Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Aν εξαιρέσεις τα Lenovo IdeaPad 100, δεν νομίζω να υπάρχουν laptops με χειρότερη ποιότητα κατασκευής (οθόνη / πληκτρολόγιο / πλαστικά) από τα φθηνά Dell Inspiron 3000 & 5000 Series! P.S: Αγοράζεις κάτι με σοβαρό πρόβλημα (ελαττωματική μητρική) που το αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη μέρα χρήσης, δεν σου το αντικαθιστούν με καινούριο -όπως έπρεπε- και μετά ξαναπάς στην ίδια εταιρία κατασκευής για το καλό...after seal support της? Καταραχας δεν ηταν DOA, το laptop ανοιγε, το κρατησα 3-4 μερες, εμπαινε κανονικα στα ubuntu που ειχε προεγκατεστημενα και αρχιζε να κολλαει το keyboard, το touchpad δεν δουλευε και αλλα κουλα. Αποδειχτηκε οτι εφταιγε motherboard στην πορεια. Ηρθε, την αλλαξε και τελος. Απο εκει και περα δεν δημιουργησε αλλα προβληματα για χρονια. kstgr, οχι φιλε μου δεν με φτιανχει να ερχεται ο τεχνικος στο σπιτι αλλα θελω να ξερω πως αν τον χρειαστω θα ειναι εκει και η ταλαιπωρια μου θα ειναι μικρη, δεν θα τρεχω σε εξουσιοδοτημενα καταστηματα, μετα να περιμενω ποτε θα σταλθει το laptop απο αυτους στα κεντρικα τους, ποτε θα μου επιστραφει και αν θα το εχουν φτιαξει κιολας. Δεν εχω καμια ορεξη να τα ξανατραβαω αν γινει κατι. Δεν ειναι πορωση με την Dell, ειναι η εξυπηρετηση τους, τοσα χρονια οσα laptop ειχα εγω ή φιλοι η μονη εταιρια που γλυτωσε ταλαιπωρια ειναι αυτη. Για αυτο ρωταω σε τι κατασταση ειναι σε αυτον τον τομεα οι εταιριες σημερα και θα ηθελα να μου απαντησετε σε αυτο.
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καταραχας δεν ηταν DOA, το laptop ανοιγε, το κρατησα 3-4 μερες, εμπαινε κανονικα στα ubuntu που ειχε προεγκατεστημενα και αρχιζε να κολλαει το keyboard, το touchpad δεν δουλευε και αλλα κουλα. Αποδειχτηκε οτι εφταιγε motherboard στην πορεια... ... Πλάκα κάνεις! Αυτό που περιγράφεις είναι ο ορισμός του DOA! Επρεπε να σου το αλλάξουν Α Μ Ε Σ Ω Σ με άλλο! Αλλαγή μητρικής σε καινούριο laptop και όλα ΟΚ αρκεί να γίνει σε...live show στο σπίτι! Σας πουλάνε σαβούρες -με το φούμαρο του καλού after seal support- και τους λέτε και ευχαριστώ! Aν είναι δυνατόν! P.S: Μαγκιά τους πάντως αφού βρίσκουν ακόμα θιασώτες και μάλιστα...ένθερμους!
Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μα τι live show στο σπιτι και ανοησιες λες. Ετυχα στο ελλατωματικο, αλλαξε την motherboard και απο τοτε δεν ξαναχρειαστηκε κατι. Το οτι δεν μου εδωσαν καινουριο δηλαδη σημαινει πως δεν εχουν καλο support για εσενα? Δεν ειναι καθολου φουμαρα, διοτι οταν χρειαστηκα κατι με εξυπηρετησαν αμεσα, δεν περιμενα ουτε καιρο ουτε στειλτο απο εδω και απο εκει το laptop. Ουτε ειμαι κανενας fanboy της Dell, δεν με ενδιαφερει.
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 1. Μα τι live show στο σπιτι και ανοησιες λες. Ετυχα στο ελλατωματικο, αλλαξε την motherboard και απο τοτε δεν ξαναχρειαστηκε κατι. 2. Το οτι δεν μου εδωσαν καινουριο δηλαδη σημαινει πως δεν εχουν καλο support για εσενα? Δεν ειναι καθολου φουμαρα, διοτι οταν χρειαστηκα κατι με εξυπηρετησαν αμεσα, δεν περιμενα ουτε καιρο ουτε στειλτο απο εδω και απο εκει το laptop. ... 1. Αυτά με την...φοβερή εξυπηρέτηση στο σπίτι μπροστά σου κλπ εσύ τα έγραψες! 2. Για να καταλάβω: Αγοράζεις κάτι καινούριο, σου παρουσιάζει αμέσως ένα σωρό σοβαρά προβλήματα, η κατασκευάστρια εταιρεία δεν σου το αλλάζει με άλλο αλλά απλώς σου το επισκευάζει (δεν έχει σημασία που), και αυτό θεωρείται...άψογο after seal support?
kstgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 DOA = refund or replacement σε κανενος το χωριο δε σημαινει επισκευη 2
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 DOA = refund or replacement σε κανενος το χωριο δε σημαινει επισκευη Μα αφού "Καταραχας δεν ηταν DOA, το laptop ανοιγε, το κρατησα 3-4 μερες, εμπαινε κανονικα στα ubuntu που ειχε προεγκατεστημενα και αρχιζε να κολλαει το keyboard, το touchpad δεν δουλευε και αλλα κουλα. Αποδειχτηκε οτι εφταιγε το motherboard..."
xgol Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Doa είναι dead on arrival. Να μην ανοίγει κάν.. Τωρα αν κάποιες εταιρίες προσφερονται να αλλάξουν με καινούριο ενα μηχάνημα που ανοίγει αλλά είναι ελαττωματικό ειναι σίγουρα προς τιμήν τους. Σίγουρα ομως δεν αποτελεί υποχρέωση τους. Υ.γ. Σε περίπτωση που είναι ελαττωματικό κάτι και ο πελάτης θέλει καινούριο μηχάνημα (και καλά κάνει) υπάρχουν άλλες διατάξεις του νόμου που μπορει να επικαλεστεί επ ωφελεια του.
Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν γνωριζα για το refund η replacement αλλα εφοσον το laptop δουλεψε κανονικα στην περιπτωση μου το αποτελεσμα ηταν ιδιο. DOA ξερω να μην ανοιγει καν. Τελος παντον, μια ερωτηση εκανα και τωρα εχει ξεφυγει off-topic ως συνηθως, ο καθενας θελει να πει το δικο του και να βγει απο πανω. Δεν μπορω να κατσω να σπαμμαρω για 2 ωρες τωρα. Μπορουμε να επιστρεψουμε στο θεμα?
kstgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Doa είναι dead on arrival. Να μην ανοίγει κάν.. Τωρα αν κάποιες εταιρίες προσφερονται να αλλάξουν με καινούριο ενα μηχάνημα που ανοίγει αλλά είναι ελαττωματικό ειναι σίγουρα προς τιμήν τους. Σίγουρα ομως δεν αποτελεί υποχρέωση τους. Υ.γ. Σε περίπτωση που είναι ελαττωματικό κάτι και ο πελάτης θέλει καινούριο μηχάνημα (και καλά κάνει) υπάρχουν άλλες διατάξεις του νόμου που μπορει να επικαλεστεί επ ωφελεια του. defective on arrival ειναι ο ακριβης ορος για τα ηλεκτρονικα to dead on arrival ειναι ορος απο την ιατρικη επιστημη. Όντως το αποτέλεσμα για σένα ήταν το ίδιο. Αλλά η αναφορά του περιστατικού ως παράδειγμα υποδειγματικής εξυπηρετησης από την εταιρεία δεν ήταν ορθή 3
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν γνωριζα για το refund η replacement αλλα εφοσον το laptop δουλεψε κανονικα στην περιπτωση μου το αποτελεσμα ηταν ιδιο. DOA ξερω να μην ανοιγει καν. Τελος παντον, μια ερωτηση εκανα και τωρα εχει ξεφυγει off-topic ως συνηθως, ο καθενας θελει να πει το δικο του και να βγει απο πανω. Δεν μπορω να κατσω να σπαμμαρω για 2 ωρες τωρα. Μπορουμε να επιστρεψουμε στο θεμα? Δεν είναι καθόλου off-topic ούτε φυσικά επίθεση σε 'σένα, παρακολουθούν πολλοί το νήμα οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζουν τι ακριβώς παίζει με κάποιες εταιρείες και τα πολυδιαφημιζόμενα άψογα after seal support τους! Σου έχουν προταθεί μερικά laptops (πολύ καλών σε χαρακτηριστικά & ποιότητα κατασκευής φυσικά για την κατηγορία τους), κοίταξε τα και δες αν σ' ενδιαφέρει κάποιο... 1
Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ok, τουλαχιστον θα ηθελα να μαθω πανω σε αυτο το θεμα ποιες εταιριες γενικα θεωρουνται αξιοπιστες αν γινει κατι απο την εμπειρια σας.
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ok, τουλαχιστον θα ηθελα να μαθω πανω σε αυτο το θεμα ποιες εταιριες γενικα θεωρουνται αξιοπιστες αν γινει κατι απο την εμπειρια σας. Ολες το ίδιο είναι πλέον...
Cosmonaut21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ^Αυτό ισχύει.Για τα dell 3000 και 5000 θα συμφωνήσω πως έχουν τα χειρότερα πλαστικά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής.Οι χειrότερες μάλιστα οθόνες με διαφορά από τις 768p της μικρής-μεσαίας κατηγορίες είναι των lenovo.
kstgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ^Αυτό ισχύει.Για τα dell 3000 και 5000 θα συμφωνήσω πως έχουν τα χειρότερα πλαστικά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής.Οι χειrότερες μάλιστα οθόνες με διαφορά από τις 768p της μικρής-μεσαίας κατηγορίες είναι των lenovo. Μπα, σε 17ρι Dell Inspiron 5000 series που βλέπω κάθε βδομάδα η οθονη ειναι φρικτά κακή...
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ^Αυτό ισχύει.Για τα dell 3000 και 5000 θα συμφωνήσω πως έχουν τα χειρότερα πλαστικά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής.Οι χειrότερες μάλιστα οθόνες με διαφορά από τις 768p της μικρής-μεσαίας κατηγορίες είναι των lenovo. Προφανώς δεν έχεις δει από κοντά Dell Inspiron 3000 & 5000 Series! Χάλια οθόνη, χάλια πληκτρολόγιο, χάλια πλαστικά! Aν εξαιρέσεις τα Lenovo IdeaPad 100, δεν νομίζω να υπάρχουν laptops με χειρότερη ποιότητα κατασκευής ειδικά γιαι το 500+άρικο που πωλούνται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις