tolisju Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Γεια σας.Προσπαθω να συνδεθω στον internet μεσω wi-fi.Το προβλημα ομως ειναι οτι οταν το κανω αυτο,κολλαει στο ¨Συνδεση"και μετα απο λιγο γραφει "Αποφυγη κακης συνδεσης στο Διαδικτυο".Εκανα "uncheck" την επιλογη που ειχε στις ρυθμισεις wi-fi αλλα παλι τιποτα!Απο το σπιτι μου μπαινω κανονικα.Υπαρχει τροπος να λυθει αυτο το προβλημα?Να προσθεσω οτι χρησιμοποιω Moto G.
jim_p Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μηπως το ασυρματο δικτυο στο οποιο πας να συνδεθεις εκπεμπει σε κανενα περιεργο καναλι, πχ 1? Αυτο δεν μπορεις βεβαια να το τσεκαρεις απο καπου, ουτε να το αλλαξεις αν δεν εισαι συνδεδεμενος στο ρουτερ...
tolisju Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω τι να σε πω.Παντως ενας φιλος μου συνδεεται κανονικα.
gtctsiamp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Έκανες κανένα restart το router μήπως έχει μπλέξει τις ip?
tolisju Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ο φιλος μου εχει το xperia U.Μολις μπορεσω θα κανω ενα restart το ρουτερ και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα