arianos16 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μιας και πρέπει να ανανεώσω την ντουλάπα μου μπήκα να στο συγκεκριμένο site να δω τίποτα και η τιμές σε επώνυμα ρούχα ήταν δραματικά χαμηλές. Ξέρουμε τι παίζει με τα ρούχα, είναι όντως γνήσια?
lambroszekis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ρίξε μια ματιά στο section internet εκεί θα βρεις το νήμα του sportsdirect και θα σε βοηθήσει αρκετά. Δίχως να έχω προσωπική άποψη, εικάζω πως τα ρούχα του ρικαρντο θα είναι τόσο αυθεντικά όσο τα Calvin Klein από το eBay Sent from my iPad using Insomnia
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μιας και πρέπει να ανανεώσω την ντουλάπα μου μπήκα να στο συγκεκριμένο site να δω τίποτα και η τιμές σε επώνυμα ρούχα ήταν δραματικά χαμηλές. Ξέρουμε τι παίζει με τα ρούχα, είναι όντως γνήσια? To Ricardo δεν πουλάει ρούχα ειναι χώρος αγγελιών, κατι σαν το εβαυ σε χειροτερη μορφη 1
arianos16 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ξέρω τι είναι. Για τους sellers μιλάω μιας και αυτοί που πουλάνε φτηνά 2-3 είναι.
cris41 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι αυθεντικα. Ειναι απλα καλες αντιγραφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα