Kyriakos131211 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά , μόλις μετακομίσαμε στο νέο σπίτι μας . Θα χρειαστώ από γνώμες - απόψεις ( από ειδικούς και μη ) καθώς και λιγάκι φαντασία . Το δωμάτιο μου είναι αυτό που θα σας παρουσιάσω και θέλω τις απόψεις σας για το πως θα γίνει μοντέρνο , με χρώματα κυρίως σκούρα , όπως για παράδειγμα το γκρι ή το μαύρο όπως επίσης και τι μπορεί να συνδυαστεί με αυτά τα χρώματα . Το δωμάτιο μου μέσα συμπεριλαμβάνει ένα τζάκι καθώς και τα έπιπλα μου θα είναι στο χρώμα που θα βαφτούν οι τοίχοι ! ( Δεν έχω αγοράσει ακόμη τα κατάλληλα έπιπλα , περιμένω πρώτα να βαφτεί ) Έχω σκάσει με το να ψάχνω στο google για μοντέρνα δωμάτια , αλλά δυστυχώς ο χώρος μου είναι έτσι ώστε να μην μπορώ ούτε να αποφασίσω πιο χρώμα θα μπει που , είναι αρκετά μεγάλος χώρος , περίπου 60 τ.μ. Ένας όροφος δηλαδή ! Χρειάζομαι τα φώτα σας !!!! Να επισημάνω ότι στον χώρο θα βρίσκεται και ένα σχετικά μεγάλο ενυδρείο και γενικά θα είναι ένας χώρος χαλάρωσης και κάτι σαν playroom , με μεγάλη σχετικά οθόνη για άραγμα παίζοντας playstation 1
mary Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ξεχνα τα σκουρα χρωματα. Δεν εχει που δεν εχει φως, θα καις τα εντερα σου στη δεη. Αν θες τοσο πολυ σκουρο χρωμα βαλε ΜΌΝΟ στη στηλη του τζακιου. Προτιμησε γαλαζιο, κιτρινο κλπ απαλα χρωματα για να δωσεις φως. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά , μόλις μετακομίσαμε στο νέο σπίτι μας . Θα χρειαστώ από γνώμες - απόψεις ( από ειδικούς και μη ) καθώς και λιγάκι φαντασία . Το δωμάτιο μου είναι αυτό που θα σας παρουσιάσω και θέλω τις απόψεις σας για το πως θα γίνει μοντέρνο , με χρώματα κυρίως σκούρα , όπως για παράδειγμα το γκρι ή το μαύρο όπως επίσης και τι μπορεί να συνδυαστεί με αυτά τα χρώματα . Το δωμάτιο μου μέσα συμπεριλαμβάνει ένα τζάκι καθώς και τα έπιπλα μου θα είναι στο χρώμα που θα βαφτούν οι τοίχοι ! ( Δεν έχω αγοράσει ακόμη τα κατάλληλα έπιπλα , περιμένω πρώτα να βαφτεί ) Έχω σκάσει με το να ψάχνω στο google για μοντέρνα δωμάτια , αλλά δυστυχώς ο χώρος μου είναι έτσι ώστε να μην μπορώ ούτε να αποφασίσω πιο χρώμα θα μπει που , είναι αρκετά μεγάλος χώρος , περίπου 60 τ.μ. Ένας όροφος δηλαδή ! Χρειάζομαι τα φώτα σας !!!! Να επισημάνω ότι στον χώρο θα βρίσκεται και ένα σχετικά μεγάλο ενυδρείο και γενικά θα είναι ένας χώρος χαλάρωσης και κάτι σαν playroom , με μεγάλη σχετικά οθόνη για άραγμα παίζοντας playstation Εεε, το χρωμα που εχουν οι φωτο ειναι αισχρο. Seriously.
Kyriakos131211 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Είμαι γενικά τύπος που προτιμά τα σκοτεινά δωμάτια , χαχα !Δεν μου αρέσουν πολύ τα φωτεινά μέρη . υ.γ. Το χρώμα του δωματίου είναι έτσι από τον προηγούμενο ένοικο !
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Κοιτα στο youtube (και γενικως ) για video και φωτο με ανακαινισεις/διακοσμηση καθιστικων/διαμερισματων.Συνηθως ειναι σε μοντερνα γραμμη Μπορει να παιξει και διχρωμια , αμα σκασει δε καποιος και εξτρα λεφτα μπορει να ειναι και τοιχοι επενδυμενοι εξωτερικα με καποιο (διακοσμητικο) υλικο Τωρα αν οι τοιχοι ειναι σιγκριζακι θα παιξεις στα υπολοιπα με λευκο , μαυρο , γκρι πιο σκουρο , ισως καφε , και με μερικες αν θες πινελιες χρωμα (ισως μονο πινακες ).Βασικα ετσι το φανταζομαι με μια προχειρη insomniaκη εκτιμηση 1
Kyriakos131211 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Στην διακόσμηση του χώρου , έπειτα , δεν νομίζω να έχω πρόβλημα , το πρόβλημα μου είναι κυρίως τα χρώματα που θα βαφτεί το δωμάτιο... Δεν ξέρω με ποια διχρωμία να παίξω καθώς και που θα τοποθετηθεί το κάθε χρώμα , εκεί κολλάω ...Μου αρέσει ο συνδυασμός , γκρι με κόκκινο ή μπλε καθώς και το μαύρο με άσπρο ! Το κακό με το μαύρο είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παραπάνω από 2 τοίχους ... Και δυστυχώς το δωμάτιο αυτό έχει αρκετά μεγάλους τοίχους και θα γίνει πολύ ''κλειστό''Ευχαριστώ για την απάντηση
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Στην διακόσμηση του χώρου , έπειτα , δεν νομίζω να έχω πρόβλημα , το πρόβλημα μου είναι κυρίως τα χρώματα που θα βαφτεί το δωμάτιο... Δεν ξέρω με ποια διχρωμία να παίξω καθώς και που θα τοποθετηθεί το κάθε χρώμα , εκεί κολλάω ... Μου αρέσει ο συνδυασμός , γκρι με κόκκινο ή μπλε καθώς και το μαύρο με άσπρο ! Το κακό με το μαύρο είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παραπάνω από 2 τοίχους ... Και δυστυχώς το δωμάτιο αυτό έχει αρκετά μεγάλους τοίχους και θα γίνει πολύ ''κλειστό'' Ευχαριστώ για την απάντηση Για αυτο προτεινα να κοιταξεις στις ανακαινισεις εταιρειων γιατι εχουν video και φωτο ετοιμων ''πακετων'' Χρωμα (μαυρο) μπορει να δωσουν και οι συσκευες , τηλεοραση πχ η αλλα διακοσμητικα (μικρο)αντικειμενα Και τα χαλια και οι κουρτινες μπορει να παιξουν καθοριστικο χρωματικα ρολο.
Kyriakos131211 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ψάχνω αρκετά εδώ και κανά 2 ημέρες . Βρίσκω μόνο όμως δωμάτια που να είναι μικρά όπου ο όγκος των χρωμάτων δεν κουράζουν το μάτι !!Με δυσκολεύει λίγο το μήκος των τοίχων γιατί πρέπει να περιλαμβάνουν χρώματα όπου δεν θα πέσουν ''βαριά'' στο δωμάτιο ...Συνεχίζω το ψάξιμο Να είσαι καλά !!!
Cryptic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μ'αρέσει η λευκή γραμμή στον τοίχο. Πολύ φενγ σουι.
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Να ενα που μου αρεσει με ενα πολυ γρηγορο ψαξιμο http://www.ellinikospiti.gr/images/49/66-03.jpg 2
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Προσεξε τις λεπτιμερειες, τα διακοσμητικα μικροαντικειμενα , πανω απο το τζακι,το ρολοι, τα γραμματα (που θα μπορουσαν να ειναι στα μαξιλαρια η σε μια ταπετσαρια ενος μονο τοιχου-εφημεριδα σταιλ) .Ειναι κουκλι οντως
Kyriakos131211 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Θεωρώ ότι δεν θα δυσκολευτώ έπειτα από εκεί ...Θα κάνω τις ανάλογες αγορές... Το μοναδικό πρόβλημα είναι τα χρώματα ...Μπορώ να πω ότι βρήκες σε φωτογραφία το κατάλληλο δωμάτιο που μπορεί να μοιάσει και το δικό μου ... ( τζάκι - σκάλες , ακόμη και το κόψιμο στον τοίχο δίπλα από το τζάκι ) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα