Tribal21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Θερμοκρασία κάρτας γραφικών,απ'ότι είδα δεν είναι,οπότε πάω για καινούριο τροφοδοτικό...
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Φυσιολογικά ειναι το τροφοδοτικό οποτε πρέπει να πας σε κατι καλύτερο και επώνημο οπως αυτο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31574&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 , θα σου πρότεινα παντως πριν κανεις την αγορά και αν υπάρχει η δυνατότητα φυσικα να δοκιμάσεις ενα αλλο πρώτα
Tribal21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσω άλλο!! Σκέφτομαι για αυτό: http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Και αυτο καλη επιλογή ειναι και modular απο οτι βλέπω 1
Tribal21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πήρα τελικά καινούριο psu http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html ,το σύνδεσα και τώρα δεν μπαίνει καν στα windows!!!
sotkiritsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 φιλαράκο μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος? κάτι έχεις ξεχάσει? γιατί λες άλλαξες κουτί πρόσφατα και μετά από αυτό άρχισαν τα προβλήματα από ότι καταλαβαίνω. λύσε το σύστημα σου και δεστο και έξω από το κουτί μήπως ακουμπάει τίποτα πανό στο κουτί από το σύστημα σου .έμενα μου χάλασε μια βίδα από την υδροψυξη έβαλα μια άλλη λίγο πιο μακρυά με αποτέλεσμα να βρίσκει στην πίσω μεριά του κουτιού όταν έκλεινα το πίσω καπάκι. .άναβα το πισι κολαγε όλο και έκανε restart.μόλις έβγαζα τους οδηγούς της κάρτας γραφικών δούλευε κανονικά. Πήρα τελικά καινούριο psu http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html ,το σύνδεσα και τώρα δεν μπαίνει καν στα windows!!! από ότι βλέπω δε σε πρόλαβα.
FLOOFLIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα καλώδια power/reset απο το mobo που πάνε στους διακόπτες του case. Μετά δες αν το mobo σου έχει power κουμπί και ξεκίνα το απο εκεί, αν όχι με ένα δοκιμαστικό κατσαβιδάκι βραχυκυκλώνεις το power sw στην mobo και ξεκινάς. Μου έχει τύχει αυτό το πρόβλημα να κολλάνε οι διακόπτες και να πατιούνται μόνοι τους και είχα τρελαθεί μέχρι να πάει σε αυτό το μυαλό μου. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, δοκίμασε και αυτό που σου προτείνω..
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ξέρω οτι τα χρήματα δεν περισεύουν αλλα εκανες καλη αγορά που ισως χρειαζόταν στο μέλλον με το turbox αλλα για αυτο σου ειπα αν μπορούσες να βρεις ενα τροφοδοτικό να δοκίμαζες πρώτα , τεσπα δες αυτο που σου λεει ο φίλος πιο πανω να λύσεις το σύστημα εξω απο το κουτί γιατι ισως γίνεται καποιο βραχηκύκλωμα αν μπορεις βρές μια αλλη κάρτα να δοκιμάσεις επισης μηπως εκει ειναι το πρόβλημα , θέλει ψάξιμο γενικά καθε part να δουμε τι φταίει 1
sotkiritsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 εννοείτε ότι έκανες πολύ καλά που άλλαξες τροφοδοτικό όπως λέει ο spank. μη νομίζεις ότι έδωσες τσάμπα λεφτα.γιατι αργότερα αν σου έβγαζε πρόβλημα μπορούσε να σου πάρει και καμιά μητρική, κάρτα γραφικών μαζί και να πλήρωνες το τροφοδοτικό χρυσό. τώρα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
FLOOFLIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Κι όμως εγώ παιδιά διαφωνό κάθετα στο να αλλάζουμε parts επιβαρύνοντας την τσέπη μας. Τι.. ψυχή έχει ενα τροφοδοτικό που βρίσκεται παντού απο ένα φίλο, ενα δεύτερο pc, έστω ενα μαγαζί με service να κάνουμε δοκιμές και να βρούμε αν αυτό έφταιγε όντως? Μπορεί το παληκάρι να μην έχει δυνατότητα να πετάει χρήματα εδώ και εκεί. Μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει setup και το psu που πήρε τώρα να μη κάνει για τις μελλόντικές του απαιτήσεις.. whatever. Ας βρεθεί πρώτα λύση στο πρόβλημα και.. μακρυά απο άλλες αγορές. Αν δε βγάζει άκρη καλύτερα να το πάει σε ενα service να βρεί τι συμβαίνει πρώτα απόλα.
Tribal21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Λοιπόν παιδιά,μετά από 2-3 επανεκινήσεις που του έκανα,μπήκε στα windows και μέχρι στιγμής όλα καλά!! Το furmark τρέχει κανονικά χωρίς να κολλάει το pc και χωρίς να κάνει restart! To ίδιο και στα παιχνίδια!! Δεν το ζόρισα βέβαια αλλά πριν το έκανε αμέσως... Συμφωνώ με τον Floufli...καλό είναι να είμαστε σίγουροι για το τι φταίει πριν το αλλάξουμε! Βέβαια συμφωνώ και με τους υπόλοιπους οτι έπρεπε να αλλάξω ούτως ή άλλος το τροφοδοτικό και το είχα στα άμεσα σχέδιά μου! Αλλά....αν δεν έφταιγε τελικά το τροφοδοτικό και ήταν πχ η gpu,δεν θα είχα λεφτά να το φτιάξω και θα έμενα με το καινούριο τροφοδοτικό αλλά στην ουσία χωρίς pc!! Δυστυχώς τα μεροκάματα που κάνω είναι λίγα και τα έξοδα πολλά.....anyway,όπως φαίνεται τέλος καλό,όλα καλά!! ΥΓ. Να ρωτήσω κάτι άλλο....το παλιό τροφοδοτικό έχει ακόμα 2,5 μήνες εγγύηση.Να τους το πάω λέτε?? Και αν ναι...θα μου δώσουν καινούριο? Τι παίζει σε αυτή την περίπτωση?
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Να τους το πας οκ αλλα το θέμα ειναι το τροφοδοτικό εχει πρόβλημα τελικα γιατι πριν ειπες οτι άλλαξες τροφοδοτικό και δεν άνοιγε καν ?
FLOOFLIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Tribal21, on 26 Mar 2014 - 11:09 PM, said: Λοιπόν παιδιά,μετά από 2-3 επανεκινήσεις που του έκανα,μπήκε στα windows και μέχρι στιγμής όλα καλά!! Το furmark τρέχει κανονικά χωρίς να κολλάει το pc και χωρίς να κάνει restart! To ίδιο και στα παιχνίδια!! Δεν το ζόρισα βέβαια αλλά πριν το έκανε αμέσως... Συμφωνώ με τον Floufli...καλό είναι να είμαστε σίγουροι για το τι φταίει πριν το αλλάξουμε! Βέβαια συμφωνώ και με τους υπόλοιπους οτι έπρεπε να αλλάξω ούτως ή άλλος το τροφοδοτικό και το είχα στα άμεσα σχέδιά μου! Αλλά....αν δεν έφταιγε τελικά το τροφοδοτικό και ήταν πχ η gpu,δεν θα είχα λεφτά να το φτιάξω και θα έμενα με το καινούριο τροφοδοτικό αλλά στην ουσία χωρίς pc!! Δυστυχώς τα μεροκάματα που κάνω είναι λίγα και τα έξοδα πολλά.....anyway,όπως φαίνεται τέλος καλό,όλα καλά!! ΥΓ. Να ρωτήσω κάτι άλλο....το παλιό τροφοδοτικό έχει ακόμα 2,5 μήνες εγγύηση.Να τους το πάω λέτε?? Και αν ναι...θα μου δώσουν καινούριο? Τι παίζει σε αυτή την περίπτωση? Χαίρομαι που φαίνεται να βγάζεις άκρη και τα χρήματα σου να μη πήγανε χαμένα. Σιγουρέψου πρώτα οτι όλα δουλεύουνε σωστά, δούλεψε το pc κανα δυο μέρες. Το τροφοδοτικό που σου έμεινε να το πας πίσω και να επιμείνεις να σου κάνουνε πιστωτικό ώστε να πάρεις με αυτα τα χρήματα κάτι χρήσιμο. Αν το νέο τροφοδοτικό που έβαλες το πήρες απο αυτούς, ανέφερε το, να χεις το πάνω χέρι. Η λογική λεεί εφόσον διαπιστωθεί η βλάβη στο psu το παλιό και να σου δώσουνε πίστωση ίση με τη σημερινή εμπορική του αξία και όχι την τιμή που είχες πληρώσει όταν το πήρες. Προσπάθησε να μιλήσεις με κάποιον που σκαμπάζει και όχι με τους συνήθεις πίθηκους/πωλητές, ώστε να συννενοηθείς. Στην χειρότερη θα σου αντικαταστήσουν το τροφοδοτικό και θα το χεις ρεζέρβα ή για πούλημα. Εννοείται οτι αν δε σου δώσουν πίστωση όμως εξήγησε τους οτι χάνουνε ένα πελάτη και χαιρέτα.
Tribal21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Όχι δεν το πήρα από αυτούς. Νομίζω δεν έχουν καν thermaltake στο πλαίσιο. Θα το πάω λοιπόν,δεν έχω να χάσω τίποτα και θα προσπαθήσω να πάρω πιστωτικό! Ελπίζω να μου δώσουν,μην παιδεύομαι να πουλήσω psu μετά! Ναι,θα το τσεκάρω κανα 2 μέρες αλλά μέχρι στιγμής όλα φαίνονται ok...
FLOOFLIS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ωραία φίλος. Κάτι τελευταίο. Είναι πιθανό να μη το δούνε επιτόπου αν έχει βλάβη η όχι, κάτι πολύ φυσιολογικό. Αν τελικά πάρεις κάποιο πιστωτικό ρώτα αν μπορείς να του κάνεις χρήση αργότερα σε περίπτωση που δε χρειάζεσαι κάτι άμεσα. Α, και μην πάς προκατειλημένος! Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα