Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έδω υπάρχουν άτομα που ποσταρουν τέτοιες πιπες

εδω υπάρχουν άτομα που ποστάρουν πόστ μίσους διάολε! (/sad piano-violin music) σε άτομα που ποστάρουν πίπες επειδή δεν ξέρουν αν οι πίπες ειναι πίπες η αληθινά σα τα λόγια που ειπες! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
η αλήθεια ειναι οτι το κείμενο ειναι ψευτικο , μίλησα με Obama πριν λιγο κ αυτός ξέρει  :huh: 

μου κάνει εντύπωση που υπάρχει τόση ψευτιά στο ιντερνετσ και ο κόσμος πιστευει οτι βλέπει , δηλαδή ελεος , ας μεγαλώσετε μερικοί γιατι νομίζω πως είστε ακόμα παιδιά. ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!
πάρτε παράδειγμα απο εμένα , έκανα ότι έκανα σα παιδί κ με το που έκλεισα τα 24 λεω 

ΩΠΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΑΞΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

άλλος άνθρωπος έγινα
τώρα ξεχωρίζω τις μούφες απ την αλήθεια B)  

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι χαζομάρες είναι τούτες;

Είναι δυνατόν να είπε τέτοια και κυρίως με αυτό το ύφος;

Εαν δεν το έχεις ήδη διαβάσει ρίξε μια ματιά εδώ. Από αυτό πιάστηκαν και έγραψαν αυτά που έγραψαν...

http://www.washingtontimes.com/news/2014/mar/10/sarah-palins-ultimate-defense-good-guy-nuke/

Δημοσ.

Έδω υπάρχουν άτομα που ποσταρουν τέτοιες πιπες

Εδώ υπάρχουν άτομα που είναι επιρρεπείς στις παραπάνω...

Δημοσ.

Εαν δεν το έχεις ήδη διαβάσει ρίξε μια ματιά εδώ. Από αυτό πιάστηκαν και έγραψαν αυτά που έγραψαν...

http://www.washingtontimes.com/news/2014/mar/10/sarah-palins-ultimate-defense-good-guy-nuke/

Δεν το έγραψα για την ρητορική των πυρηνικών,που την χρησιμοποιούν εκεί στα tea parties που ανήκει η συγκεκριμένη συχνά πυκνά,αλλά στο ότι "απάντησε" έτσι(Πώς τολμάς! Είμαι λάθος;)στην "δήλωση" της περί Ελλάδας.

Δημοσ.

Δεν το έγραψα για την ρητορική των πυρηνικών,που την χρησιμοποιούν εκεί στα tea parties που ανήκει η συγκεκριμένη συχνά πυκνά,αλλά στο ότι "απάντησε" έτσι(Πώς τολμάς! Είμαι λάθος ;)στην "δήλωση" της περί Ελλάδας.

Ναι βρε ‘συ κατάλαβα τι ήθελες να πεις. Απλά το link έβαλα. Από πού ξεκίνησε και που το πήγαν.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ πλάκα έχουν ορισμένοι όταν ο ίδιος γράφω ότι κατά πάσα πιθανότητα  το  άρθρο αποτελεί τρολιά.Δηλαδή από ορισμένους λείπει ακόμα και η ικανότητα να διαβάζουν.Εδώ έχουνε ανοίξει post για υγρό πυρ και βγήκε ο σεφ της μπουρδολογίας άτομο με τρελά κόμπλεξ και επιθετικότητα σε πάμπολλες απαντήσεις του να μας πει για πίπες...Ας μάθει να διαβάζει πρώτα ελληνικά και μετά βλέπουμε.Αν κλειδωθεί το post η φάω μπαν απλά θα μου αποδείξει ότι υπάρχει επιλεκτική συμπεριφορά ανάμεσα σε μέλη..Αρκετά πια με άτομα κομπλεξικά μέχρι Παναγίας που δεν ξέρουν ούτε καν να διαβάζουν.Λες και έγραψα πουθενά ότι θεωρώ το κείμενο αξιόπιστο ή ότι συμμερίζομαι τις απόψεις του.Έλεος πια

Δημοσ.

Sorry, αλλά από την στιγμή που και ο ίδιος αξιολογείς ότι μπουρδελολογεί το κείμενο, ανήκει στην κατηγορία της τρολιάς.

• Like 1
Δημοσ.

ναι .. θα είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο και δεν θα μας τα έπρηζαν πρωί πρωί αυτιάδες και λοιποί...    

Τώρα προέχει το Μπόινγκ.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ πλάκα έχουν ορισμένοι όταν ο ίδιος γράφω ότι κατά πάσα πιθανότητα  το  άρθρο αποτελεί τρολιά.Δηλαδή από ορισμένους λείπει ακόμα και η ικανότητα να διαβάζουν.

Και εγώ διάβασα κάπου ότι ο γάιδαρος πετάει αλλά δεν άνοιξα νέο topic για να το πω με υποσημείωση ότι πιθανότατα είναι τρολιά

• Like 2
Δημοσ.

Sorry, αλλά από την στιγμή που και ο ίδιος αξιολογείς ότι μπουρδελολογεί το κείμενο, ανήκει στην κατηγορία της τρολιάς.

Εντάξει και πιο είναι το πρόβλημα ή η απαγόρευση να ποστάρω ένα κείμενο που βρήκα στο intenet που ο ίδιος το αξιολογώ ως τρολιά.Αν θυμηθούμε τι post έχουν ανοίξει εδώ μέσα δεν νομίζω ότι έκανα και κανένα έγκλημα

Και εγώ διάβασα κάπου ότι ο γάιδαρος πετάει αλλά δεν άνοιξα νέο topic για να το πω με υποσημείωση ότι πιθανότατα είναι τρολιά

Ποστάρισε το ρε αδερφέ στο απαγορεύει κανείς;

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ πλάκα έχουν ορισμένοι όταν ο ίδιος γράφω ότι κατά πάσα πιθανότητα  το  άρθρο αποτελεί τρολιά.Δηλαδή από ορισμένους λείπει ακόμα και η ικανότητα να διαβάζουν.Εδώ έχουνε ανοίξει post για υγρό πυρ και βγήκε ο σεφ της μπουρδολογίας άτομο με τρελά κόμπλεξ και επιθετικότητα σε πάμπολλες απαντήσεις του να μας πει για πίπες...Ας μάθει να διαβάζει πρώτα ελληνικά και μετά βλέπουμε.Αν κλειδωθεί το post η φάω μπαν απλά θα μου αποδείξει ότι υπάρχει επιλεκτική συμπεριφορά ανάμεσα σε μέλη..Αρκετά πια με άτομα κομπλεξικά μέχρι Παναγίας που δεν ξέρουν ούτε καν να διαβάζουν.Λες και έγραψα πουθενά ότι θεωρώ το κείμενο αξιόπιστο ή ότι συμμερίζομαι τις απόψεις του.Έλεος πια

fbz_6e8155576659a7ccb329a60569079286.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...