Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ανοίξαμε και σας περιμένουμε" :-P

Ας γράψουμε απορίες και ότι άλλο σχετικό με τις νέες φορολογικές δηλώσεις του 2014.

Και ξεκινάω με κάτι απλό.

Κάποιος που τυγχάνει μισθωτός, επιβεβαίωσε τα προσωπικά του στοιχεία και άνοιξε τη σελίδα του Ε1, 

είδε προσυμπληρωμένα τα εισοδήματά του και το ΦΜΥ?

Yποτίθεται ότι ΑΝ προλάβαιναν θα το έκαναν από φέτος χωρίς τη δυνατότητα επεξεργασίας :-)

"Οι κωδικοί της δήλωσης Ε1 που αφορούν εισόδημα από μισθωτές 

υπηρεσίες και την αντίστοιχη παρακράτηση φόρου, εμφανίζονται σε 
πορτοκαλί πλαίσιο και είναι προσυμπληρωμένοι χωρίς τη δυνατότητα 
συμπλήρωσης, τροποποίησης ή διαγραφής τους από το φορολογούμενο. 
Το ίδιο ισχύει και για τους κωδικούς που αφορούν παρακράτηση φόρου 
από εμπορικές επιχειρήσεις και ελευθέρια επαγγέλματα. "

• Like 1
Δημοσ.

Kαλημερα στο κωδικο 667 για τους τοκους θα πρεπει να βαλουμε το συνολο ή το συνολο μειον τον φορο που παρακρατηθηκε?

Δημοσ.

το σύνολο, αλλά ψάξτο για σιγουριά.. πάντως προσωπικά αποφεύγω να μπαίνω στο taxis τις μέρες που ξεκινάν τα ντράβαλα..     

Δημοσ.

το σύνολο, αλλά ψάξτο για σιγουριά.. πάντως προσωπικά αποφεύγω να μπαίνω στο taxis τις μέρες που ξεκινάν τα ντράβαλα..     

το εψαξα λιγο στο google αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.. εχει βγει μηπως ο οδηγος συμπληρωσεις?γιατι δεν τον βρηκα πουθενα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εισόδημα έχει συμπληρωθεί, οι τόκοι έχουν υπολογιστεί (!)

(edit - το δικό μου εισόδημα εχει καταχωρηθεί και υποθέτω και άλλων)

Link.png Site: οδηγόςγια τη συμπλήρωση στο taxis

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ.

Καλό νέο η έκδοση οδηγιών που θα βοηθήσει τους φορολογούμενους αλλά το εισόδημα δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη.

Δημοσ.

κανείς κάτοικος εξωτερικού να μου δώσει τα φώτα του. Πλέον ζω και εργάζομαι στην αγγλία και θέλω να αποφύγω την διπλή φορολόγησή. Ξέρεις κανείς τη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? 

Δημοσ.

Ο 049 είναι (και ο 051 για τα ιατρικά έξοδα).

Τελικά τι ισχύει με τις αποδείξεις; Υπάρχει καμία επίσημη λίστα;

Αποδείξεις για αγορά χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας μετράνε;

Δημοσ.

attachicon.gifmadafakaaaaaaaaa.PNG

B)

ποιος εινια ο κωδικος για τις αποδειξεις, δεν το βρισκω με τιτποα

Σου ηταν συμπληρωμενος ο συγκεκριμενος κωδικος ή τον συμπληρωσες εσυ σχετικα με τους τοκους; Αν ναι απο ποια τραπεζα; Εγω εχω ταχυδρ. ταμιευτηριο (postbank/eurobank) αλλα ο κωδικος ειναι ασυμπληρωτος. Συνολο για το 2013 πηρα 65ευρω τοκους. Τι να κανω, να το σημειωσω το ποσο μονος μου ή να περιμενω να συμπληρωθει αυτοματα απο την τραπεζα (ή δεν ισχυει κατι τετοιο...;);

Δημοσ.

Ο 049 είναι (και ο 051 για τα ιατρικά έξοδα).

Τελικά τι ισχύει με τις αποδείξεις; Υπάρχει καμία επίσημη λίστα;

Αποδείξεις για αγορά χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας μετράνε;

Γιατι να μην ισχυει η αποδειξη απο χρονο ομιλιας..οχι ομως αυτη που εχει και τον κωδικο πανω εννοειται...εαν ο ψιλικατζης ειναι σωστος μαζι με την αποδειξη που εχει πανω τον κωδικο για την ανανεωση σου κοβει και ξεχωριστη αποδειξη απο την ταμιακη η οποια και μετραει..

Δημοσ.

Γιατι να μην ισχυει η αποδειξη απο χρονο ομιλιας..οχι ομως αυτη που εχει και τον κωδικο πανω εννοειται...εαν ο ψιλικατζης ειναι σωστος μαζι με την αποδειξη που εχει πανω τον κωδικο για την ανανεωση σου κοβει και ξεχωριστη αποδειξη απο την ταμιακη η οποια και μετραει..

Τα τελευταία χρόνια αγόραζα χρόνο On-line με αποτέλεσμα να μην έχω αποδείξεις. Τον τελευταίο καιρό η wind και η q έχουν βάλει σε pdf αποδείξεις και γι' αυτό μου ήρθε τώρα αυτή η σκέψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...