Johny Q Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Ότι λέει ο τίτλος. Πως θα το αντιμετωπίζατε; Ευχαριστώ
mathsrule Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Φροντίζω ώστε να μην βρεθώ ποτέ μου σε αυτήν την θέση (είτε δεν δανείζω, είτε δανείζω μικρά ποσά δίχως να νοιώθω έντονα την ανάγκη να τα πάρω πίσω). 1
Backpacker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Στέλνω τους μπράβους μου...κάθε βδομάδα και δάχτυλο...
Johny Q Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Φροντίζω ώστε να μην βρεθώ ποτέ μου σε αυτήν την θέση (είτε δεν δανείζω, είτε δανείζω μικρά ποσά δίχως να νοιώθω έντονα την ανάγκη να τα πάρω πίσω). Ναι αυτό είναι το ιδανικό, αλλά λέμε σε περίπτωση που.. Δεν έχεις βρεθεί ποτέ;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Ότι λέει ο τίτλος. Πως θα το αντιμετωπίζατε; Ευχαριστώ Μιλαμε για φιλους? Για οικογενεια? Για πελατες? Για συναδελφους? Διαφορετικη αντιμετωπιση καθε φορα. Φροντίζω ώστε να μην βρεθώ ποτέ μου σε αυτήν την θέση (είτε δεν δανείζω, είτε δανείζω μικρά ποσά δίχως να νοιώθω έντονα την ανάγκη να τα πάρω πίσω).Δεν ειναι αναγκη να δανεισεις για να σου χρωστανε. Μπορει πχ να κανεις μια δουλεια/να πουλησεις κατι σε ενα πελατη και να μεινεις απληρωτος ή μισοπληρωμενος. 1
revolver1990 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δεν θα δάνειζα ούτε την μάνα μου αλλά αν ήμουν στην θέση σου και δεν ήταν στενός συγγενής μάλλον θα ενεργούσα απειλητικά με πρώτο στόχο τον εκφοβισμό....
Johny Q Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μιλαμε για φιλους? Για οικογενεια? Για πελατες? Για συναδελφους? Διαφορετικη αντιμετωπιση καθε φορα. Δεν ειναι αναγκη να δανεισεις για να σου χρωστανε. Μπορει πχ να κανεις μια δουλεια/να πουλησεις κατι σε ενα πελατη και να μεινεις απληρωτος ή μισοπληρωμενος. Φίλος. Αλλά αρκετά παλιά φιλία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ε, η περιπτωση σου ειναι δυσκολη. Αναλογως το τι σου χρωσταει , ποσο καιρο στο χρωσταει, ποσες φορες τον εχεις ενοχλησει για το συγκεκριμενο ζητημα κλπ. Δεδομενου οτι εχεις φτασει σε ενα σημειο να ανοιγεις τοπικ , επειδη λογικα βλεπεις να μην σου δινει πισω οτι χρωσταει, πιστευω οτι η μονη λυση ειναι ο πρηξαρχιδισμος. Οποιος απτους 2 βαρεθει πρωτος, εχασε. Οι πιθανοτητες παντως ειναι να βαρεθεις εσυ πρωτος. Απειλες και τα σχετικα ειναι καλες για οσους βλεπουν πολλες ταινιες, χωρις να εχουν βρεθει στη θεση αυτη (να τους χρωστανε).
tritonas00 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Φίλος. Αλλά αρκετά παλιά φιλία. Toτε ξεχασε το απλα. Δικο σου το λαθος και δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο.
Sova Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δεν παίρνω ποτέ τίποτα και από κανέναν γιατί δεν θέλω να χρωστάω ποτέ τίποτα και σε κανέναν. Με το ίδιο σκεπτικό δε δανείζω, ειδικά άσχετους. Αν το κάνω ποτε θα είναι μόνο για πολύ κοντινά μου άτομα που ίσως και να μη με νοιάζει αν τα πάρω πίσω. Τώρα αυτός που είναι μακρινός κιόλας φίλος... δανεικά κι αγύριστα μάλλον. Δεν ξέρω πως θα το χειριζόμουν, αλλά πρόσεχε την επόμενη φορά.
Backpacker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δεν είναι μακρινός..είπε παλιος..αρα ειναι φιλοι πολλά χρόνια...αυτό κατάλαβα εγώ. Στα σόβαρα τώρα γιατί πριν μαλακιζόμουν στην πρωτη απαντηση μου.. Για τί ποσό μιλάμε?Πόσο καιρό έχει που τα δάνεισες?σε τι κατάσταση ειναι ο φίλος?Και τι κινήσεις έχουν γίνει ως τώρα?
mathsrule Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ναι αυτό είναι το ιδανικό, αλλά λέμε σε περίπτωση που.. Δεν έχεις βρεθεί ποτέ; Όχι, καλώς ή κακώς δεν έχω βρεθεί σε τέτοια θέση και προσπαθώ να μην βρεθώ ποτέ.
Johny Q Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 150 ευρώ για ένα γραμμάτιο. Πέρσι του τα έδωσα. Πιστεύω είναι σε κατάσταση να μου τα δώσει. Όσο για τις κινήσεις, δε θα ήθελα να γυρίσει ξέρω γω και να μου πει "ε τι φοβάσαι ρε ξένοι είμαστε;" οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα φορτικός Τώρα για τους μπράβους, είναι stand by;;
Sova Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ε,150 δεν είναι τίποτα. Αν έχεις ανάγκη σου τα στέλνω, ειλικρινά (δε σε ξέρω, δεν εκτίθεσαι με κανέναν τρόπο, στείλε μου πμ, σοβαρά μιλάω). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις