Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω,

Είμαι μελος απο το 2003, και παντοτε προσπαθουσα να δωσω λυσεις σε οσους ειχαν αρχισει καποια συζητηση σε τυχον ερωτησεις που μπορει να ειχαν.

Δεν μπηκα ποτε σε κανενος την συζητηση ουτε να τον προσβαλω, ουτε να τον θιξω, ουτε να τον πω ασχετο και καλυτερα να παει να ασχοληθει με κατι αλλο..

Αυτα, για καποιους τυχαρπαστους που μπηκαν σε ενα φορουμ πριν λιγα χρονακια και γραφουνε κουταμαριτσες και ξερουν να θιγουν.

Αλλα τι να το κανεις...ετσι ειναι οι Ελληναρες, βοηθεια σε συνανθρωπους τους καμια, αλλα στο θαψιμο βγαζουν πρωτοι τα φτυαρια.

Αποχωρω εγω καλυτερα με ψηλα το κεφαλι, και χωρις να παρω λυσεις σε ενα μεγιστο προβλημα μου για το οποιο δεν εχω γνωση, που ουσιαστικα για αυτο υπαρχουν τα forums, για να δινεις λυσεις καθως και να περνεις.

Ειναι κριμα το insomnia.gr που εφτασε σε ενα τετοιο επιπεδο, παλιοτερα ηταν καλυτερα (χωρις τυχαρπαστους και εξυπνακηδες).

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις κι εσύ το πρόβλημά σου τώρα, αλλά μην παλεύεις με τη μάστιγα μόνος σου.

Ζήτα βοήθεια. Κάνε ρηπόρτ. Μαζί, ίσως μπορούμε.

• Like 2
Δημοσ.

Lucifer θενκ γιου ρε φιλε, αλλα τι να το κανεις...

τα πραγματα εχουν παρει την κατω βολτα...μαλλον φοβουνται ολοι τον ανταγωνισμο...τι να πω;;;

λες και θελω εγω το κακο κανενος; αντιθετα ολα τα χρονια, μονο βοηθεια θελησα να παρεχω σε οποιον την ζητησε...

Δημοσ.

τσ, μετά απο δύο απαντήσεις πολύ εύστοχες με την πραγματικότητα απο 2 μέλη που είναι και αυτοί καιρό στο forum τους επιτέθηκες στο χθεσινό σου θέμα.

με τον ίδιο τρόπο που εσύ δεν δέχεσαι μερικές απαντήσεις έτσι και άλλοι δεν δέχονται τις δικές σου. απλά. bb

Δημοσ.

Nightwolf, από περιέργεια μπήκα και διάβασα το θρεντ σου και είδα ότι δέχτηκες μια χαρά απαντήσεις. Πού είναι το κακό; Το ότι κάποιοι απάντησαν με απόλυτη ειλικρίνεια και είπαν την άποψή τους; Το ότι δεν έτρεξαν όλοι να στηρίξουν την επιλογή σου; Δεν καταλαβαίνω όλα αυτά τα edit... Αν ξαναδιαβάσεις με ψυχραιμία τις απαντήσεις τους θα δεις ότι να σε βοηθήσουν ήθελαν, όχι το κακό σου. Peace.

Δημοσ.

Καλά,εάν νομίζεις ότι το insomnia έχει χαμηλό επίπεδο,μάλλον θα πάρεις μεγάλη απογοήτευση από τα άλλα ΕΛ και μη φόρα.

Καλή συνέχεια και κάτι για τον δρόμο:Τα χρόνια συμμετοχής σε ένα τυχαίο φόρουμ δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως.

Δημοσ.

Απορω ρε ανθρωπε τι το συνεχιζεις το θεμα.

Ναι σε φορουμ θα βρει μια ασχετη, σα και μενα, απαντηση το πως να μπω στο BIOS του υπολογιστη μου αλλά απαντηση σχετικα με το πως στηνεται ενα μαγαζι και το που να αναζητησω προμηθευτες, οχι δε θα βρεις, ουτε σε φορουμ, ουτε σε ολοκληρο το ιντερνετ.

Κακως νιωθεις προσβλημένος και θιγμενος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...