chocoeir Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το laptop μου δεν ξέρω από τι,αλλά μάλλον από υγρασία στα χέρια,έχει ξεθωριάσει το χρώμα του κάτω από το πληκτρολόγιο, όπως δείχνει η εικόνα.Ευτυχώς είναι ακόμα ελάχιστο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να καλύψω το σημείο ή όλο το κομμάτι κάτω από το πληκτρολόγιο ή και όλο το πληκτρολόγιο μαζί; Έχω ψάξει για αυτοκόλλητα αλλά είναι μόνο για την οθόνη και δεν ξέρω τι άλλο προστατευτικό υπάρχει. υγ Το laptop της εικόνας είναι τυχαίο
ramarg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το laptop μου δεν ξέρω από τι,αλλά μάλλον από υγρασία στα χέρια,έχει ξεθωριάσει το χρώμα του κάτω από το πληκτρολόγιο, όπως δείχνει η εικόνα.Ευτυχώς είναι ακόμα ελάχιστο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να καλύψω το σημείο ή όλο το κομμάτι κάτω από το πληκτρολόγιο ή και όλο το πληκτρολόγιο μαζί; Έχω ψάξει για αυτοκόλλητα αλλά είναι μόνο για την οθόνη και δεν ξέρω τι άλλο προστατευτικό υπάρχει. υγ Το laptop της εικόνας είναι τυχαίο Τυχαινει να ξερω το λαπτοπ της εικονας ! Ασχετο ! Η περιοχη που λες οτι ξεθωριαζει ονομαζεται palmrest,και ειναι ευκολο να αντικατασταθει απλα με αλλο καπακι-case housing για το λαπτοπ... Ποιο φορητο εχεις? Μαρκα μοντελο κ.τ.λ. Αυτοκολλητα αδικα ψαχνεις..Μονο για macbook βρισκεις..
chocoeir Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τυχαινει να ξερω το λαπτοπ της εικονας ! Ασχετο ! Η περιοχη που λες οτι ξεθωριαζει ονομαζεται palmrest,και ειναι ευκολο να αντικατασταθει απλα με αλλο καπακι-case housing για το λαπτοπ... Ποιο φορητο εχεις? Μαρκα μοντελο κ.τ.λ. Αυτοκολλητα αδικα ψαχνεις..Μονο για macbook βρισκεις.. Ευχαριστώ! Από ότι είδα όμως τέτοια καπάκια είναι ακριβά οπότε δεν το σκέφτομαι καν. Μάλλον θα βρω κανένα αυτοκολλητάκι από κανένα βιβλιοπωλείο!
vagarta Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Η συγκατοικος μου έριξε κάτι πάνω στο λαπτοπ μου,στο πλαστικό κι έχει κάνει λεκέ ο οποίος δεν φεύγει. Τί μπορώ να κάνω? Lenovo 17αρα οθ'ονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα