BritGreek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Για Μυτιληνη θα σου μιλησω.Βρισκεις αξιοπρεπες σπιτι δυαρι ακομα και με 150-200ε.Συν ΟΤΕ-ιντερνετ-νερο-φως κανα 150 βαρια βαρια παμε στα 300-350..Αν χτυπας 700-750 σου μενουν μινιμουμ 250ε.Προσωπικα με 200ε την εβγαζα εναν μηνα στην Πατρα,ενω εδω με 200 ειμαι αρχοντας.Μιλαμε παντα για ατομικα εξοδα,δεν ειμαι παρτυ ανιμαλ ουτε καπνιζω.Ποιοτητα ζωης φοβερη μεσα στην φυση και σαν πολη εχει ζωη.Βεβαια οπως ειπαμε ειναι και το τι ζηταει ο καθενας,αλλα πιστευω την Αθηνα μεχρι τα 30 την βαριεσαι μετα θες πιο "ηρεμια". Σου έφταναν 200 ευρώ για να φας ένα ολόκληρο μήνα κανονικό μαγειρεμένο φαγητό; Εννοώ supermarket, κρέας, λάδι, λαχανικά, κλπ. με τις τιμές της επαρχίας;
marduc812 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Νομίζω πως πλέον ο κόσμος θεωρεί πιο εύκολο να πάει έξω μιας και θεωρεί ότι θα είναι πιο καλά πιο έυκολα κλπ.Εδώ υπάρχει η νοοτροπία ότι τα ίδια σκατά θα είναι η οποια σε μεγάλο βαθμό είναι και σωστή.Οπότε εγώ δύσκολα θα πήγαινα Ελλάδα σε άλλη πόλη απλά.
Lucifer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Για Μυτιληνη θα σου μιλησω.Βρισκεις αξιοπρεπες σπιτι δυαρι ακομα και με 150-200ε.Συν ΟΤΕ-ιντερνετ-νερο-φως κανα 150 βαρια βαρια παμε στα 300-350..Αν χτυπας 700-750 σου μενουν μινιμουμ 250ε.Προσωπικα με 200ε την εβγαζα εναν μηνα στην Πατρα,ενω εδω με 200 ειμαι αρχοντας.Μιλαμε παντα για ατομικα εξοδα,δεν ειμαι παρτυ ανιμαλ ουτε καπνιζω.Ποιοτητα ζωης φοβερη μεσα στην φυση και σαν πολη εχει ζωη.Βεβαια οπως ειπαμε ειναι και το τι ζηταει ο καθενας,αλλα πιστευω την Αθηνα μεχρι τα 30 την βαριεσαι μετα θες πιο "ηρεμια". 150 ευρώ σπίτι; Που; Σε καμιά παράγκα Επάνω Σκάλα ή σε 15τμ φοιτητόσπιτο Χρυσομαλλούσα;
insomniaK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τώρα το είδα: 50.000 Δραχμές ~ 150ευρά πλήρωνα στη Μυτιλήνη το 1999... Οι τιμές δε φαίνονται πολύ φυσιολογικές για το 2014, εκτός κι αν είναι σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Βαριά και στον Αγ. Ραφαήλ.
Backpacker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τα νοίκια εξαρτάται από τις πόλεις και τι ανοικοδόμηση έχουνε..σε νησιά συνήθως βρίσκεις ποιο δύσκολα καινούργια σπίτια και γενικά είναι πιο περιορισμένα τα πράγματα με αποτέλεσμα να είναι και υψηλές οι τιμές..ενώ στις περισσότερες πόλεις της Β.Ελλάδας π.χ βρίσκεις πάρα πολύ καλά σπίτια..ολοκαίνουργια με χαμηλότατα ενοίκια των 150 ευρώ περίπου...
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 150 ευρώ σπίτι; Που; Σε καμιά παράγκα Επάνω Σκάλα ή σε 15τμ φοιτητόσπιτο Χρυσομαλλούσα; Σε επαρχια παντως βρισκεις με τοσα καλο σπιτι αντεε 180 το πολυ. Πχ ηγουμενιτσα που κοιταζω εγω για δουλεια για να φυγω απο αθηνα παιζουν σπιτια σαν και αυτο http://goo.gl/pCX0eA Δεν το λες ασχημο, οκ ειναι μικρο αλλα ενα ατομο εισαι στην τελικη.
mentoras99 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Παρεπιπτοντως, ο 'σπιτογατος' ειναι το πιο διαδεδομενο site για να βρει κανεις σπιτι, οπουδηποτε στην ελλαδα;
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Παρεπιπτοντως, ο 'σπιτογατος' ειναι το πιο διαδεδομενο site για να βρει κανεις σπιτι, οπουδηποτε στην ελλαδα; Ναι τουλαχιστον στο alexa
Lucifer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Σε επαρχια παντως βρισκεις με τοσα καλο σπιτι αντεε 180 το πολυ. Πχ ηγουμενιτσα που κοιταζω εγω για δουλεια για να φυγω απο αθηνα παιζουν σπιτια σαν και αυτο http://goo.gl/pCX0eA Δεν το λες ασχημο, οκ ειναι μικρο αλλα ενα ατομο εισαι στην τελικη. Το συγκεκριμένο είναι και ακριβό πιστεύω, 7 ευρώ το τετραγωνικό για ισόγειο χωρίς παροχές (φυσικό αέριο, A/C) στην επαρχία είναι κοροϊδία κατ' εμέ.
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το συγκεκριμένο είναι και ακριβό πιστεύω, 7 ευρώ το τετραγωνικό για ισόγειο χωρίς παροχές (φυσικό αέριο, A/C) στην επαρχία είναι κοροϊδία κατ' εμέ. Ναι αδερφε αλλα ειναι του 2006 και ειναι στο κεντρο οποτε τα εχεις ολα διπλα και ειναι και η θαλασσα κοντα αν εχεις ποδηλατο γιατι η πολη εχει πολυ ωραιο ποδηλατοδρομο πας το καλοκαιρι για μπανακι σε 10 λεπτα.
Backpacker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ρε στην επαρχία (πλην νησιών κάτι πόλεων τύπου Ναύπλιο ή Ιωάννινα που έχουν κάποια πολεοδομικά όρια (3 όροφοι όριο) σε μεγάλη ακτίνα της πόλης) σε όλες τις άλλες βρίσκεις ξεφτίλα ενοίκια...δες εδώ Σέρρες π.χ..5 λεπτά με τα πόδια από κέντρο...κατασκευή του 2008 45τμ πληρως επιπλωμένο με 150 ευρώ (σαν μεσίτης ακούστηκα τώρα το ξέρω χαχαχαχα) http://www.spitogatos.gr/gr/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7_%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7__%CE%A3%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82_-l2277571?ref=searchListViewLD Τέτοια σπίτια στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις είναι σε πληθώρα..και τώρα με την κρίση κάνεις και παζάρια και γενικά το όλο θέμα είναι με την πλευρά του ενοικιαστή... 2
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ρε στην επαρχία (πλην νησιών κάτι πόλεων τύπου Ναύπλιο ή Ιωάννινα που έχουν κάποια πολεοδομικά όρια (3 όροφοι όριο) σε μεγάλη ακτίνα της πόλης) σε όλες τις άλλες βρίσκεις ξεφτίλα ενοίκια...δες εδώ Σέρρες π.χ..5 λεπτά με τα πόδια από κέντρο...κατασκευή του 2008 45τμ πληρως επιπλωμένο με 150 ευρώ (σαν μεσίτης ακούστηκα τώρα το ξέρω χαχαχαχα) http://www.spitogatos.gr/gr/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7_%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7__%CE%A3%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82_-l2277571?ref=searchListViewLD Τέτοια σπίτια στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις είναι σε πληθώρα..και τώρα με την κρίση κάνεις και παζάρια και γενικά το όλο θέμα είναι με την πλευρά του ενοικιαστή... Ναι ρε μια χαρα τιμη ειναι και ωραια πολη η Σερρες απο οτι εχω ακουσει, και η Ηγουμενιτσα που ειπε ο Λουσφερ οτι ειναι πολλα τα λεφτα δεν ειναι πολλα για εμενα. Σαν φοιτητησ για λιγο μεγαλυτερο σπιτι εδυνα 280 ευρω στην Καβαλα πριν 10 χρονια και σαν πολη η Ηγουμενιτσα ειναι πολυ ωραιωτερη για μενα.
skar1983 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ναι ρε μια χαρα τιμη ειναι και ωραια πολη η Σερρες απο οτι εχω ακουσει, και η Ηγουμενιτσα που ειπε ο Λουσφερ οτι ειναι πολλα τα λεφτα δεν ειναι πολλα για εμενα. Σαν φοιτητησ για λιγο μεγαλυτερο σπιτι εδυνα 280 ευρω στην Καβαλα πριν 10 χρονια και σαν πολη η Ηγουμενιτσα ειναι πολυ ωραιωτερη για μενα. Καβαλα ποσο καιρο εζησες; Δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες.
gigisoni Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καβαλα ποσο καιρο εζησες; Δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες. 300 έδινε ο πανέξυπνος ο ανιψιός μου και η ατσίδα η αδερφή μου την πρώτη χρονιά που πέρασε Καβάλα το 2010-2011 για στούντιο, και μάλιστα μακρυά από τα ΤΕΙ, κανά μισάωρο κοντά ποδαρόδρομος η στάση του λεωφορείου, σε κάτι ανηφόρες. Δεν πήγα, όπως μου το περιέγραψαν. Καινούργια οικοδομή και ωραία γκαρσονιέρα.
skar1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 300 έδινε ο πανέξυπνος ο ανιψιός μου και η ατσίδα η αδερφή μου την πρώτη χρονιά που πέρασε Καβάλα το 2010-2011 για στούντιο, και μάλιστα μακρυά από τα ΤΕΙ, κανά μισάωρο κοντά ποδαρόδρομος η στάση του λεωφορείου, σε κάτι ανηφόρες. Δεν πήγα, όπως μου το περιέγραψαν. Καινούργια οικοδομή και ωραία γκαρσονιέρα. σαν πολη η Ηγουμενιτσα ειναι πολυ ωραιωτερη για μενα. Για αυτό ήθελα να σου πω ότι δεν ισχύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα