Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά ρε σεις 2015 δηλαδή τιι;είναι τόσο φοβερό; ενα 16 κορίτσι να Καπνίση!! Αλλά θα προτιμούσα ναργιλέ για να πω την αλήθεια

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά ρε σεις 2015 δηλαδή τιι;είναι τόσο φοβερό; ενα 16 κορίτσι να Καπνίση!! Αλλά θα προτιμούσα ναργιλέ για να πω την αλήθεια

16 χρονων,  ορθογραφια ακομα να μαθετε ?

Eκτος απο ναργιλε, υπαρχουν και τα πουρα και τα πουρακια...... :-D :-D :-D :X

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lionheart75 πιστευε οτι γουσταρεις !!

Πάντως τρολλ η ζώη μου δεν είναι (!)

Περναω δύσκολες κατάστασεις αυτην την περίοδο και τώρα μου ερχετε να καπνιζω μέχρι το πρωι άλλα όχι δεν μπορω γιατί είμαι ανήλικη...αντε λοιπόν τι περιμενεις??Κανεμε να νιώσω πιο άθλια απο ποτε και να κλαιω μέχρι το πρωι..ΑΝΤΕ!!

Επεξ/σία από Elenaki__16
Δημοσ.

Αν στα 16 θες να καπνίζεις μέχρι το πρωί επειδή περνάς δύσκολες καταστάσεις, στα 26 να φανταστώ θα το ρίξεις στην κόκα;

• Like 2
Δημοσ.

ενα 16 κοριτσι καλυτερα να καπνιζει πιπες

• Like 3
Δημοσ.

Akpe τι μαλακιες ρε πουστη;; σε βαραει η μάνα σου;;

Όχι γιατί καπνίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Ε, παρε μια και κανε..... αν δεν δοκιμασεις πως θα ξερεις ποια θα σου αρεσει ?

Eπειδη θα στο πουν καποιοι αγνωστοι μεσα σε ενα φορουμ δεν σημαινει οτι θα σου αρεσει κιολας αυτο που θα προταθει.....

• Like 1
Δημοσ.

Ααα μάλιστα αρα κι συ δλδ τρρ το εχεις ρίξει στην κόκα;

Και Unabomber μπορω και τρρ αλλά μάρκα;φαντάζομαι μια άσπρη

Όχι, είμαι ακόμα 17, έχω χρόνο μέχρι την κόκα. Αλλά κακά τα ψέματα το τσιγάρο με βοήθησε να περάσω όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Και δε με βαράει και η μάνα μου, that's a plus.

Για να μιλήσω και πιο σοβαρά τώρα, αν συσχετίζεις τις δύσκολες καταστάσεις που περνάς, βλέποντας το τσιγάρο ως πανάκεια, και ζηλεύεις που καπνίζουν οι φίλοι σου, κάτι κάνεις πολύ λάθος...

Αν επιμένεις όμως, δοκίμασε πιο ελαφριά (σε περιεκτικότητα πίσσας) τσιγάρα, ή, ακόμα «καλύτερα» με καπνό. 

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ τι δυσκολίες περνας στα 16;;

Και ποιες απο αυτές θα σου λύσει το καπνισμα;;

Πραγματικα έχω βαρεθεί τις δικαιολογίες του στιλ αυτου...

Τουλάχιστον παραδεξου οτι το θες για μακγια, η επειδή πιστευεις οτι έτσι θα βρεις γκομενο...

Πάντως να ξέρεις οτι οσοι δεν καπνίζουν θα σε βρίσκουν τέρμα αντιαισθητικη με τη μυρουδια της τσιγαριλας!

Τεσπα για να μείνουμε εντος θέματος Καρελία χρυσή κασετίνα απο μένα...

Αν και εγώ είμαι του στριφτού (old holborn κίτρινο) :P

Ελπίζω να μην παρεξηγηθικες με τον τόνο μου... Απλα έχω βαρεθεί τις σαχλες δικαιολογίες! Αμα το Γούσταρέις Κανένας δεν πρόκειται να σου πει τίποτα :)

• Like 4
Δημοσ.

Κοιτάξτε εγώ είμαι 16 και έχω χασει έως τωρα 2 πολυαγαπημενα ατομα στην ζώη μου και σμρ έκανα τα πρωτα 3 τσιγαρα μου...(νμζ οτι η φιλη μου αγόρασε Marlboro κοκκινο και μια ακόμα λεξη αλλά δεν το θυμάμαι..) ααα κι εχω γκομενο <3 βσκ ΑΓΟΡΙ γτ τον αγαπαω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...