Johny Q Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλησπερα και καλη υπολοιπη Σαρακοστη. Οπως λεει ο τιτλος θα ηθελα καποιες προτασεις, για φιλο με τον οποιο γνωριζομαστε χρονια κι εχω αρχισει να ξεμενω απο ιδεες. Προκειται για ατομο με χιουμορ, δραστηριο 28 ετων, με ιδιαιτερο ενδιαφερον σε extreme sports οπως ορειβασια, snowboard, banshee jumping, κλπ. Ειναι ΠΑΟ αν και οχι ιδιαιτερα φανατικος. Ξερω τι θα σκεφτειτε: "εδω ρε μεγαλε δε μπορεις να βρεις κατι εσυ που τον ξερεις θα βρουμε εμεις;", αλλα δεν εχω να χασω τιποτα με μια αποπειρα.. Ευχαριστω.
gatokoritso Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 παρε του μια gift card για καπου.δεν ξερω αν θα το παρεξηγησει αλλα εγω δεν παρεξηγώ
Johny Q Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Γιατι να το παρεξηγησει; gift card ειναι οχι "χορος".
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μαζευτείτε (τα άτομα πάνε ανάλογα με τα λεφτά που θέλει να διαθέσει ο καθένας γιατί βγαίνει καμια 200αρα) και κάντε του δώρο ενα Tandem jump. Αν δεν το έχει κάνει ήδη θα είναι σίγουρα κάτι που δε θα το ξέχασει. Είναι πολλά τα λεφτά αλλά αν βρείς και άλλους βγαίνει πιο φτηνα
Johny Q Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μαθήματα πτώσης από αεροπλάνο. Tandem skydive δλδ Μαζευτείτε (τα άτομα πάνε ανάλογα με τα λεφτά που θέλει να διαθέσει ο καθένας γιατί βγαίνει καμια 200αρα) και κάντε του δώρο ενα Tandem jump. Αν δεν το έχει κάνει ήδη θα είναι σίγουρα κάτι που δε θα το ξέχασει. Είναι πολλά τα λεφτά αλλά αν βρείς και άλλους βγαίνει πιο φτηνα Οχι δεν το εχει κανει. Υπαρχει στην Ελλαδα; Εχεις κανει;
george_gr1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μια τουρτα με ξανθο περιεχομενο! Καλυπτει ολα τα χομπι. Και τις ομαδες. 1
gigisoni Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Tandem skydive δλδ Οχι δεν το εχει κανει. Υπαρχει στην Ελλαδα; Εχεις κανει; Ε, όχι, για μαθήματα μίλησα εγώ, δηλαδή να πέφτει μόνος του όχι με έμπειρο. Αλλά και αυτό γίνεται, δεν ξέρω αν έχουν στην Ελλάδα. Με φιλική τιμή από πρώην συνάδελφο που έπεφτε συχνά, είχαμε πάει στην Ολλανδία και είχα πληρώσει πριν από 7 χρόνια 180 ευρώ. (Όχι για μαθήματα, για να πέσω δεμένος με άλλον).
Johny Q Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μια χαρα τιμη μου ακουγεται. Ενα 30ρι αν μαζευτουμε 6 ατομα. Δενκακό..
gigisoni Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μια χαρα τιμη μου ακουγεται. Ενα 30ρι αν μαζευτουμε 6 ατομα. Δενκακό.. Μια αναζήτηση που έκανα έβγαλε 270 ευρώ στο Κιλκίς. Ψάξε γούγλη, είδα υπάρχουν σχολές, και ρώτα.
Johny Q Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οκ, σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Tandem skydive δλδ Οχι δεν το εχει κανει. Υπαρχει στην Ελλαδα; Εχεις κανει; Δυστυχώς ακόμα δεν έχω κάνει. Αλλα για τύπο που του αρέσουν τα extreme είναι οτι πρέπει.. και αμα του αρέσει μετά αρχίζει μαθήματα για να πηδάει μόνος Μια αναζήτηση που έκανα έβγαλε 270 ευρώ στο Κιλκίς. Ψάξε γούγλη, είδα υπάρχουν σχολές, και ρώτα. Τόσο πάνε περίπου.. 250-300 μαζί με video αν δεν κάνω λάθος. 2 ομάδες είχα βρεί ελλάδα αμα το googlareis θα σου βγάλει κατευθείαν. Η μια πάει βουλγαρία και η άλλη Μέγαρα για αθήνα και κιλκίς για βόρεια ελλάδα ΥΓ: Άμα δε το ψήνει ο φίλος σου κάντο δώρο σε μένα
gigisoni Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ναι, έχει και βίντεο και φωτό, τουλάχιστον εγώ είχα, δεν ξέρω τι κάνουν και τι δίνουν στην Ελλάδα.
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παρε τα 150 που σου χρωστανε απο το αλλο ποστ και παρτου ενα moto g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα