Προς το περιεχόμενο

One Finger Death Punch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κολλήσει με αυτό το indie game στο steam το οποίο είναι από τα λίγα παιχνίδια με υπερβολικά απλό gameplay αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά εθιστικό!

Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να το δοκιμάσετε και ψαχτείτε γιατί πριν το release στο steam είχε κυκλοφορήσει σε διάφορα Indie bundles, μήπως το έχετε ήδη!

Πέρα από την προσωπική μου άποψη όμως, το παιχνίδι πάει πολύ καλά και σε βαθμολογίες με μέσο όρο 9 στο metacritic αλλά και διάφοροι γνωστοί YT reviewers λένε πολύ καλά λόγια.

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

b56a4b2459baeb1f9a3b0b885e1167ab8d139728

Ξεθάβω το thread μου μιας και σήμερα κυκλοφόρησε η συνέχεια του ιδιαίτερα επιτυχημένου αυτού indie το One Finger Death Punch 2!

Σκοπός των μόλις 2 δημιουργών του ήταν να το διπλασιάσουν οχι μόνο στο όνομα αλλά και στην ποιότητα / ποσότητα του περιεχομένου και σαν πρώτη ματιά οσο έπαιξα αλλά και απο τις μέχρι τώρα κριτικές φαίνεται αντάξιο των προσδοκιών.

Φρενήρης ρυθμός, χρειάζεται συγκέντρωση αλλά και αντανακλαστικά, πολλά modes και φυσικά βελτιωμένα γραφικά, animations και γενικά πολύ ωραία ροή.

Τέλος τρέχει προσφορά -25% μέχρι 22/04 οπότε βγαίνει κάτι λιγότερο απο 5 ευρώ και πιστέψτε με τα αξίζει και με το παραπάνω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...