Προς το περιεχόμενο

aligator snap turtle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εψαχνα μεσω ιντερνετ μηηηπως και πουλανε τετοιου ειδους χελωνες εδω στην Ελλαδα αλλα δεν υπαρχει πουθενα,βεβαια δεν ξερω και αν επιτρεπεται εδω.

Εαν ξερει καποιος περισσοτερες λεπτομεριες η γνωριζει καποιο μαγαζι που μπορει να φερει απεξω ας με ενημερωσει!!!...

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι θα την κάνεις χελώνα 70 κιλών και που θα βρεις ποτάμι να την έχεις; Και τι θα γίνει όταν εσύ πεθάνεις;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εψαχνα μεσω ιντερνετ μηηηπως και πουλανε τετοιου ειδους χελωνες εδω στην Ελλαδα αλλα δεν υπαρχει πουθενα,βεβαια δεν ξερω και αν επιτρεπεται εδω.

Εαν ξερει καποιος περισσοτερες λεπτομεριες η γνωριζει καποιο μαγαζι που μπορει να φερει απεξω ας με ενημερωσει!!!...

Σοβαρά τώρα.

Δημοσ.

για όσους δεν ξέρουν o φίλος igoods είναι ταβερνιάρης

στο μαγαζί του έχει ενυδρείο, είμαι σίγουρους ότι για αυτόν τον λόγο την θέλει.

έχει πολλά όμορφα και σπάνια ζωάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλη μια μέρα στο ινσόμνια που κάποιος ζητάει πληροφορίες για ένα οποιοδήποτε θέμα και στις απαντήσεις ασχολούμαστε με τις "πουτάνες", "τι να το κάνεις" κλπ...

ΤS, προσωπικά δεν γνωρίζω που μπορείς να βρεις μια τέτοια χελώνα, ρωτα μια εδω: http://www.reptilesgreece.com/forum/index.php?/topic/7042-alligator-snapping-turtle-care-sheet/ , μπορει κάποιος να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.

για όσους δεν ξέρουν o φίλος igoods είναι ταβερνιάρης

στο μαγαζί του έχει ενυδρείο, είμαι σίγουρους ότι για αυτόν τον λόγο την θέλει.

έχει πολλά όμορφα και σπάνια ζωάκια.

Τι ενυδρείο ρε συ; Πισίνα θέλει αυτή η χελώνα. Φτάνει τα 80 κάτι εκατοστά μήκος και γίνεται μέχρι 80 κιλά. Άσε που είναι καθαρά σαρκοφάγο και ζει περίπου 80-120 χρόνια. Πιστεύεις λοιπόν πως μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ή ότι θα την κάνει να υποφέρει μόνο και μόνο για την ποζεριά;

• Like 1
Δημοσ.

Το μηκος και τα κιλα τι τα αναφερετε σαν κατι αποτρεπτικο ? Δηλαδη αν ηταν μαστιφ θα αλλαζε κατι ? Οσο για τον χρονο ζωης το ζωο μενει στα παιδια,επιστρεφει σε καποιο παρκο η οπου αγοραστηκε, γιατι οι ιδιοκτητες των υπολοιπων ζωων εχουν κανει συμβολαιο οτι το ζωο θα απεβιωσει πριν απο αυτους ?

• Like 1
Δημοσ.

Είναι νόμιμο να έχεις τέτοια ζώα;Γιατί από όσο ξέρω είναι επικίνδυνα ζώα.

Εδώ το καλοκαίρι κάποιος κάφρος είχε αμολήσει-πετάξει μια σε μια λιμνούλα και έκοψε τον Αχίλλειο τένοντα σε ένα παιδί.

Την ψάχνανε αρκετό καιρό αφού είχαν αποστραγγίσει την λίμνη.

• Like 1
Δημοσ.

Το μηκος και τα κιλα τι τα αναφερετε σαν κατι αποτρεπτικο ? Δηλαδη αν ηταν μαστιφ θα αλλαζε κατι ? Οσο για τον χρονο ζωης το ζωο μενει στα παιδια,επιστρεφει σε καποιο παρκο η οπου αγοραστηκε, γιατι οι ιδιοκτητες των υπολοιπων ζωων εχουν κανει συμβολαιο οτι το ζωο θα απεβιωσει πριν απο αυτους ?

Ότι θα βγάζει βόλτα την χελώνα με λουρί ας πούμε. Κι εγώ έχω ενυδρείο, δεν έχω βάλει μέσα δελφίνι. Και ναι, με βάση τις πιθανότητες τα κατοικίδια πεθαίνουν πριν τους ιδιοκτήτες τους. Και ακόμα και να πεθάνουν οι ιδιοκτήτες πρώτοι, φαντάζομαι είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις σπίτι σ' ένα μαστίφ, απ' ότι σε μια γιγάντια χελώνα.

Δημοσ.

Ότι θα βγάζει βόλτα την χελώνα με λουρί ας πούμε. Κι εγώ έχω ενυδρείο, δεν έχω βάλει μέσα δελφίνι. 

Αν το επιτρεπει η νομοθεσια ειναι θεμα εγκαταστασης μετα, απλα θεμα χρηματων δηλαδη.Ε μπορει να τα εχει

Δημοσ.

Αν το επιτρεπει η νομοθεσια ειναι θεμα εγκαταστασης μετα, απλα θεμα χρηματων δηλαδη.Ε μπορει να τα εχει

Το συγκεκριμένο είδος είναι απειλούμενο, οπότε λογικά, δεν το επιτρέπει ούτε η νομοθεσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...