Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φιλαράκια μου.Το razer mamba μας άφησε.Για τη ακρίβεια το διέλυσα.Τέλος πάντων προσπαθώ να το ξεπεράσω.Ζωή σε λόγου μας.

Λοιπόν είδα αρκετά βιντεάκια στο youtube και κατέληξαν σε τρία.logitech g602,logitech g700s και razer ouroboros.

Σκέφτηκα να ξαναπάρω mamba αφού έμεινα ευχαριστημένος αλλά λέω να αλλάξω να πάω σε κάτι άλλο.Πρώτη μου σκέψη ήταν το ouroboros αλλα βρήκα πολλές μέτριες κρητικές. (Και πολλές καλλές φυσικά).Το g700s καλό αλλά κάτι με χαλάει στην εμφανισή του.Το g602το βρίσκω πιο συμπαθητικό απο το g700s.Για ρήξτε τα φώτα σας βρε παιδιά.

Για πείτε και κάνα καλό mouse pad.

Δημοσ.

Steelseries Sensei (RAW) + Steelseries QcK

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει με κάποιο απο τα τρια να μου εντυπώσεις.Αν θέλετε να βοηθήσετε μήπως κάνω την παραγγελία σήμερα για να τα έχω μέχρι την παρασκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον πάω προς το ouroboros.Έχω διαβάσει τα καλύτερα και τα χειρότερα και για τα τρία mouse.Πως γίνεται για το ίδιο χαρακτηριστικό ενός mouse ένας να λέει τέλειο και ο άλλος πατάτα,δέν ξέρω.

Μου άρεσε το naga 2014 αλλά θέλω ασύρματο.

Επεξ/σία από yiannis013

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...