Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Που μπορώ να τα βρω, εκτός από πάγκους έξω από εκκλησίες στην ονομαστική τους εορτή, και από τα Μουστάκας/JUMBO;Επίσης, όταν το αγοράσω. Τι σαπούνι να βάζω για να έχει την μάξιμουμ αποτελέσματικότητα και σε τι δοσολογίες;Ευχαριστώ. 1
pournaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=bubble+maker&rt=nc&LH_BIN=1 Αν θες κατι απλο, φτιαξε και μονη σου παιρνοντας ενα χοντρο συρμα και φτιαχνοντας ενα κυκλο. Το καλυτερο που θυμαμαι απο τα παιδικα μου χρονια, δεν ηταν το σαπουνι, αλλα το υγρο πιατων. Τωρα για δοσολογια... δε θελει πολυ, δοκιμαζοντας θα δεις. 4
N3k21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ό,τι σου είπε ο pournaras. Το DIY έχει τη φάση του, όποιο μαραφέτι κι αν έχεις στο μυαλό σου. Από εκεί και πέρα τσέκαρε σε μαγαζιά που πουλάνε παιχνίδια και σε πρατήρια -δεν ξέρω πως ακριβώς ονομάζονται, εκεί που πουλάνε αποκριάτικα είδη, καπελάκια για πάρτυ πιτσιρικάδων, χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπιόνια-.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλά πουρνάρα, το πρώτο τα έσπασε ρε. Θα κάνει τρελή κατάσταση και δείχνει και κυριλέ. Έτσι ίσως έπαιρνα δυο για να γίνει όργιο. Παίρνει και μπαταρία, κάτι το οποίο το θεωρώ 100% σημαντικό. Το μόνο κακό είναι πως άλλα τόσα βάζουν μεταφορικά. Για 15-20€ το κούμπωνα αμέσως, στο Cart έφτασα. Το ΊΔΙΟ μαραφετάκι, δεν υπάρχει εδώ τριγύρω;Ευχαριστώ και για το σαπουναδοτίπ Λούσι. Corn syrup στα Ελληνικά; Πως το ζητάς στα καρφού ξέρω γω;Αν και η δικαιολογία μου για αυτό που πάω να κάνω, είναι πως το σαπούνι παραδόξως δε λερώνει και δε θα προκαλούσαν ζημιά στο χώρο. Στο δικό μου κυρίως, άρα μας καίει.
leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 σιρόπι καλαμποκιού ή σιρόπι αμύλου ή αμυλοσιρόπιον. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τούμπανο.Και μιας και μιλήσαμε για μετάφραση.. το Bubble Maker πως λέτε να είναι Ελληνιστί; Ψάχνω με Μπουρμπουληθροποιός στο Skroutz.gr και δε παίζει λήμμα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ^ Πήγαμε σε μπαταρία και μοτέρ τώρα. Ανέβηκε λέβελ.Μονάχα αυτό βρήκα. Καλό το μπλε, πολύ πλαστικό όμως. 1
leftermann Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 εμένα με άρεσε αυτό. Τσούζει λίγο όμως, ακόμα και με σαπουνάκι
Cryptic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ και για το σαπουναδοτίπ Λούσι. Corn syrup στα Ελληνικά; Πως το ζητάς στα καρφού ξέρω γω; Αν και η δικαιολογία μου για αυτό που πάω να κάνω, είναι πως το σαπούνι παραδόξως δε λερώνει και δε θα προκαλούσαν ζημιά στο χώρο. Στο δικό μου κυρίως, άρα μας καίει. Το σιρόπι λογικά χρειάζεται μόνο για το άρωμα, αν θες δεν το βάζεις καθόλου. Ή ρίχνεις καμιά κολόνια μέσα. Σανέλ No5.
xpapias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Κορίτσι για pc, εσυ; http://m.youtube.com/watch?v=wlFSFG11Vh8
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το σιρόπι λογικά χρειάζεται μόνο για το άρωμα, αν θες δεν το βάζεις καθόλου. Ή ρίχνεις καμιά κολόνια μέσα. Σανέλ No5. ή το βαζεις για να εχεις πιο σταθερες φουσκαλες λεω εγω μιας και το corn syrup δεν εχει αρωμα. btw γλυκοζη ειναι.
Cryptic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ή το βαζεις για να εχεις πιο σταθερες φουσκαλες λεω εγω μιας και το corn syrup δεν εχει αρωμα. btw γλυκοζη ειναι. Ε και η Σανέλ κάνει πιο σταθερές φουσκάλες. Και μυρίζει πιο όμορφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα