Star_Light Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Βρε του εχω εμπιστοσυνη ειναι εξαιρετικος γιατρος. Κοιτα καλυτερα τι γραφω απ την αρχη. Εκανα το θεμα γιατι δε γνωριζα αυτη η αισθηση παλμων ποσο "νορμαλ" ειναι. Μου φαινοταν δηλαδη περιεργο το να νιωθεις ταχυπαλμια αλλα να μην εχεις ουσιαστικα! Αυτον τον ρώτησες για αυτο? τιποτα να μην σου φαινεται περιεργο οταν σου μπαινει η ιδεα εδω άλλοι φαντάζονται πράγματα που δεν υπάρχουν.
MovingShadow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μπα δε το γυρναω στα ψυχοφαρμακα.. (τουλαχιστον οχι προς το παρων ) Μαλλον προς ψυχολογο με βλεπω να ξαναρχιζω.. Πηγαινα για 1.5 χρονο και τελικα μαλακια εκανα που το κοψα. Ναι μια χαρα κοιμαμαι κι αν δεν εχω κατι να κανω ξυπναω και 13:00-14:00.. (Πρωι πρωι ) αγαπητή μου , σταμάτα να πιστεύεις ότι τα ψυχοφάρμακα είναι ο σατανάς.... Και σταμάτα να τα λες ψυχοφάρμακα. Είναι καθαρά παθολογικά φάρμακα , 3ης - 4ης γενειάς , που βοηθούν στα : 1. Τα SNRI αντικαταθλιπτικα , στην παραγωγή σεροτονίνης , που είναι η βασική ορμόνη για την υγειή λειτουργία του εγκεφάλου. Η απουσία , ή η χαμηλή παραγωγή , οδηγεί στην κατάθλιψη και στο έντονο στρες. 2. Τα αντι-ντοπαμινενεργικά. Εμποδίζουνε την παραγωγή ντοπαμίνης , που ναι μεν είναι υπεύθυνη για την χαρά μας , αλλά η παραγωγή της παραπάνω απο το κανονικό δημιουργεί κρίσεις πανικού , μανιοκαταθλίψεις κλπ κλπ. Πάσχω απο διπολική διαταραχή , κάτι που ανακάλυψα πριν 2-3 χρόνια , και την προηγούμενη δεκαετία με είχανε ταράξει στα άσχετα φάρμακα , και μου λέγανε άγχος.Απο τότε που είδα , μέσω τεστ DNA , ότι παράγω παραπάνω ντοπαμίνη απο το κανονικό , σωθηκα, πέρνοντας τα κατάλληλα φάρμακα. Σήμερα , έχω δική μου επιχείρηση που πάει πολύ καλα ( και μεσα στην κρίση...) , και είμαι πολύ καλά, με καλή σχέση και νέες φιλίες Σου συνιστώ , εάν έχεις γενικά προβλήματα , να κάνεις ένα τεστ DNA , να δεις πως παράγεις και τί. Οι ψυχικές ασθένειες , κατα 90% είναι λάθος γενετικό , κάτι σαν τον διαβήτη , λείπουνε κάποια γονίδια και έτσι δεν δίνονται οι σωστές εντολές παραγωγής σεροτονίνης και ντοπαμίνης. Χοντρικά στα είπα , όχι τόσο για σένα , για όποιον ενδιαφέρεται , γιατί εαν είχες διαβήτη , ΔΕΝ θα ντρεπόσουνα , οπότε ΜΗΝ ντρεπεσαι επειδή έχεις μια διαταραχή και θα πάρεις το Α, Β φάρμακο. Καταλαβαίνω τον φόβο σου για τους ψυχίατρους , δυστυχώς υπάρχουνε μαλάκες που σε κάνουνε πειραματόζωο και σου δίνουνε φάρμακα δεκαετίας '70. Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε , και ότι βοήθεια θέλει ο καθένας σας , ή πληροφορίες , στην διάθεσή σας !
margaritagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καθε φαρμακο εχει παρενεργειες, απο τα πιο απλα μεχρι τα πιο βαρια, οποτε καλυτερα ειναι να τα αποφευγουμε οταν μπορουμε. Σου ευχομαι να σαι παντα καλα στη ζωη σου, οπως και σε καθε ανθρωπο φυσικα! Just for the record κι ενω ειχα ανοιξει το θρεντ, να πω οτι εκανα τις εξετασεις μου, συμπεριλαμβανομενης και τροπονινης που δεν ειχα ξανακανει. Πηγα στο νοσοκομειο κι ενω ενιωθα σκατα ειχα 70 σφυγμους, λεω νταξει θα γελαει ο κοσμος Τελικα βρεθηκε μονο tsh 56(!!!) που φυσικα επηρεαζει την καρδιακη λειτουργια ε και σε συνδυασμο με το στρες που περασα μου δημιουργησαν ολα αυτα τα αισθηματα.
doctorkostis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Shit dude! 56?Ολογραφως πενηντα εξι? Και λειτουργεις? Εχω δει και μεγαλυτερη TSH αλλα ηταν σε ημικωματωδη κατασταση ο ασθενης.
margaritagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το high score μου παλαιοτερα εχει φτασει .. 60! Ναι ναι 56 μου το γραψανε και με κοκκινο χρωμα απ το εργαστηριο, να το προσεξω! Τωρα ο ντοκ μου αλλαξε το χάπι με γυρισε σε t4 που επαιρνα και παλαιοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα