tsitax69 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ούτε το 2104 είναι bios του 2014, αλλά για τσέκαρε μία να αποκλείσουμε αυτό το θέμα. Ναι όντως το τελευταίο είναι 2104 στις11/12/2013 ...και εγώ έχω το 2005 στις 11/10/2013. Όποτε κάνω ενα update και ποσταρω ξανά..ευχαριστώ όλους πάντως για τις άμεσες απαντήσεις..
Ailuros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Mητρική είναι κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα, το θέμα είναι τι ακριβώς. Spank, Δεν είχαμε μια πρόσφατη περίπτωση που λύθηκε με κάποια ρύθμιση UEFI....θυμάται κανείς κάτι;
Millennium Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αίλουρε λες για pci rom priority,το γυρνάς από uefi σε legacy.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Για βάλε το τελευταίο bios γιατί παίζονται θεματάκια κάποιες φορές μεταξύ Μobo και GPU.Δεν νομίζω να φταίει κάτι στο UEFI/Legacy αφού του δημιουργήθηκε το πρόβλημα ενώ ήταν ήδη στα windows και όλα έδειχναν οκ.
Millennium Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ναι σε αυτό έχεις ένα δίκιο απλά το πα για τον αίλουρο και για να υπάρχει στα υπόψη.Και εγώ θα δοκίμαζα bios update πάντως.
Ailuros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Για βάλε το τελευταίο bios γιατί παίζονται θεματάκια κάποιες φορές μεταξύ Μobo και GPU.Δεν νομίζω να φταίει κάτι στο UEFI/Legacy αφού του δημιουργήθηκε το πρόβλημα ενώ ήταν ήδη στα windows και όλα έδειχναν οκ. Aν δεν διορθώνει κάτι το Bios update, μπορεί να το δοκιμάσει δεν χάνει κάτι. Thanks Millenium.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 tsitax69, τα βήματα για να βάλεις το bios σωστά τα ξέρεις ; 1.Περνάς το νέο bios 2.Και μετά πρέπει να πατήσεις ''Load optimized defaults'' αλλιώς δεν το παίρνει σωστά, άστα όλα default και βλέπουμε.
tsitax69 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 tsitax69, τα βήματα για να βάλεις το bios σωστά τα ξέρεις ; 1.Περνάς το νέο bios 2.Και μετά πρέπει να πατήσεις ''Load optimized defaults'' αλλιώς δεν το παίρνει σωστά, άστα όλα default και βλέπουμε. Παιδιά δεν νομίζω να φταίει το UEFI διότι μου το παρουσίασε ενώ ήμουν μέσα σε windows χωρίς να πειράξω τίποτα σε bios.. Οπότε περνάω το νεο bios και σας στέλνω.. Εχυαριστώ παίδες...
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 δοκιμασε την vga σε μια αλλη θυρα της μητρικης.
tsitax69 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 δοκιμασε την vga σε μια αλλη θυρα της μητρικης. Και αυτό το εχω κάνει..και στις υπόλοιπες 4 θυρες..και πάλι τίποτα...και έπαιξα και με τις ρυθμίσεις στο bios για τις pci.. Μόλις έκανα και το update του Bios... Τζίφος η δουλειά...Τα ίδια..Συνεχίζει να ειναι νεκρή η κάρτα χωρίς display αλλα κατά περίεργο τρόπο το pc boot αρε κανονικά με αναμένο το check vga..
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Είχα και 'γω παρόμοιο θέμα με μια 6970 όπου δεν ήταν συμβατή με την νέα μητρική.Δηλαδή δεν έβγαζε καθόλου εικόνα, όταν δοκίμασα άλλη παλιότερη κάρτα δούλευε κανονικά.Έκανε conflict το bios της 6970, την έστειλα και πήρα άλλη και όλα τζετ.Μήπως να δοκιμάσεις να φλασάρεις την R9 με άλλο bios ;
tsitax69 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Είχα και 'γω παρόμοιο θέμα με μια 6970 όπου δεν ήταν συμβατή με την νέα μητρική.Δηλαδή δεν έβγαζε καθόλου εικόνα, όταν δοκίμασα άλλη παλιότερη κάρτα δούλευε κανονικά.Έκανε conflict το bios της 6970, την έστειλα και πήρα άλλη και όλα τζετ.Μήπως να δοκιμάσεις να φλασάρεις την R9 με άλλο bios ; Ε και εγώ για εκεί το κόβω...να στέλνω ολο το pc πίσω και να βρουν αυτοί άκρη... Εννοείς να φλασαρω το Bios της R9??Και πως γίνεται αυτό??
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εδώ υπάρχει αναλυτικός οδηγός : http://www.overclock.net/t/1353325/tutorial-atiwinflash-how-to-flash-the-bios-of-your-ati-cards
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Βασικά μην κανεις τιποτα flash μην τα πειράξεις γίνει καμια στραβή και χάσεις και εγγύηση μετα κτλπ , αφου τον έφτιαξαν αυτοι στείλτο πισω για έλεγχο
Ailuros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Θα με λυντσάρετε τώρα αν ρωτήσω μήπως πάραυτα να δοκίμαζε το legacy@UEFI;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα