει κρυο; Σε συνδυασμό με τις άμυνες, το χειμώνα φαντάζομαι αρρωσταίνουμε πιο συχνά γιατί περνάμε τις περισσότερες ώρες τις ημέρας σε κλειστούς χώρους, τις περισσότερες φορές με άλλους, άρα κολλάμε πανεύκολα αν ένας από αυτούς είναι άρρωστος.. Υπ'όψιν, δεν κολλάς μόνο όταν ο άλλος βήχει στη μούρη σου. Νομίζω πιο guaranteed είναι να κολλήσεις με άμεση (χειραψία, φιλί, σεκς) ή έμμεση (κοινή χρήση αντικειμένων, ακόμα και διακοπτών/κινητών/τηλεκοντρόλ και μετά άγγιγμα του προσώπου σου) επαφή με κάποιον άρρωστο. Γι'αυτό και όταν εγώ είμαι άρρωστος ή είμαι σε χώρο που κάποιος άλλος είναι, πλένω χέρια λες και έχω OCD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα