Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι ακομα γιατι θελει διαδικασια με εγγραφη cd, θα το κανω πιο μετα γιατι απ'οτι διαβασα πρεπει να αφησω το pc ανοιχτο πολλες ωρες. οποτε θα το βαλω να το κανει πριν κοιμηθω

Δημοσ.

α καλη φαση καλυτερα ετσι!! στην φωτο που εβαλα βλεπεις τπτ περιεργο? ή ολα κομπλε? εννοω να εχει σχεση με αυτο που λεμε

Δημοσ.

Δεν βλέπω κατι περίεργο εκ πρώτης όψεως κανε το τεστ οταν ειναι και βλέπουμε

ok φιλε μου σ ευχαριστω :)

να σε ρωτησω κατι γιατι δεν ειμαι σιγουρος... το περασα στο usb το memtest αλλα μου εβγαλε μνμ οτι το usb δεν ειναι bootable. πρεπει οταν ξεκινησω το τεστ να βαλω απο τα bios πρωτο το usb για να το πιασει? σωστα?

Δημοσ.

Ναι πρέπει να το βάλεις σαν πρώτη συσκευή , αν παλι δεν κανει boot κανε το format σε ntfs ή fat32 (ανάλογα τι ειναι τώρα) ξανα πέρνα το πρόγραμμα και δοκίμασε

Δημοσ.

Ναι πρέπει να το βάλεις σαν πρώτη συσκευή , αν παλι δεν κανει boot κανε το format σε ntfs ή fat32 (ανάλογα τι ειναι τώρα) ξανα πέρνα το πρόγραμμα και δοκίμασε

καλως! ξαναμιλαμε οταν το κανω!

Δημοσ.

Όταν λέμε να περάσεις το memtest σε cd, εννοούμε να το κάνεις burn ως image - όπως θα το βρεις στο αντίστοιχο iso. Μην πας και το κάνεις copy, γιατί δεν πρόκειται να bootάρει...

Δημοσ.

Δεν βλέπω κατι περίεργο εκ πρώτης όψεως κανε το τεστ οταν ειναι και βλέπουμε

καλησπερα! λοιπον το εκανα το memtest μολις μου εβγαλε pass test πατησα esc κ βγηκα, παρολο που συνεχιζε να ψαχνει. τραβηξα κ φωτο 

Όταν λέμε να περάσεις το memtest σε cd, εννοούμε να το κάνεις burn ως image - όπως θα το βρεις στο αντίστοιχο iso. Μην πας και το κάνεις copy, γιατί δεν πρόκειται να bootάρει...

ευχαριστω φιλε το εκανα οπως μου ειπες

post-245315-0-72229600-1395856287_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να το αφήσεις για περίπου 2 ώρες να κανει μερικά passes

pfff... καλα την ψιλιαστηκα αλλα ειδα το press esc κ λεω μαλλον θα τελειωσε. θα το ξαναβαλω τοτε!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...