Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε,150 δεν είναι τίποτα.

Αν έχεις ανάγκη σου τα στέλνω, ειλικρινά (δε σε ξέρω, δεν εκτίθεσαι με κανέναν τρόπο, στείλε μου πμ, σοβαρά μιλάω).

Στειλτα σε μενα, τωρα που το σκεφτομαι μου χρωσταει 150 ευρω ενας :P
  • Like 21
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν ζητάω ελεημοσύνη, καμια ιδέα πως να προσεγγίσω το θέμα μην πω καμια χοντράδα ήθελα.

Πάντως φίλε πρέπει να μοιάζουμε πολύ εμείς οι 2. αν είσαι πρόθυμος να δώσεις χρήματα σε κάποιον παντελώς άγνωστο είσαι το ίδιο καλόψυχος με εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν ζητάω ελεημοσύνη, καμια ιδέα πως να προσεγγίσω το θέμα μην πω καμια χοντράδα ήθελα.

Πάντως φίλε πρέπει να μοιάζουμε πολύ εμείς οι 2. αν είσαι πρόθυμος να δώσεις χρήματα σε κάποιον παντελώς άγνωστο είσαι το ίδιο καλόψυχοςθύμα με εμένα.

Fixed

• Like 7
Δημοσ.

Ε τι να κάνω, αν κάποιος μπαίνει στον κόπο να ζητήσει βοήθεια για τόσο μικρό ποσό, ίσως έχει ανάγκη. Σόρρυ αν ακούστηκε κάπως, ήθελα απλά να βοηθήσω.

Ζήτα τα χρήματα πίσω, πες απλά ότι τα χρειάζεσαι. Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Fixed

Είπα κι εγώ δε θα βρεθεί κανένας;

Φίλε αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι σε παρακαλώ ν μην συμμετέχεις. Ούτε να κλειδωθεί θέλω ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Φίλε μου αυτό που σου είπε η Sova(Respect by the way για την προσφορά)...πες ότι σου έτυχε ένα έκτακτο έξοδο και καλά και ότι είσαι στεγνός αυτή την περίοδο και τα χρειάζεσαι...

Ξέρω ακούγεται σαν να ζητάς εσύ δανεικά από αυτόν που σου χρωστάει...αλλά απτο να χαλάσετε τις καρδιές σας σιγά το πράγμα.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι αυτη που ειπαν τα παιδια. Να πεις οτι σου έτυχε ενα έκτακτο έξοδο και τα χρειάζεσαι! Ή έστω ενα πόσο απο αυτά που του έχεις δανείσει!

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες. Οσο για την Sova δεν υπαρχουν λογια. Το ευχαριστω ειναι λιγο.

Να δω πως θα καταληξει το θεμα.

Δημοσ.

150 ευρώ για ένα γραμμάτιο.

Πέρσι του τα έδωσα.

Πιστεύω είναι σε κατάσταση να μου τα δώσει.

Όσο για τις κινήσεις, δε θα ήθελα να γυρίσει ξέρω γω και να μου πει "ε τι φοβάσαι ρε ξένοι είμαστε;" οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα φορτικός

Τώρα για τους μπράβους, είναι stand by;;

mark it off.

Δλδ, τα εχασες

• Like 1
Δημοσ.

Τα ζητάω με διακριτικό τρόπο.Και μετά ακούω τα γνωστά:Αχ, μην μου το κάνεις αυτό ,δεν έχω μία αυτή την περίοδο...τι να πεις...

Δημοσ.

κοιτα,αν ταχεις εξαιρετικη αναγκη κ εισαι σιγουρος οτι εχει να σου τα επιστρεψει,μπορεις να του εκθεσεις οτι ταχεις αναγκη πλαγια.θα το καταλαβει.να ξερεις ρε μλκ τωρα μουτυχε κ αυτο κ εχω να σκασω ενα 150αρι..η κατι τετοιο.

αν δε ταχεις αναγκη,τοτε ειναι απλα εξτρα ποντοι στη φιλια σας εκ μερους σου,δηλ οταν χρειαστεις κατι εσυ μη διστασεις να ζητησεις τη βοηθεια του.

Δημοσ.

1) παρε τα χρηματα με αλλον τροπο. με καποια εξυπηρετηση, καποιο αντικειμενο που εχει, και θα σου χρειαστει αν δεν εχει λεφτα.

2) αν εχεις τρελη αναγκη παιξε με ανοιχτα χαρτια. παραδειγμα: (φιλε δες τον λογαριασμο της ΔΕΗ μου εχει φτασει συνολο 2000Ε ληγει μεθαυριο και καταφερα να μαζεψω τα 1900Ε ενα κατοσταρικο θελω αλλιως την γ@μησα και θα κοπει το ρευμα.

3)αν δεν εχεις αναγκη απλα υπενθυμισε οτι χρωσταει κατι....  αν τα εχει και τον βλεπεις να κανει καταναλωση για τα γουστα του, τοτε γ@μα τα λεφτα και αυτονα  μαζι!!! γιατι τετοι φιλοι δεν αξιζουν ουτε φτυσιμο!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πέρυσι, 150€ ευρώ. Υποθετικά, ας πούμε έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος

10€ το μήνα να σου έδινε, τώρα θα σου χρώσταγε 30€, αλλά μάλλον δεν έχεις λάβει τίποτα.

Φιλίες ξεφιλίες, άμα ήθελε, θα στα 'χε δώσει.

(μιλώντας από προσωπική εμπειρία, με 400κάτι χρωστούμενα, για δυο συναπτά έτη. Με την ίδια λογική που προανέφερα, θα τα είχε ξεχρεώσει, ή θα χρωστούσε ένα μικρό ποσό ακόμα. @@ μάντολες. Τελικά τα πήρα μια ωραία πρωία, με λίιιιγη περισσότερη επιμονή).

Για τρέξε το λίγο, και μην περιμένεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...