Sorath Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Άμα είναι τεχνολογικό το forum, μέχρι και για μπουρμπουλήθρες θα σου δώσει τεχνικά χαρακτηριστικά. Αμ πως; 1
gatoulhs_glx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 αχ φιλενάδα για πες , τελικά το αγόρασες? δουλεύει καλά ? σκέφτομαι να πάρω για το party μου
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ρε δεν έχει κλείσει το τόπικ ακόμα. Που να το πάρω ρε φιλενάδε. Καλά πουρνάρα, το πρώτο τα έσπασε ρε. Θα κάνει τρελή κατάσταση και δείχνει και κυριλέ. Έτσι ίσως έπαιρνα δυο για να γίνει όργιο. Παίρνει και μπαταρία, κάτι το οποίο το θεωρώ 100% σημαντικό. Το μόνο κακό είναι πως άλλα τόσα βάζουν μεταφορικά. Για 15-20€ το κούμπωνα αμέσως, στο Cart έφτασα. Το ΊΔΙΟ μαραφετάκι, δεν υπάρχει εδώ τριγύρω; Αυτό και κλείνουμε.. Αυτά που αναφέρθηκαν για τριγύρω είναι εντελώς πλαστικοπαιδικά.
warlock9_0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 http://www.bestprice.gr/cat/3308/bubble-machines.html 1
MarrinakiXelwnaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 αχουυυυυ τι ωλαίοοοοοο! και εγώ σέλω !! Αν βρεις και ειναι καλό πες μας και εμάς γιατι τα περισσότερα φαίνονται ψεύτικα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Warlock, Luci το κλείσατε το τόπικ.Luci δεν μου έκοψε, γιατί να ξέρω ποια. Αυτή λέω, είναι και στο djshop. Έχει και ανεκτή τιμή, λέω να μη το πιέσω 20€ σόνυ και καλά μπας και κρατήσει.Έχει ειδικό υγρό λέει, να μην χρησιμοποιείται σαπούνι. Θα τους ρωτήσω αν κάνει τους κλειστούς χώρους μπο^ρδέλο, και αν όχι.. θα το τσιμπήσω στον ερχόμενο μήνα.
warlock9_0 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 αν θες να τα πεθάνεις όλα έχει και κάτι πιο μικρά τέτοια στα μαγαζία με φωτισμό, ήχο κλπ http://www.youtube.com/watch?v=p69HWTlj6Is
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ^ Αυτό δεν είναι για ατμόσφαιρα, αυτό είναι για όργιο.
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Warlock, Luci το κλείσατε το τόπικ. Luci δεν μου έκοψε, γιατί να ξέρω ποια. Αυτή λέω, είναι και στο djshop. Έχει και ανεκτή τιμή, λέω να μη το πιέσω 20€ σόνυ και καλά μπας και κρατήσει. Έχει ειδικό υγρό λέει, να μην χρησιμοποιείται σαπούνι. Θα τους ρωτήσω αν κάνει τους κλειστούς χώρους μπο^ρδέλο, και αν όχι.. θα το τσιμπήσω στον ερχόμενο μήνα. Δες πώς λέγεται μανίτσαμ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ένιωσα. _|m| (Άνοιξα και τα 2 σας Link και ξέχασα ποιο είναι ποιου)Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όταν τον πάρω μάλλον θα έρθω να αφήσω Review.
Cryptic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 αν θες να τα πεθάνεις όλα έχει και κάτι πιο μικρά τέτοια στα μαγαζία με φωτισμό, ήχο κλπ http://www.youtube.com/watch?v=p69HWTlj6Is Δεν σου φτάνει το Σύνταγμα, θες να πλημμυρίσει όλη την Αθήνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα