Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί συνφορουμίτες,

ψάχνω για ένα phablet- τηλέφωνο και tablet - δύο σε ένα..

σήμερα ο αδερφός μου πήρε το ολοκαίνουριο Asus Fonepad 7" - 373CG με επεξεργαστή Intel 1,6... από το mediamarkt στα 199e.

Απίστευτο μηχανάκι στην ποιότητα κατασκευής, οθόνη, σκρολαρισμα, τα πάντα.

Ψήνομαι να πάρω ένα ίδιο, αλλά πρώτα θέλω να δω τι επιλογές έχω στις 6", που θα είναι πιο μαζεμένο.

Από μια πρώτη ματιά, ξεχώρισα τα:

Sony Z Ultra

http://www.skroutz.gr/c/40...m=autocomplete

Και

ZTE Grand Memo II που μάλλον κυκλοφορεί σύντομα....αλλά δεν ξέρουμε τιμή...

http://toptech4u.gr/2014/0...-hd-quad-core/

http://www.gsmarena.com/co...&idPhone2=6154

Επειδή σίγουρα υπάρχουν και άλλα αξιόλογα, περιμένω τις προτάσεις σας και πολλές γνώμες...

Ευχαριστώ πολύ:):)

Δημοσ.

oppo n1

Καλό φαίνεται και σχετικά αξιόπιστη η φίρμα.

Μειονεκτήματα:

- Έλλειψη δεύτερης κάμερας

- Έλλειψη ραδιοφώνου

Δημοσ.

Καλό φαίνεται και σχετικά αξιόπιστη η φίρμα.

Μειονεκτήματα:

- Έλλειψη δεύτερης κάμερας

- Έλλειψη ραδιοφώνου

Ελλειψη 2ης καμερας; Αφου η καμερα του γυριζει και μπροστα, σε χαλαει να εχεις 13 mp frontfacing? Το αλλο δεν το σχολιαζω

Δημοσ.

Ελλειψη 2ης καμερας; Αφου η καμερα του γυριζει και μπροστα, σε χαλαει να εχεις 13 mp frontfacing? Το αλλο δεν το σχολιαζω

Μα σε παρακαλω.Το παιδι θελει 2η καμερα χαχαχχα

Δημοσ.

Μα σε παρακαλω.Το παιδι θελει 2η καμερα χαχαχχα

Θα μπορούσες να απαντήσεις χωρίς να χλευάζεις......ή να μην μπεις καν στον κόπο.

Χρησιμοποιώ πολύ το Skype για να μιλάω με τα παιδιά μου στο εξωτερικό και την θέλω τη δεύτερη κάμερα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ πολύ το Skype για να μιλάω με τα παιδιά μου στο εξωτερικό και την θέλω τη δεύτερη κάμερα.

Σου εξηγω ομως οτι η καμερα των 13mp που εχει γυριζει μπροστα και γινεται front facing και κανεις κανονικα Skype calls

• Like 3
Δημοσ.

Σου εξηγω ομως οτι η καμερα των 13mp που εχει γυριζει μπροστα και γινεται front facing και κανεις κανονικα Skype calls

Με συγχωρείς φίλε μου, δεν το κατάλαβα :mellow:

Αφού είναι έτσι, είναι οκ

σε ευχαριστώ:)

Δημοσ.

Εχε υποψιν οτι απο ελλαδα δεν θα το βρεις, δεν γνωριζω αν στελνει η ιδια η εταιρια απο το site Ελλαδα αλλιως αν δεν στελνει αγοραζεις απο αμαζον και το πολυ σε μια εβδομαδα ειναι στην πορτα σου! Καλες αγορες, εγω χαρηκα που σε βοηθησα

Δημοσ.

Κρατάω το oppo n1 σαν μία πιθανή επιλογή και περιμένω σε λίγες μέρες

το Asus ZenFone 6 που θα κυκλοφορήσει στα 200$

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/asus/asus-zenfone-6-5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-4-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CE%B6%CE%B5%CE%BD-%CE%B7-asu-r6163

με επεξεργαστή Intel Z2580 στα 2gxz και κάμερα 13

Από την άλλη θα αποκλείσω το Xperia Z Ultra, λόγω ακριβής τιμής.

Δημοσ.

Τοτε αποκλειεις και το n1 επειδη το φθηνοτερο το βρισκεις e-bay μεταχειρισμενο στα ~420€~ οποτε, η περιμενε να βγαλεις λεφτα η ψαξε απο κινα μερια, γιατι 6 ιντσες; Παρε καλυτερα εναν nexus 7 32gb ή ενα iPad Air αν θες iOS ή ενα ωραιοτατο LG G Pad ή απλα ριξε ιντσες και παρε ή note 3 ή nexus 5 ή LG G2, δεν το καταλαβαινω γιατι να βαλεις κινητο να κανει την δουλεια ενος tablet ή ενος pc με πολυ καλη καμερα; Αν το θες οπως λες για skype και γενικα video chatting καλυτερα tablet παρα κινητο

Δημοσ.

Έχω ήδη κινητό το LG optimus G και tablet το Vero g81 στις 7.9".

Άριστα μηχανάκια και τα δύο και τα έχω πάντα μαζί μου.

Η λογική είναι να τα εδινα, και να έπαιρνα μια συσκευή να μου κάνει και τις δύο δουλειές.

Τηλέφωνο και tablet μαζί. Γι'αυτό κοιτάω και τις 6 "

Μπορεί να είμαι και λάθος, αλλά έτσι το είχα σκεφτεί.

Δημοσ.

To Oppo N1 κοστίζει 449 από το επίσημο ευρωπαικό κατάστημα της Oppo οπου έχεις κανονική εγγύηση και ό,τι χρειάζεσαι. Η αλήθεια ειναι οτι το γεγονός της κάμερας που πηγαίνει μπρος-πίσω είναι μεγάλο πλεονέκτημα για συνομιλίες και selfies.  :P

Δημοσ.

To Oppo N1 κοστίζει 449 από το επίσημο ευρωπαικό κατάστημα της Oppo οπου έχεις κανονική εγγύηση και ό,τι χρειάζεσαι. Η αλήθεια ειναι οτι το γεγονός της κάμερας που πηγαίνει μπρος-πίσω είναι μεγάλο πλεονέκτημα για συνομιλίες και selfies.  :P

Ναι εγω πιστευω πως αν δωσεις τα λεφτα που σου ζηταει θα το καταευχαριστηθεις για πολλα χρονια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony z ultra..τρομερή κάμερα, πολυ γρήγορο και το βασικότερο που πρεπει να κοιτάξεις ειναι η μπαταρία..γιατι κατι που λειτουργεί σαν τηλεφωνο και εχει και τόσο μεγάλη οθονη καταναλώνει υπερβολική μπαταρία..αλλα η sony εχει ενα λογισμικό σούπερ για τη διαχείριση μπαταρίας και με το ultra δεν θα εχεις προβλημα

Επεξ/σία από libero1899

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...