overpower Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Πριν απο λιγες μερες εκλεισα τα 18 και θελω να κανω ενα λογαριασμο για να βγαλω χρεωστικη ωστε να μπορω να αγοραζω. Εκτος απο ταυτοτητα και ενα λογαριασμο της ΔΕΗ, για τα στοιχεια, θελει τιποτα αλλο?
overpower Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ΑΦΜ γονέα να φανταστώ μιας και πάω ακόμα σχολείο....
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 οχι δικο σου, εφ όσον είσαι 18 πρέπει να πας στην εφορεία, θελεις αφμ και φορολογική ενημερότητα.
marioslp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ταυτοτητα, εκκαθαριστικο κ εναν λογαριασμο της ΔΕΗ ή ΟΤΕ που να γραφει την διευθυνση της κατοικιας σου. σε περιπτωση που ο λογαριασμος αυτος ειναι στο ονομα του πατερα σου τοτε εξαρταται απο την τραπεζα αν θα το δεχτει ή οχι. στην πειραιως που πηγα μου ειπαν οτι δεν υπηρχε προβλημα. αντιθετως, στην εθνικη μου ζητησαν να παω σε ενα καταστημα της cosmote, vodafone ή wind (αναλογα με το τι καρτα εχεις) και να οτυς ζητησω μια βεβαιωση για την τραπεζα.
Johny Q Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ταυτοτητα, εκκαθαριστικο κ εναν λογαριασμο της ΔΕΗ ή ΟΤΕ που να γραφει την διευθυνση της κατοικιας σου. σε περιπτωση που ο λογαριασμος αυτος ειναι στο ονομα του πατερα σου τοτε εξαρταται απο την τραπεζα αν θα το δεχτει ή οχι. στην πειραιως που πηγα μου ειπαν οτι δεν υπηρχε προβλημα. αντιθετως, στην εθνικη μου ζητησαν να παω σε ενα καταστημα της cosmote, vodafone ή wind (αναλογα με το τι καρτα εχεις) και να οτυς ζητησω μια βεβαιωση για την τραπεζα. Κι αν εχεις καρτοκινητο; Παλι μπορει να σε εξυπηρετήσει ο παροχος;
tolis_01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Κι αν εχεις καρτοκινητο; Παλι μπορει να σε εξυπηρετήσει ο παροχος; Ναι, εγώ what's up έχω, και για να ανοίξω λογαριασμό στην εθνική πήρα χαρτί από την κοσμοτέ. Μια απλή βεβαίωση ότι το νουμερο ανήκει σε εσένα είναι. Βέβαια αν ο topic starter έγινε μόλις 18, πιθανότατα ο αριθμός του κινητού να μην είναι στο όνομα του. Επίσης, υπάρχει και η περίπτωση να σου ζητήσουν βεβαίωση από την εφορία για το ότι δεν κάνεις φορολογική δήλωση. Εξαρτάται την τράπεζα και το μέρος (Εμένα εδώ αθήνα η εμπειρία μου με Πειραιώς και Εθνική ήταν αυτή που περιγράφηκε ήδη. Σε επαρχία έχω δει να ζητάνε πολύ λιγότερα δικαιολογητικά, μπορεί και απλά να έτυχε βέβαια). 1
overpower Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Απλα επειδη παω ακομα σχολειο, αν κανω τον λογαριασμο στο ονομα μου δεν θα εχω και ενα φορο επειδη βαζω λεφτα χωρις να δουλευω? Αν ναι, αν ανοιξω ενα ταμιευτηριου θα μπορω να κανω παλι την δουλεια μου?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το θεμα το ανοιξες την τριτη η παρασκευη τελείωσε, δηλαδη 4 εργάσιμες, δεν βρέθηκες μπροστά απο καποια τραπεζα να μπεις μεσα να ρωτήσεις. Εμεις τι αλλο να σου πούμε
overpower Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εκανα λογαριασμο. Τωρα αλλο ειναι που με προβληματιζει. Εκανα στην Πηραιως. Ενεργοποιησα την δυνατοτητα του winbank και μου ειπαν οτι θα τραβηξει 5 ευρω. Εκανα καταθεση 50 ευρω, και ακομα τοσα εχω. Υπαρχει πιθανοτητα απλα να καθυστερησει? Επισης εκανα paypal. Θελει να επιβεβαιωσω την καρτα. Αυτο το 4ψηφιο που ζηταει που μπορω να το δω? Στο ιστορικο στο winbank? Και ειπε οτι τραβηξε 1,5 ευρω. αλλα και παλι δεν βλεπω να τραβηχτηκε κατι. Μηπως το winbank αναναιωνεται συγκεκριμενες ωρες?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Επειδή η πειραιως ειναι εντελως αργόστροφη και τον κωδικο μπορει να τον δεις και μετα απο 7-8 μέρες μην πω 10, το καλύτερο που εχει να κανεις ειναι να τους πάρεις τηλεφωνο μετα απο 4 εργάσιμες να στον πουν προφορικά
GeorgeGK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εγώ στην Πειραιώς τους πήρα τηλέφωνο μετά από 2-3 ώρες απ' όταν έφτιαξα το paypal και μου είπαν τον κωδικό! Από το winbank της Πειραιώς ξέρει κανείς αν μπορώ να δω ιστορικό από χρεώσεις(σε χρεωστική όχι prepaid)? Γιατί μέχρι στιγμής μόνο το υπόλοιπο βρίσκω!
overpower Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Επειδή η πειραιως ειναι εντελως αργόστροφη και τον κωδικο μπορει να τον δεις και μετα απο 7-8 μέρες μην πω 10, το καλύτερο που εχει να κανεις ειναι να τους πάρεις τηλεφωνο μετα απο 4 εργάσιμες να στον πουν προφορικά Υποθετω να παρω τηλ στην Πηραιως ή μπορω να παω και σε μια τραπεζα?
GeorgeGK Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Υποθετω να παρω τηλ στην Πηραιως ή μπορω να παω και σε μια τραπεζα? Εγώ πήρα στο 182838 με ρώτησαν κάποια στοιχεία για να επαληθεύσουν ότι είμαι εγώ και έπειτα μου είπαν τον κωδικό! Στο τηλέφωνο αυτό μπορείς να πάρεις όλο το 24ωρο!
overpower Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Και κατι τελευταιο. Αν θελω να μου κανουν καταθεση, δινω τον αριθμο λογαριασμου? (13 ψηφια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα