Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πέρυσι (2013) παντρευτηκα και μετα απο λιγες ημέρες το δήλωσα και στην εφορια.

Εγω στο taxis ειχα δικο μου κωδικό το ιδιπ και η σύζυγός μου. Φετος θα συμπληρώσω τα εισοδήματα της μέσα απο τον δικο μου κωδικό ή θα τα κανει οπως και γινόταν μέχρι και πέρυσι; Σήμερα συνδέθηκα και ειδα οτι τα στοιχεία μου στο Ε1 εμφανίζονται απο κατω όμως της συζύγου μου όχι, να τα συμπληρώσω και να κλικαρω το έγγαμος ή όχι; Γιατί με το που μπαίνεις στο Ε1 ρωτάει αν είναι σωστά τα στοιχεία, αν πατήσεις επιβεβαίωση δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές μετά. Οσοι ειστε εγγαμοι θα μου πείτε τι εμφανίζεται στο δικό σας Ε1;

Δημοσ.

Της γυναίκας μου εμφανίζονται κανονικά στη δική μου δήλωση . Στο τμήμα ΣΥΖΥΓΟΥ κάτω από τα δικά μου στοιχεία.

Θα πρέπει να μπεις με το δικό σου account, έτσι ;

Όχι της γυναίκας σου.

Διόρθωσε τα επιτόπου μπας και γλυτώσεις τα πήγαινε έλα στα μητρώα των ΔΟΥ. Τον παίζουν γενικά στα μητρώα, έχει διαλυθεί το σύμπαν.

Δημοσ.

Της γυναίκας μου εμφανίζονται κανονικά στη δική μου δήλωση . Στο τμήμα ΣΥΖΥΓΟΥ κάτω από τα δικά μου στοιχεία.

Θα πρέπει να μπεις με το δικό σου account, έτσι ;

Όχι της γυναίκας σου.

Διόρθωσε τα επιτόπου μπας και γλυτώσεις τα πήγαινε έλα στα μητρώα των ΔΟΥ. Τον παίζουν γενικά στα μητρώα, έχει διαλυθεί το σύμπαν.

Τα συμπληρωσα εγω τελικα φιλε μου τα στοιχεια της συζύγου μου. Στο μητρωο μαλιστα ειχα παει λιγες ημερες μετα τον γαμο και τους εδωσα ληξιαρχικη πραξη γαμου. Αλλα απ'οτι φαινεται... τα αποτελεσματα τα ειδα οταν εκανα log-in εχθες. Τελος παντων.. υγεια να εχουμε :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...