Thanos1972 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 εγω παντως αυτο οπυ θα ηθελα να σου πω περα απο οτι οι μνημες σου δειχνουν να ειναι οκ, οτι τζαμπα την ξεσκιζεις την καρτα με το furmark.καλυτερα βαλε την να τρεχει loopες σε κανενα valley benchmark παρα να τρεχει furmark. 1
chris cs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 εγω παντως αυτο οπυ θα ηθελα να σου πω περα απο οτι οι μνημες σου δειχνουν να ειναι οκ, οτι τζαμπα την ξεσκιζεις την καρτα με το furmark.καλυτερα βαλε την να τρεχει loopες σε κανενα valley benchmark παρα να τρεχει furmark. δηλαδη?εννοεις να την δοκιμασω με αλλο προγραμμα?
Thanos1972 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 εννοω να μην χρησιμοποιησεις το furmark. εαν δεν σου τα κανει αυτα σε αλλο παιχνιδι τοτε λογικα θα εισαι οκ. κατεβασε το valley benchmark η to heaven και βαλε το να κανει τεστ σε Loop,δηλαδη με το που τελειωνει το benchmark να ξαναξεκιναει.δες ποτε θα φτασει στις θερμοκρασιες της η καρτα και σταθεροποιηται και μετα παρακολουθησε το να δεις εαν εχει τιποτα artifacts.
chris cs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 εννοω να μην χρησιμοποιησεις το furmark. εαν δεν σου τα κανει αυτα σε αλλο παιχνιδι τοτε λογικα θα εισαι οκ. κατεβασε το valley benchmark η to heaven και βαλε το να κανει τεστ σε Loop,δηλαδη με το που τελειωνει το benchmark να ξαναξεκιναει.δες ποτε θα φτασει στις θερμοκρασιες της η καρτα και σταθεροποιηται και μετα παρακολουθησε το να δεις εαν εχει τιποτα artifacts. ok κατεβασα το valley το δοκιμασα σε extreme HD k πατησα benchmark ,οταν τελειωσε μου εβγαλε πινακα για save κ οταν πατησα για να το αποθηκευσω τοτε κολλησε το προγραμμα με αποτελεσμα να κανω restart to pc....ξαναδοκιμαζω κανοντας αυτο που μου ειπες...επισης στην διαρκεια του τεστ δεν ειδα κατι περιεργο π.χ artifacts η κατι αλλο...η θερμοκρασια επαιζε γυρω στους 73-74 βαθμους. ιο εκανα κ δευτερο τεστ οπως μου ειπες το εβαλα στην επιλογη extreme κ μετα benchmark... αφου περασε κ τις 18 σκηνες μια φορα μου εβγαλε την επιλογη να το αποθηκευσω, το αποθηκευσα κ αυτο ξεκινησε απο την αρχη για δευτερη φορα... ε μετα απο 5 δευτερολεπτα μου εβγαλε πως το προγραμμα δεν ανταποκρινεται κ εκλεισε απο μονο του. προλαβα να δω οτι ειχε πιασει θερμοκρασια 77 βαθμους.βαζω κ τα αποτελεσματα 22:37:02 Benchmark results: 22:37:02 Time: 189.138 22:37:02 Frames: 10671 22:37:02 FPS: 56.419 22:37:02 Min FPS: 24.7679 22:37:02 Max FPS: 105.083 22:37:02 Score: 2360.57 επισης παλι δεν ειδα κατι περιεργο τυπου artifacts
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 καλα,δεν χρειαζεται να τα κανεις save τα αποτελεσματα. δεν βλεπεις artifacts,αλλα κολλαει.μαλιστα. κατεβασε λιγο msi afterburner και κανε underclock τις μνημες σου 100mhz και δες εαν ξανακολλαει.
chris cs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ok θα το κατεβασω (εχω το ASUS GPU Tweak αυτο δεν κανει?) για να τις κανω τισ ραμ αντερκλοκ απο τα bios παω η απο το msi afterburner?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τα artifacts που είδα στην εικόνα που πόσταρες στην πρώτη σελίδα είναι από broken Vram της κάρτας γραφικών πάντως.Το λέω γιατί είχα τα ίδια σε μια GTX295 και την έστειλα για RMA.
chris cs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τα artifacts που είδα στην εικόνα που πόσταρες στην πρώτη σελίδα είναι από broken Vram της κάρτας γραφικών πάντως.Το λέω γιατί είχα τα ίδια σε μια GTX295 και την έστειλα για RMA. οποτε μην ψαχνω τσαμπα κ ταλαιπορω τα παιδια εδω μεσα,εφοσων ειχες τα ιδια σκηνικα τοτε μαλλον καλυτερα να την στειλω για RMA.το θεμα ειναι πως την εχω παρει απο γερμανια(mindfactory) κ θα χω τραβηγματα εκτος κ αν με καλυπτει η asus στην ελλαδα.μηπως ξερεις τι παιζει στην περιπτωση μου?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Αυτά τα συγκεκριμένα artifacts αν ψαχτείς στο google θα δεις και άλλους να λένε ότι είναι από προβληματική Vram, οπότε στείλτην όπως είναι.
chris cs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 αποπκλειεται δηλαδη να φτιαξει με καποιους μελλοντικους drivers?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Άμα είναι broken η Vram δεν πρόκειται να φτιάξει όχι, θέλει RMA.
chris cs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Άμα είναι broken η Vram δεν πρόκειται να φτιάξει όχι, θέλει RMA. ok φιλε thnx
Ailuros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 οποτε μην ψαχνω τσαμπα κ ταλαιπορω τα παιδια εδω μεσα,εφοσων ειχες τα ιδια σκηνικα τοτε μαλλον καλυτερα να την στειλω για RMA.το θεμα ειναι πως την εχω παρει απο γερμανια(mindfactory) κ θα χω τραβηγματα εκτος κ αν με καλυπτει η asus στην ελλαδα.μηπως ξερεις τι παιζει στην περιπτωση μου? Αν με τραβήγματα εννοείς ταλαιπωρία δεν ξέρω τι μπορεί να παίξει, αλλά ενδέχεται να έχεις γρηγορότερη ανταπόκριση από γερμανό retailer από ελληνική αντιπροσωπεία. Δεν ξέρω τι παίζει με την Asus Ελλάδα για να μην τους αδικήσω κιόλας, αλλά ότι έχω στείλει μέχρι σήμερα στο εξωτερικό για RMA δεν μου καθυστέρησε πάνω από 2 βδομάδες μετά την αποστολή από εδώ.
chris cs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Αν με τραβήγματα εννοείς ταλαιπωρία δεν ξέρω τι μπορεί να παίξει, αλλά ενδέχεται να έχεις γρηγορότερη ανταπόκριση από γερμανό retailer από ελληνική αντιπροσωπεία. Δεν ξέρω τι παίζει με την Asus Ελλάδα για να μην τους αδικήσω κιόλας, αλλά ότι έχω στείλει μέχρι σήμερα στο εξωτερικό για RMA δεν μου καθυστέρησε πάνω από 2 βδομάδες μετά την αποστολή από εδώ. τα εξοδα αποστολης απο εδω ηταν δικα σου? κατι αλλο που παρατηρησα πριν στο θεμα της καρτας εννοω οταν πηγα να παιξω cod k πιο μετα thief τα artifacts ειχαν γινει εντονα μετα περνω χαμπαρι πως το πισι μου αναγνωριζε μονο τα 4gb απ τα 8gb(μαλλον εγινε απ το καθαρισμα που του εκανα εχθες βραδυ κ δεν πηρα χαμπαρι τι εγινε) , τεσπαντ αφου εβαλα κ εβγαλα την ραμ εκανα restart και τα παιχνιδια τωρα παιζουν μια χαρα....μπορει να μου εξηγησει καποιος αν εχει δει κατι παρομοιο?γιατι δηλαδη με τα 4gb ram εμφανιστικαν τα artifacts πιο εντονα κ με τα 8gb ram χαθηκαν?εχει σχεση μ αυτο που λεει πιο πανω στα σχολια του ο φιλος Psycho_Warhead (προβληματικη Vram) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα