Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το laptop μου δεν ξέρω από τι,αλλά μάλλον από υγρασία στα χέρια,έχει ξεθωριάσει το χρώμα του κάτω από το πληκτρολόγιο, όπως δείχνει η εικόνα.Ευτυχώς είναι ακόμα ελάχιστο. 

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να καλύψω το σημείο ή όλο το κομμάτι κάτω από το πληκτρολόγιο ή και όλο το πληκτρολόγιο μαζί; Έχω ψάξει για αυτοκόλλητα αλλά είναι μόνο για την οθόνη και δεν ξέρω τι άλλο προστατευτικό υπάρχει.

υγ Το laptop της εικόνας είναι τυχαίο :P

post-285794-0-95816100-1395437716_thumb.jpg

Δημοσ.

Το laptop μου δεν ξέρω από τι,αλλά μάλλον από υγρασία στα χέρια,έχει ξεθωριάσει το χρώμα του κάτω από το πληκτρολόγιο, όπως δείχνει η εικόνα.Ευτυχώς είναι ακόμα ελάχιστο. 

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να καλύψω το σημείο ή όλο το κομμάτι κάτω από το πληκτρολόγιο ή και όλο το πληκτρολόγιο μαζί; Έχω ψάξει για αυτοκόλλητα αλλά είναι μόνο για την οθόνη και δεν ξέρω τι άλλο προστατευτικό υπάρχει.

υγ Το laptop της εικόνας είναι τυχαίο :P

Τυχαινει να ξερω το λαπτοπ της εικονας ! Ασχετο !

Η περιοχη που λες οτι ξεθωριαζει ονομαζεται palmrest,και ειναι ευκολο να αντικατασταθει απλα με αλλο καπακι-case housing για το λαπτοπ...

Ποιο φορητο εχεις? Μαρκα μοντελο κ.τ.λ.

Αυτοκολλητα αδικα ψαχνεις..Μονο για macbook βρισκεις..

Δημοσ.

Τυχαινει να ξερω το λαπτοπ της εικονας ! Ασχετο !

Η περιοχη που λες οτι ξεθωριαζει ονομαζεται palmrest,και ειναι ευκολο να αντικατασταθει απλα με αλλο καπακι-case housing για το λαπτοπ...

Ποιο φορητο εχεις? Μαρκα μοντελο κ.τ.λ.

Αυτοκολλητα αδικα ψαχνεις..Μονο για macbook βρισκεις..

Ευχαριστώ! :-)

Από ότι είδα όμως τέτοια καπάκια είναι ακριβά οπότε δεν το σκέφτομαι καν. 

Μάλλον θα βρω κανένα αυτοκολλητάκι από κανένα βιβλιοπωλείο! :P

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Η συγκατοικος μου έριξε κάτι πάνω στο λαπτοπ μου,στο πλαστικό κι έχει κάνει λεκέ ο οποίος δεν φεύγει. Τί μπορώ να κάνω? Lenovo 17αρα οθ'ονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...