Mitsakos86 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλημέρα. Η αδερφή μου θέλει να αγοράσει ενα μεταχειρισμένο iPhone 4 αλλα επιδη εχω διαβάσει μερικά πραγματα κατα καιρούς την φόβισα μην ειναι κανενα κλεμενο επιδη ο πολίτης εχει ολα τα παρελκομενα αλλα λόγο μετακόμισης δεν ξέρει που εχει το κουτί. Του ζητήσαμε το ιμει και πήγα στην vodafone μπας και εχει καταχωρηθεί σαν κλεμενο η χαμένο αλλα μου είπανε οτι δεν κρατάνε τέτοια δεδομένα. Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορέσω να το τσεκαρω πριν προχωρήσουμε στην αγορά; Μην το αγοράσω και βρούμε κανενα μπελα
arc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν υπηρεσίες στο διαδίκτυο που ελέγχουν αν ενα κινητό ειναι δηλωμένο κλεμμένο ή είναι κλειδωμένο σε κάποιο. Δυστυχώς οι αξιόπιστες υπηρεσίες ζητάνε χρήματα για τον έλεγχο. Σου προτείνω κάτι διαφορετικό. Να συναντηθεί με τον πωλητή, να βάλει την sim της στο κινητό και να το δοκιμάσει εκτενώς (τηλέφωνα, internet, Κλπ). Δεν είναι ο σίγουρος τρόπος, αλλά με αυτό το απλό πράγμα μπορεί να αποφύγει πολλές κακοτοπιές. Εγώ θα σου προτείνω κάτι αλλο. Να ΜΗΝ αγοράσει το 4. Ήδη ειναι πολυ παλιό, οπότε η φθορά στη μπαταρία ειναι βέβαιη και σαν κινητό είναι ένα βήμα πριν το μουσείο. Με σύγχρονο ios και εφαρμογες θα κολλά αρκετά και τακτικά. Αν η αδερφή σου το θέλει μόνο για τηλεφωνήματα, ας το αγοράσει, αλλιώς αν θέλει απαραίτητα iphone, πες της να μαζέψει περισσότερα χρήματα και το λιγότερο που να αγοράσει να είναι 4s.
Johny Q Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Βαλε το ΙΜΕΙ εδω. Κατα τ αλλα συμφωνω με τον φιλο απο πανω. Δεν αξιζει το 4αρι.
Mitsakos86 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 To θέμα ειναι να μην το πάρει και καμια μερα παει σε καμια vodafone και της πούνε οτι αποδείχτηκε χαμένη συσκευή. Εκει που είπες να βάλω το ιμει απλα μου έβγαλε τα χαρακτηριστικά της συσκευής
Mitsakos86 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Τελικα ξανα ρωτισα και στην vodafone και στο istorm και μου είπαν οτι δεν υπάρχει βάση δηλωθέντων κλεμμένων η χαμένων κινιτων οποτε λεω να της πω να προχωρισει με την αγορά αφού δεν υπαρχει κυνδυνος. Ετσι και αλιος θεωρώ οτι αφου ο άνθρωπος μου έδωσε το ιμει να το ψάξω δεν νομίζω να ειναι παράνομο.
kataramenos32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ποσα εχει σκοπο να δωσει για το 4αρι αν επιτρεπεται?Γιατι πραγματικα ευχομαι να μην ειναι καμια περιουσια
Grey Warden Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εμένα αν μου έλεγε η αδερφή μου οτι θέλει Iphone 4 για να λέει οτι έχει μήλο θα την έβαφα μπλε και θα την πέταγα στη θάλασσα. Θα ακούσουμε κανα 200αρι τιμή και θα κλαίμε. 2
nikoskon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Υπομονή μέχρι τον Απρίλιο! Sent from my iPhone
tony81 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εμένα αν μου έλεγε η αδερφή μου οτι θέλει Iphone 4 για να λέει οτι έχει μήλο θα την έβαφα μπλε και θα την πέταγα στη θάλασσα. Θα ακούσουμε κανα 200αρι τιμή και θα κλαίμε. Και τι μήλο...δαγκωμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα