Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι το άρθρο πήγαινε σε εμένα. Γιατί για αλλού, μάλλον σε φωνή βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ το κόβω ;)

Θενξ, θα το μελετήσω το βραδάκι με την ησυχία μου.

Δημοσ.

<p>Όχι το άρθρο πήγαινε σε εμένα. Γιατί για αλλού, μάλλον σε φωνή βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ το κόβω ;)</p>

<p> </p>

<p>Θενξ, θα το μελετήσω το βραδάκι με την ησυχία μου.</p>

Ναι σε εσένα πήγαινε! :P

Και για οποίον άλλο ενδιαφέρεται εννοείται!

Δημοσ.

Να υποθέσω Νίκο δεν καπνιζεις ε;

tobacco? no , εδώ και πάνω απο χρόνο . Το είχα ξανακόψει παλιότερα για κανα 8μηνο κ το άρχισα πριν μπω φαντάρος γιατι ήξερα οτι δεν θα την παλέψω κ θα μαχαιρώσω κανα μαλάκα , ήξερα τι θα βρω.

η δυσκολία να ελέγξω τα νευρα μου και την επιθετικότητα μου ειναι over 9000 και ακόμα δεν έχω βρει κάτι φυσικό για daily use που να μη σου κάνει τόσο κακό ή καλύτερα καθόλου κακό . 

Μακάρι να μην είχα καπνίσει ποτέ μου γιατι ακόμα κ τώρα που με ενοχλεί το τσιγάρο , που θεωρώ μπόχα και βρωμιά την όλη του φάση ενώ όταν κάπνιζα δεν το καταλάβαινα , υπάρχουν στιγμές πάνω σε έκρηξη θυμού που το πρώτο πράγμα που μ έρχεται στο μυαλό ειναι να ανάψω τσιγάρο να χαλαρώσω και δεν το κάνω κ τότε τρελαίνομαι χειρότερα. Το κάπνισμα για κάποιον που δεν το έχει αρχίσει ειναι κάτι που δεν θα του λείψει , αν το αρχίσει και συνδεθεί με κάτι στο μυαλό του θα υπάρχει πάντα μια κενή θέση , ειναι μια ανάγκη χωρίς ουσία ύπαρξης 

• Like 3
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω... Και γω το έχω μετανιωσει και δεν έχω κλείσει χρονο ακόμη! :P

Στην αρχή του καλοκαιριου το άρχισα..

Θα προσπαθήσω απο το καλοκαιρι και μετα μιας και πιο νωρίς δεν υπάρχει περιπτωση λογο πανελληνίων κυρίως...

Δημοσ.

άμα έχεις έλεγχο στον εαυτό σου no problem , έτσι κ αλλιώς δεν κερδίζεις κάτι ουσιαστικό να το διακόψεις τώρα αντί σε 4-5 μήνες 
παίρνει πολλά χρόνια για να είσαι λες και δεν κάπνισες ποτέ απο θέμα health risks , πάει σταδιακά , αλλα φυσικά απο τους πρώτους μήνες καταλαβαίνεις τρελή διαφορά στην ποιότητα ζωής σου και το well being feeling 

• Like 1
Δημοσ.

ε όχι και πρέζα απ τα 16

Ε και εσύ το έσκισες.

Μουσική, δραστηριότητες όπως χόμπι ή ελαφριά άσκηση, διάβασμα, καμιά ταινιούλα, συζήτηση για αυτά που σε αγχώνουν.

Αλλά μάλλον αυτά είναι ξενέρωτα και un-show-off-able για τις ηλικίες που μιλάμε  :P

Ξεχασατε το κυριοτερο ρε….. :P

Just sex…..  :-D

Το καλυτερο αγχολυτικο…… Μεχρι και οι γιατροι το λενε……  :-)

• Like 1
Δημοσ.

έχεις μείνει πολύ πίσω, πάνε οι δικές μας εποχές , τα σημερινά κοριτσάκια στα 16 δεν χρειάζονται να τους το προτείνεις , το ξέρουν ήδη  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ε, τοτε κατι δεν κανουν καλα…..  για να τους φευγει το αγχος…. :P

και καταφευγουν σε μεσοβεζικες λυσεις(τσιγαρο κλπ) 

Εξαλλου δεν ειναι αναγκη να πραγματοποιηθει επαφη με αλλο ατομο…… (if you know what i mean  :-D )

:devil:

• Like 3
Δημοσ.

Εξαλλου δεν ειναι αναγκη να πραγματοποιηθει επαφη με αλλο ατομο…… (if you know what i mean :-D )

:devil:

Χαχαχα ναι και να πω την αλήθεια το κάνω κι γω :devil:

Δημοσ.

Κάτι τέτοια τόπικ ανοίγουν αραιά και που στο insomnia και αναπολώ το παλιό καλό #groovy και #mad στο IRC...

• Like 2
Δημοσ.

Αν στα 16 θες να καπνίζεις μέχρι το πρωί επειδή περνάς δύσκολες καταστάσεις, στα 26 να φανταστώ θα το ρίξεις στην κόκα;

Μαλλον στα κοκοτσιγαρα τυπε

Δημοσ.

Ελενακι ουτε μαγκια βρίσκω σε τέτοια κίνηση ουτε κάτι άλλο θετικό και προσωπικά εγώ και αρκετοί φιλοι μου σνομπαρουμε αυτές που καπνιζουν. Μην το κανεις και μην νομίζεις οτι θα γίνεις πιο αρεστή αν καπνισεις, έλεος, 16 χρονων είσαι όχι 6

Amen. Συμφωνώ απόλυτα. 

Το κάπνισμα είναι τελείως αντιαισθητικό, και μπορεί να η άλλη να είναι θεογκόμενα αλλά άμα καπνίζει είναι στην ίδια κατηγορία με τα μπάζα.

Και αυτό το γράφω γιατί δυστυχώς είχα crash με μία πρώην συνάδελφο (post divorce), βγήκαμε κάμποσες φορές, αλλά το κάπνισμα δεν αντέχεται και την έκανα.

Επίσης δείχνει την νοημοσύνη κάποιου, αν εν έτη 2015 ξεκινά να καπνίζει.

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης δείχνει την νοημοσύνη κάποιου, αν εν έτη 2015 ξεκινά να καπνίζει.

ενω εγω που το ξεκινησα στα 24, το 2009 ειμαι πολυ περηφανος, οπως και για τα λεφτα που εχω επενδυσει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...