gigisoni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν σου απαγορεύει κανείς να κρίνεις το οτιδήποτε αρκεί να μην επιτίθεσαι στον άλλον που δημοσιεύει ένα post που και ο ίδιος λέει ότι πιθανότατα έγκειται στην σφαίρα της τρολιάς.Αυτό που σου λέω είναι ότι δεν έχεις κανένα λόγο και δικαίωμα να μας λες ποιο post πρέπει να δημοσιευτεί και ποιο όχι.Είναι δουλειά άλλων.Δεν θα ξανά απαντήσω επ'αυτού είμαι σαφής στο τι γράφω. Αν έγραφα ότι το post είναι έγκυρο και αξιόπιστο θα δεχόμουνα έστω και την αποδοκιμασία σου για την δημοσίευση του από την στιγμή που δεν το κάνω δεν δέχομαι κανενός είδους ειρωνεία.Μόνος μου έγραψα για τρολιά.Για τελευταία φορά αν το post παραβιάζει τους όρους χρήσης να κλειδωθεί!Μόνο που το αν κλειδωθεί ή όχι δεν έγκειται στην αρμοδιότητα σου. Οπότε παραδέχεσαι ότι είναι τρολιά το thread σου αλλά ακόμα αναρωτιέσαι αν πρέπει να κλειδωθεί. Τελικά έχεις γούστο, σε πάω με τα χίλια!
man of steel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το γράφω από το πρώτο post οπότε ως προς τι η έκπληξη σου;Γιατί επιμένεις έχεις κανένα καημό να γίνεις mod; Αν διάβαζες το πρώτο post δεν θα είχες καμία απορία επ'αυτού!
gigisoni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το γράφω από το πρώτο post οπότε ως προς τι η έκπληξη σου;Γιατί επιμένεις έχεις κανένα καημό να γίνεις mod; Αν διάβαζες το πρώτο post δεν θα είχες καμία απορία επ'αυτού! Κι εσύ γιατί απορείς για ποιον λόγο σε τρολάρω 2 σελίδες τώρα;
man of steel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Σαφώς και με τρολάρεις suuuuuuuuuure!Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το γυρνάμε στο σε τρολάρω.Με την δική σου λογική μήπως εδώ και δύο σελίδες σου κάνω και εγώ το ίδιο;
gigisoni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Σαφώς και με τρολάρεις suuuuuuuuuure!Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το γυρνάμε στο σε τρολάρω.Με την δική σου λογική μήπως εδώ και δύο σελίδες σου κάνω και εγώ το ίδιο; Εσύ από το πρώτο ποστάρισμα τρολάρεις, αυτό το ξέρουμε. Τελείωσαν τα επιχειρήματα, χαχαχαχαχα! Γιατί, μήπως αντιπαράθεσες έστω και ένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις