Aniparktos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ψάχνω να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου με πέτρες λάβας έως 500 ευρώ. Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάτι καλό;
Aniparktos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ποια ψησταριά θα πάρω, και μιας και δεν γνώριζε κανείς να μου απαντήσει από το φόρουμ, όποιος ενδιαφέρετε να αγοράσει ψησταριά υγραερίου ας δει ''Broil King'' και ''Weber'' είναι οι 2 κορυφαίες σε BBQ και ψησταριές.
Costakiss Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Διαφωνώ!! Αγόρασα πρόσφατα ψησταριά campingaz θεωρώ ότι είναι καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει! Ειδικά τα μοντέλα της 4 Series που έχουν και πάγκους επεξεργασίας είναι φοβερά!
archimidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ποια ψησταριά θα πάρω, και μιας και δεν γνώριζε κανείς να μου απαντήσει από το φόρουμ, όποιος ενδιαφέρετε να αγοράσει ψησταριά υγραερίου ας δει ''Broil King'' και ''Weber'' είναι οι 2 κορυφαίες σε BBQ και ψησταριές. τις είδες από κοντά. τις είχα δει στο Gas Express και πραγματικά φαίνονται τέλειες. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή απλά όνειρο για μένα.
Costakiss Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 τις είδες από κοντά. τις είχα δει στο Gas Express και πραγματικά φαίνονται τέλειες. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή απλά όνειρο για μένα. Όχι ότι θέλω να σε προκαταβάλλω, αλλά συζήτηση κάνουμε, με τις τιμές που έχουν αυτές οι 2 μάρκες λογικό είναι να μένουν όνειρο για σένα. Υπάρχουν όμως και ψησταριές εξίσου καλές με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και ίσως και περισσότερα σε αρκετά χαμηλότερες τιμές!
celarg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Φίλε κι εγώ campingaz έχω!! Πολύ καλή τιμή σε σχέση με τις άλλες και το ψήσιμό της πολύ καλό! Άσε που απ' ότι μου είπε ο θείος μου που έχει ίδια μάρκα, κρατάνε και για χρόνια!!
opera Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Με λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα ότι δεν είναι και πολύ υγειινό το υγραέριο λόγω της ατελούς καύσης,έτσι πληροφοριακά ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
onty Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εχω μια Gusto σε αριστη κατασταση , στειλε μου αν θελεις να την δεις με 180 Ε δικια σου και δωρο μια μεγαλη φυαλη μισογεματη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα