Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, αρχισα προσφατα το καπνισμα και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ποια μαρκα ειναι λιγοτερο βλαβερη στον οργανισμο, και τι πρεπει να κοιταει κανεις στα τσιγαρα που αγοραζει σχετικα με την υγεια (π.χ. νικοτινη, πισσα, μονοξειδιο).

Υ.Γ. ξερω πως τα στριφτα ειναι πιο οικονομικα αλλα προτιμω τα ετοιμα.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτάς να έχει χαμηλή πίσσα. Προσανατολίσου σε πακέτα λευκών χρωμάτων, συνήθως είναι colour coded για τα ελαφρύτερα όσο ανοίγει το χρώμα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, κάτι λάκι στράηκ και γουίνστον, αλλά ο κανόνας είναι αυτός.

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτάς να έχει χαμηλή πίσσα. Προσανατολίσου σε πακέτα λευκών χρωμάτων, συνήθως είναι colour coded για τα ελαφρύτερα όσο ανοίγει το χρώμα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, κάτι λάκι στράηκ και γουίνστον, αλλά ο κανόνας είναι αυτός.

Η νικοτινη και το μονοξειδιο δηλαδη δεν βλαπτουν την υγεια?

Δημοσ.

Ή BF silver εξισου ελαφρυ με καλυτερο φιλτρο.....παντως μην σκεφτεσαι "α θα κανω ελαφρυ για λιγοτερο κακο στην υγεια μου", ειναι μυθος. Κανε αυτο που σου αρεσει πιο πολυ, με τα ελαφρια απλως θα χρειαζεται να κανεις περισσοτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Ολα το ιδιο κακο κανουν.. Συνηθως οποιος αρχισει με ελαφρυ σιγα σιγα παει σε βαρυτερο ή κανει περισσοτερα.

Παντως αν σ ενδιαφερει η υγεια σου δε καπνιζεις, τσιγαρο και υγεια δε πανε μαζι.

• Like 5
Δημοσ.

Ή BF silver εξισου ελαφρυ με καλυτερο φιλτρο.....παντως μην σκεφτεσαι "α θα κανω ελαφρυ για λιγοτερο κακο στην υγεια μου", ειναι μυθος. Κανε αυτο που σου αρεσει πιο πολυ, με τα ελαφρια απλως θα χρειαζεται να κανεις περισσοτερα.

Δηληδη η πιο φιλικη μαρκα τσιγαρων για την υγεια ποια ειναι, και περιπου τι ποσοτητα νικοτινης μονοξειδιου και πισσας πρεπει να εχει περιπου για να θεωρειται καπως φιλικο στον οργανισμο? (αν ξερεις)

Δημοσ.

Η νικοτινη και το μονοξειδιο δηλαδη δεν βλαπτουν την υγεια?

Η νικοτίνη είναι περίεργη φάση, έχει και θετικά. Αλλά αυτή θες, γι' αυτήν καπνίζεις. Πίσσες και μονοξείδια είναι το 90% του καρκινάκου που θα πάθεις.

Τα πιο ελαφριά είναι αυτά με 0.1 πίσσα/νικοτίνη. Λιγότερο βλαβερά αλλά και λιγότερο effect τσιγάρου. Αλλιώς όλοι αυτά θα καπνίζανε.

• Like 1
Δημοσ.

μιας και εισαι νεος στο αθλημα γιατι δεν δοκιμαζεις και το ηλεκτρονικο τσιγαρο ? 0 πισσα και δοκιμαζεις για αρχη υγρα με νικοτηνη απο 6-18 mg η και με καθολου νικοτηνη. βεβαια δεν θα σε γεμισει οπως το κανονικο τσιγαρο ,αλλα σιγουρα ειναι λιγοτερο επιβλαβες  και ποιο οικονομικο.

Δημοσ.

Δηληδη η πιο φιλικη μαρκα τσιγαρων για την υγεια ποια ειναι, και περιπου τι ποσοτητα νικοτινης μονοξειδιου και πισσας πρεπει να εχει περιπου για να θεωρειται καπως φιλικο στον οργανισμο? (αν ξερεις)

Αν και δεν συμφωνω οπως το θετεις, πιστευω BF λογω φιλτρου κυριως...

Δημοσ.

+1 για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μου κάνανε ένα δώρο 1η του μήνα, και έχοντας καπνίσει σχεδόν από οτι συσκευή υπάρχει, μπορώ να πω οτι το ηλ. τ. με έχει ενθουσιάσει απροσδόκητα ευχάριστα. Σε βαθμό που έχω βρει τι δώρο θα πάρω στα επόμενα γενέθλια φίλων που καπνίζουν :P Απλά πάνε σε ένα μαγαζί και πες του οτι θες να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. Πιστεύω οτι και να μη κάπνιζα κανονικά τσιγάρα, αν δοκίμαζα ηλ. τ. χωρίς νικοτίνη, θα μου άρεσε και πάλι!

Δημοσ.

βεβαια δεν θα σε γεμισει οπως το κανονικο τσιγαρο

Μ. Δε θα το έλεγα. Εφόσον είναι καινούριος στο τσιγάρο, ίσως το ηλεκτρονικό τον καλύψει μια χαρά.

Αυτό αφού έχει μεγαλύτερη παραγωγή ατμού (μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε σύγκριση με το τσιγάρο) ενώ το τσιγάρο δε του έχει γίνει πλέον ανάγκη ως προς την άποψη ότι δεν έχει δεθεί μαζί του ψυχολογικά (κίνηση κ.λπ.).

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ θέλω να το αρχίσω αλλά είμαι λύκειο και βλέπε ολους μου τους φιλους να καπνίζουν και με κάποιο τροπο ζηλεύω ;/

Δημοσ.

Εγώ θέλω να το αρχίσω αλλά είμαι λύκειο και βλέπε ολους μου τους φιλους να καπνίζουν και με κάποιο τροπο ζηλεύω ;/

DqpxE.png

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...