Silverage Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγώ θέλω να το αρχίσω αλλά είμαι λύκειο και βλέπε ολους μου τους φιλους να καπνίζουν και με κάποιο τροπο ζηλεύω ;/ Ε, άρχισε και εσυ τότε. Πριν ξεκινήσεις, ρίχνεις μια ματιά Site: εδω ειδικά έκει που λέει "Prognosis", καταλαβαίνεις τα ρίσκα, και μετά βουρ για καρκίνο! 4
Unabomber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Το αστειο ειναι οτι υπαρχει ακομα η δικαιολογια εν ετει 2015 , ''αφου το κανουν οι φιλοι μου, γιατι να μην το δοκιμασω και γω? ζηλευω'' Τοσα χρονια, τα ιδια και τα ιδια….. βαρετο καταντησε…. 5
Elenaki__16 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ένταξη μωρε σιγά .. πως κάνετε έτσι για αυτήν την δικαιολογία??? Το αστειο ειναι οτι υπαρχει ακομα η δικαιολογια εν ετει 2015 , ''αφου το κανουν οι φιλοι μου, γιατι να μην το δοκιμασω και γω? ζηλευω'' Τοσα χρονια, τα ιδια και τα ιδια….. βαρετο καταντησε….
Unabomber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ξερουμε ημερομηνια εναρξης ? η ετσι απλα μεσα στο καλοκαιρι ?
Elenaki__16 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Χαχχ Εμμ όχι .. άλλα Λεώ κατα των Ιουλιο να έχω τελειώσει τις εξετασεις Και ποια τσιγάρα να πάρω;(να έχουν λίγη πίσσα βέβαια)
Unabomber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αμα μπορεσεις να βρεις αυτα......... Απο τα καλυτερα ειναι....... Αληθεια, γιατι δεν ρωτας τους φιλους σου, και ρωτας αγνωστα ατομα μεσα σε ενα forum ? 1
EvilEyes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μα ρωταει εμας διοτι θελει να ξαφνιασει τους φιλους του. Φαντασου ενα πρωινο στο σχολειο η παρεα μαζεμενη στο μπασκετακι να φουμαρει και να σκαει μυτη ο TS ρουφωντας το davidoffi και φυσωντας τον καπνο επειδικτικα εξω. Σκεψου την ολη φαση σε slow motion και βαλε και μια μουσικη υποκρουση. Αμεσως κερδισε μια θεση αναμεσα τους. TS χωρις παρεξηγηση ολα αυτα.
Elenaki__16 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Unabomber νομιζω αυτά αχουν πολυ πίσσα..και είμαι κορίτσι :3 Εεε ναι να μην ρωταω τώρα φιλους και αιδιες που μπορεί να το πουν σε γονεις και τέτοια!!Γτ αμα ρωτούσα κάποιο αγόρι που δν κρατά μυστικα!!
Unabomber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Unabomber νομιζω αυτά αχουν πολυ πίσσα..και είμαι κορίτσι :3 Εεε ναι να μην ρωταω τώρα φιλους και αιδιες που μπορεί να το πουν σε γονεις και τέτοια!!Γτ αμα ρωτούσα κάποιο αγόρι που δν κρατά μυστικα!! 2
salonika91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγώ θέλω να το αρχίσω αλλά είμαι λύκειο και βλέπε ολους μου τους φιλους να καπνίζουν και με κάποιο τροπο ζηλεύω ;/ χααχαχαχαχ 2
AMD Expert Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Unabomber νομιζω αυτά αχουν πολυ πίσσα..και είμαι κορίτσι :3 Εεε ναι να μην ρωταω τώρα φιλους και αιδιες που μπορεί να το πουν σε γονεις και τέτοια!!Γτ αμα ρωτούσα κάποιο αγόρι που δν κρατά μυστικα!! Ελενακι ουτε μαγκια βρίσκω σε τέτοια κίνηση ουτε κάτι άλλο θετικό και προσωπικά εγώ και αρκετοί φιλοι μου σνομπαρουμε αυτές που καπνιζουν. Μην το κανεις και μην νομίζεις οτι θα γίνεις πιο αρεστή αν καπνισεις, έλεος, 16 χρονων είσαι όχι 6 2
lionheart75 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 H μεγαλύτερη μλκ που έκανα στην ζωή μου και εγώ απο τα φοιτητικά μου χρόνια. Ευτυχώς απαλλάχτηκα απο την κωλοσυνήθεια ένα χρόνο τώρα. Μην κάνετε το λάθος, όσοι δεν ξεκινήσατε ακόμα, να αρχίσετε το τσιγάρο. Εν έτη 2015, με τόση πληροφόρηση, είναι απλά τραγικό νέα παιδιά να ξεκινούν το τσιγάρο... 6
Elenaki__16 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 H μεγαλύτερη μλκ που έκανα στην ζωή μου και εγώ απο τα φοιτητικά μου χρόνια. Ευτυχώς απαλλάχτηκα απο την κωλοσυνήθεια ένα χρόνο τώρα. Μην κάνετε το λάθος, όσοι δεν ξεκινήσατε ακόμα, να αρχίσετε το τσιγάρο. Εν έτη 2015, με τόση πληροφόρηση, είναι απλά τραγικό νέα παιδιά να ξεκινούν το τσιγάρο... Δεν το πολυ-καταλαβα :/ Ελενακι ουτε μαγκια βρίσκω σε τέτοια κίνηση ουτε κάτι άλλο θετικό και προσωπικά εγώ και αρκετοί φιλοι μου σνομπαρουμε αυτές που καπνιζουν. Μην το κανεις και μην νομίζεις οτι θα γίνεις πιο αρεστή αν καπνισεις, έλεος, 16 χρονων είσαι όχι 6 Σιγά ρε κι συ δεν θα γίνεις αρεστει και τετοιες μαλακιες εγώ θα το ερ ισω μονο μάρκα δεν ξέρω...
AMD Expert Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Σιγά ρε κι συ δεν θα γίνεις αρεστή και τέτοιες μαλακίες εγώ θα το αρχίσω μόνο μάρκα δεν ξέρω... Ο λόγος; Δεν το πολυ-καταλαβα :/ Εννοεί πως το ξεκίνησε στα φοιτητικά χρόνια, ήταν (φυσικά) μαλακία και το έχει κόψει εδώ και ένα χρόνο (σ'ωραίος,συνέχισέ το). Επίσης το θεωρεί τραγικό κάποιος να ξεκινήσει το κάπνισμα στο 2015 όπου υπάρχουν παντού πληροφορίες για το πόσο βλαβερό είναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα