Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπιζω να ειναι ακομα ενεργο το φορουμ, need help... :shock: 

Μετα απο format σε PC με Windows XP 32-bit, δεν έχω ήχο απο πουθενα...Οι ρυθμισεις ηχου ειναι off και εχω δοκιμασει ο,τι προγραμμα για codecs και drivers βρηκα...Και τιποτα...

Καμια ιδεα;

post-231179-0-79837800-1395501168_thumb.jpg

Δημοσ.

Ελα τυχερούλης είσαι ακόμα δουλεύει :-)  και πες μας και λίγα λόγια για το συστηματάκι σου μην είσαι ντροπαλούλης ^_^

• Like 2
Δημοσ.

Ελα τυχερούλης είσαι ακόμα δουλεύει :-)  και πες μας και λίγα λόγια για το συστηματάκι σου μην είσαι ντροπαλούλης ^_^

Χαχαχαχα...Λοιπον...Εχουμε: Intel Pentium 4 3ghz, 1.5gb ram , και μια radeon 9600 PRO family...Το συστηματακι ειναι παλιο αλλα βασταει με λιγη προσπαθεια...

Δημοσ.

Το μοντέλο της motherboard πες μας και αν δεν την ξέρεις κατέβασε το cpuz και δες στην καρτέλα mainboard τι λεει , αν παλι δεν βγάζεις άκρη ανέβασε μαι φωτογραφία να δουμε

Φαντάζομαι οτι ειναι oboard η κάρτα ήχου και δεν χρησιμοποιείς καποια pci

Θέλεις drivers βασικα :)

Δημοσ.

Το μοντέλο της motherboard πες μας και αν δεν την ξέρεις κατέβασε το cpuz και δες στην καρτέλα mainboard τι λεει , αν παλι δεν βγάζεις άκρη ανέβασε μαι φωτογραφία να δουμε

Φαντάζομαι οτι ειναι oboard η κάρτα ήχου και δεν χρησιμοποιείς καποια pci

Θέλεις drivers βασικα :)

Ναι, απο μοντελο εχει P4R800-V Deluxe...Και ειναι onboard η ηχου.

Δημοσ.

οδηγούς για την κάρτα ήχου έχεις περάσει ;

Δε περασα, χαζομαρα μου, αλλα μολις ειδα οτι δεν ειχα ηχο, δε σκεφτηκα να ψαξω συγκεκριμενα drivers για ηχο...Και φιλο σχετικο που ρωτησα μου ειπε για καποια προγραμματακια (βλ. driver magician, driver genius κλπ...) τα οποια δε δουλεψαν.

Δημοσ.

Μην χρησιμοποιείς ποτε τετοια προγράμματα για drivers μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά , παντα κατεβάζουμε απο το site του κατασκευαστή

Δημοσ.

Πρωτα περναμε τους drivers και μετα ολα τα αλλα...

Δοκιμασε αυτο

Μην χρησιμοποιείς ποτε τετοια προγράμματα για drivers μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά , παντα κατεβάζουμε απο το site του κατασκευαστή

Απο τον κατασκευαστη βρισκουν...Απλα μηπως εννοεις καποιες ενημερωμενες εκδοσεις που μπορει να προκαλεσουν bugs...

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι drivers απο τον κατασκευαστή δεν χρειάζονται  αλλα προγράμματα για drivers παντα μιλάω

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι drivers απο τον κατασκευαστή δεν χρειάζονται  αλλα προγράμματα για drivers παντα μιλάω

Ειναι ενας ομως ευκολος και γρηγορος τροπος που οπως θα δεις και παρακατω απο την εικονα "παιρνει"¨απο τον κατασκευαστη

ML7WfP0GSdezB70wjibK+1.jpg

Εγω αυτο που λες θα το ελεγα για εφαρμογες που κατεβαζουμε..Δηλαδη να ειναι απο τις επισημες σελιδες γιατι παιζουν πολλα..

Δημοσ.

Ολα ΟΚ ολα τζαμι...Ευχαριστω, μια χαρα δουλευουν ολα... :-D  :-D  :-D

Ωραίος μια χαρά οποτε ξέρεις τώρα τι κανουμε αν εχεις παλι παρόμοιο θέμα :P

Ειναι ενας ομως ευκολος και γρηγορος τροπος που οπως θα δεις και παρακατω απο την εικονα "παιρνει"¨απο τον κατασκευαστη

ML7WfP0GSdezB70wjibK+1.jpg

Εγω αυτο που λες θα το ελεγα για εφαρμογες που κατεβαζουμε..Δηλαδη να ειναι απο τις επισημες σελιδες γιατι παιζουν πολλα..

Κοιτα αν το δουλεύεις εσυ και εισαι ευχαριστημένος πολυ καλα κανεις , απλα εγω δεν εμπιστεύομαι 3d party programs να μου κατεβάζουν drivers εφοσον μπορω να το κανω μονος μου και δεν ειναι δύσκολο , αλλα οπως σου ειπα ειναι καθαρά πως το βλέπω για εμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος μια χαρά οποτε ξέρεις τώρα τι κανουμε αν εχεις παλι παρόμοιο θέμα :P

Κοιτα αν το δουλεύεις εσυ και εισαι ευχαριστημένος πολυ καλα κανεις , απλα εγω δεν εμπιστεύομαι 3d party programs να μου κατεβάζουν drivers εφοσον μπορω να το κανω μονος μου και δεν ειναι δύσκολο , αλλα οπως σου ειπα ειναι καθαρά πως το βλέπω για εμενα.

Αν θελεις μπορεις να μου πεις το λογο που δεν εμπιστευεσαι να γνωριζω και εγω ωστε να μην το προτεινω αλλα ουτε να το δουλευω και εγω, ασχετα αν το εχω και εγω στο pc μου και ειναι ολα οκ..Βασικα εχω δει να το λες και σε αλλο post και ηθελα να σε ρωτησω...Οποτε εχεις χρονο απαντα μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...