Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

Η καλύτερη λύση από Ελλάδα με διετή εγγύηση για σερφαρισμα και απλά προγράμματα με ταβάνι 400 +- 50 ευρώ?

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Dimg19 είπε

Καλησπέρα παιδιά 

Η καλύτερη λύση από Ελλάδα με διετή εγγύηση για σερφαρισμα και απλά προγράμματα με ταβάνι 400 +- 50 ευρώ?

https://www.mrcheap.gr/acer-nb-aspire-a315-41-r8cy-15.6-tft-hd-amd-cpu-ryzen-3-2200u-4gb-ram-1tb-hdd-amd-vga-radeon-vega-3-win10-64bit-black-2yw-nx.gy9et.024.html https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/182981-acer-aspire-3-a315-41-r740-ryzen-3-2200u/8gb/1tb%26128gb

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Αγαπητέ Mr. Zacharis θα ήθελα πάλι την βοήθειά σας.Θα παραγγείλω το  Acer Aspire i5-8250 με τον ssd απο Amazon.com με τον προτεινόμενο τρόπο αποστολής.Η κάρτα μου που υπάρχει στο σύστημα είναι σε €. Αν επιλέξω πληρωμή σε $ όπως λέτε βγάζει εκτός τον  converter της Amazon ενώ αν επιλέξω πληρωμή σε € βγάζει κατευθείαν το τελικό ποσό σε €  (συγκεκριμένα €611) αναφέροντας και το rate της Amazon (0,891).Αν έχετε λίγο χρόνο δείτε το και απαντήστε μου μήπως πρέπει να επιλέξω πληρωμή σε €  και όχι σε $ για να ολοκληρώσω την συναλλαγή.

Ευχαριστώ απο πρίν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, moody_ είπε

Αγαπητέ Mr. Zacharis θα ήθελα πάλι την βοήθειά σας.Θα παραγγείλω το  Acer Aspire i5-8250 με τον ssd απο Amazon.com με τον προτεινόμενο τρόπο αποστολής.Η κάρτα μου που υπάρχει στο σύστημα είναι σε €. Αν επιλέξω πληρωμή σε $ όπως λέτε βγάζει εκτός τον  converter της Amazon ενώ αν επιλέξω πληρωμή σε € βγάζει κατευθείαν το τελικό ποσό σε €  (συγκεκριμένα €611) αναφέροντας και το rate της Amazon (0,891).Αν έχετε λίγο χρόνο δείτε το και απαντήστε μου μήπως πρέπει να επιλέξω πληρωμή σε €  και όχι σε $ για να ολοκληρώσω την συναλλαγή.

Ευχαριστώ απο πρίν.

Πάντα πληρωμή σε $$ (αφήνεις την τράπεζα σου να κάνει την μετατροπή συναλλάγματος) και αποστολή με AmazonGlobal Expedited Shipping...

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...