newtech Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τί είναι το skrill? Η πρώην moneybookers http://www.123pame.net/mb.htm
Tempor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Σκεπτομαι να μεταβω απο paypal σε skrill και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις. Μπορω να δεχομαι λεφτα και σε ευρω και σε δολλαρια; Ποιο ειναι το κοστος της αναληψεως απο πλευρας skrill? Μπορω να κανω αναληψη σε δολλαρια και να ερθει το εμβασμα σε δολλαρια; Οχι δηλαδη να γινει αυτοματη μετατροπη σε ευρω πριν την αναληψη οπως στο paypal.
l3ft3r1s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Στο skrill έχεις balance μόνο σε ένα νόμισμα, το οποίο το επιλέγεις όταν ανοίγεις τον λογαριασμό. Επομένως μάλλον δεν κάνει για την περίπτωση σου. Η ανάληψη με έμβασμα κοστίζει €2,95
newtech Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Σκεπτομαι να μεταβω απο paypal σε skrill και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις. Μπορω να δεχομαι λεφτα και σε ευρω και σε δολλαρια; Ποιο ειναι το κοστος της αναληψεως απο πλευρας skrill? Μπορω να κανω αναληψη σε δολλαρια και να ερθει το εμβασμα σε δολλαρια; Οχι δηλαδη να γινει αυτοματη μετατροπη σε ευρω πριν την αναληψη οπως στο paypal. Αν είσαι VIP (SILVER και πανω) μπορείς να εχεις 2 νομίσματα και η ανάληψη ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
chris_cure Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εχω ενα Θεματακη με την Skrill,εχω ζητησει αναληψη.Αργησα να κανω επαληθευση στοιχειων.Τους εχω στειλει φωτοτυπια ταυτοτητα,καρτα,διαβατηριο,ενοικιο,υπευθυνη δηλωση οτι μενω εκει,με τετοια στοιχεια,Πιστοπ.Γαμου που αναγραφει την διευθ,και ακομα δεν μου εχουν απαντησει.Ολο μου στελνουν τι χρειαζεται να στειλω.Ξερει καποιος αν το τμημα λειτουργει και Σ/Κ.Γενικως δεν ξερω τι αλλο να κανω.
patrickdrd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αν είσαι VIP (SILVER και πανω) μπορείς να εχεις 2 νομίσματα και η ανάληψη ειναι ΔΩΡΕΑΝ. πως γινομαστε VIP; πρεπει να κανουμε πολλες κινησεις; edit: το βρηκα: https://www.skrill.com/en/vip/terms-and-conditions/ επισης, το skrill δεν κανει αυτοματα την χρεωση στην καρτα που εχουμε δηλωσει την στιγμη που θα χρειαστει, οπως κανει το paypal; πρεπει να το εχουμε φορτωσει απο πιο πριν για να κανουμε μια οποιαδηποτε συναλλαγη;
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 πως γινομαστε VIP; πρεπει να κανουμε πολλες κινησεις; edit: το βρηκα: https://www.skrill.com/en/vip/terms-and-conditions/ επισης, το skrill δεν κανει αυτοματα την χρεωση στην καρτα που εχουμε δηλωσει την στιγμη που θα χρειαστει, οπως κανει το paypal; πρεπει να το εχουμε φορτωσει απο πιο πριν για να κανουμε μια οποιαδηποτε συναλλαγη; Την κανει φιλε μου. Δεν χρειαζεται να κανεις upload funds! 1
patrickdrd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 μια ερωτηση ακομα: ειδοποιηση με email παιρνουμε οταν μας στειλουν χρηματα; σαν το paypal δλδ;
gang5 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθάγατε έχω κάνει εγράφη στο skrill έκανα προσθήκη χρεωστικής κάρτας άλλα η επαλήθευση απέτυχε τη κάνω τώρα για να το διορθώσω??
giorgosilioupol Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά τι χρονο θέλει η Skrill για αποστολή χρημάτων σε Vida και τι χρονο σε τραπεζικό λογαριασμό για να κανω ανάληψη! Επισης τι προμήθεια έχει η ανάληψη μέσω της φυσικής κάρτας Skrill? Ευχαριστώ!!
maroulini91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εμαθα οτι αν στειλω απο στοιχηματικο σιτε λεφτα σε skrill δε χρεωνομαι προμηθεια(πραγμα που το μαθα καθυστερημενα γιατι η εθνικη με χρεωσε ενα 3ε προμηθεια ετσι για το καλημερα!)η απορια μου ειναι η εξης..αν κανω αναληψη απο το σιτε και το ποσο το στειλω στη skrill μπορω μεσω της εικονικης τους καρτας να κανω αγορες στο εξωτερικο?συγκεκριμενα Λονδινο(μου φαινετε εκει εχει και τα γραφεια της)διοτι δε παιζει να εκδωσω φυσικη καρτα,ευχαριστω!
[email protected] Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ SKRILL. EAN ΓΙΝΕΙ ΕΓΡΑΦΗ ΘΑ ΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ONLINE NET BET. ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΝΕΤ ΜΠΕΤ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΑΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΜΠΩ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΜΕ ΧΡΗΜΑ Η ΨΩΝΙΑ. ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα