teo20net Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πρόσφατα ξεκίνησα για αναζήτηση νέου πληκτρολογίου μετά απο τη φόλα που έφαγα με το Razer Tartarus (το οποίο μια χαρά είναι αλλά όχι για εμένα). Ξεκίνησα λοιπόν να ψάχνω εδώ και 10-15 μέρες με αρχικό budget maximum 100 ευρώ αλλά χάθηκα. Το ένα έχει anti-ghosting, το άλλο έχει lcd screen, άλλο είναι μηχανικό άλλο όχι και μην τα πολυλογώ, ξεκινώντας απο το Cyborg v7 έφτασα να γλυκοκοιτάζω το Mad Catz Strike 5 (διαφέρει ελάχιστα απο το 7άρι και δεν χρειάζεται extra τροφοδοσία ρεύματος όπως το 7). Κατέληξα εκεί γιατί τα σκας μια φορά και έχει τα πάντα και φυσικά μεταπώληση. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χρησιμοποιήσω ούτε τα μισά απο όσα κάνει αλλά έχει τις καλύτερες κριτικές όπου κι αν έχω δεί συνεπώς είνσι ελάχιστες οι πιθανότητες να μην κάνει σε κάποιον. Τα παιχνίδια που παίζω ειναι Medal of Honor, Call of Duty παλιότερα και κυρίως Lineage πλέον κ αυτά θα συνεχίσω να παίζω. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα διάφορα απλά φθηνά πληκτρολόγια ενώ την τελευταία 2ετία έχω το Microsoft Wireless Keyboard 3000 v.2. Αν έχει εμπειρία κάποιος απο τα παραπάνω (Cyborg v7 και Mad Catz Strike 5) και γενικότερα οι γνώμες σας θα μου ήταν χρήσιμες.
chris cs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 φιλε ειμαι καυλ....μπιπ με τα μαντ κατζ γενικα αλλα πολυ ακριβα τα μαμημενα,παντως αν εχεις φραγκα παρε οτι τραβαει η ψυχη σου εγω αυτο θα εκανα
teo20net Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 <p>φιλε ειμαι καυλ....μπιπ με τα μαντ κατζ γενικα αλλα πολυ ακριβα τα μαμημενα,παντως αν εχεις φραγκα παρε οτι τραβαει η ψυχη σου </p> <p>εγω αυτο θα εκανα</p> Δεν τρέχουν απο τις τσέπες μου αλλά αν αξίζει...θα την βρώ την άκρη 1
teo20net Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κάποιος που να το έχει δεί έστω απο κοντά; P.s. Το βρήκα σχετικά φθηνό στο Amazon. Ενώ παντού είναι στο 200άρι, στο Amazon έχει ώς πρώτο αποτέλεσμα ένα στα 100ευρώ περίπου και καινούριο...και ψάχνω να βρώ μήπως κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα